merak ediorum benim gibi muhasebeci olup ta bu işe emek veren gönül veren yada ilgilenen kaç kişi var..
tanışmak tanımak tartışıp konuşmak babında konu açim dedim saygılarımlaa : )))
Printable View
merak ediorum benim gibi muhasebeci olup ta bu işe emek veren gönül veren yada ilgilenen kaç kişi var..
tanışmak tanımak tartışıp konuşmak babında konu açim dedim saygılarımlaa : )))
bende 02 yılından beri bir fiil ankarada inşaat şirketinde muhasebe yetkilisi olarak çalışıyorum.
tiger 2 kullanıyoruz.
muhasebe bürosunda çalışıyorum soğanlıkta.
bazen keyifli bazen çok stresli bir iş pek fazla gönülden yaptığım söylenemez aslında :)
teknomax ve orka kullanılıyor bizim bürodada
+1 benden o zaman
Babam mali müşavir benimde okuldayken muhasebem iyiydi :D Babamla çalışmıyorum ancak 1-2 yıla kadar muhtemelen büroya geçeceğim bende aday adayıyım diyebilirim :D
Ben kendimi bildim bilelide babam ETA programını kullanıyor :)
1 hafta önce büroda çalışıyodum çıktım orka kullanıyoduk
euhehu muştu var :D
muhasebeyi anlasam bende muhasebeci tuner olacam ama hiç anlamıyom
FF düştü :D
Babam mali müşavir amcamda sivas muhasebeciler odası başkanı ,ben de 1.5 yılı aşkın süredir babamın yanında çalışıyorum 2 yıllık muhasebe bitirdim .Aöf'den 4 yıla tamamlıyorum ..Fazla içten gelerek gönüllü olarak yapıyorum diyemem bana biraz sıkıcı geliyor :) .Çok şükür ama bu zamanda yapacak fazla iş yok inşallah babamın meslegini devam ettirecegim..
Eta kullanıyoruz seneye zirve'ye geçecegiz galiba
Dertli meslek,mükellefinde salak olunca çıldırmak elde degil.Adama her ay ödemesi gerektigi KDV tahakkukunu götürüyorum ve bana söyledigi laf şu
- bu ney ki laaa her ay heer ay size para ödüyokkk !
Gel de bu adamla iş yap :D para devlete gidiyor bize degil ama mecbursun işte :)
ben muhasebecı degılımde bayrampaşada nerdesınız merak ettım :D
Maltepede bi şirketin hem satın almasında çalışıyorum hemde ön muhasebesini tutuyorum faturalarını kesiyorum vs. 19 yaşındayım lisede bilişim teknolojileri okudum üniversitede napıcam şuan için bi fikrim yok :D 1 sene oldu burda başlayalı Logo programını kullanıyorum.
böyle bi konu vardı yaw bütün muhasebeciler toplandıydık orda :D
senna cım teşekkür ederim conem :D
Bende BANAT Fırça ve Plastik San. A.Ş de 12 yıl çalıştım Muhasebeci aynı zamanda İnsan kaynakları ve İdari işler Sorumlusu olarak
Benim Meslek bilgil işlem Ama şu anda bir nevi muhasebeci gibi bişeyler oldum :) Antalyada Çöpelli Oto Yedek Parça Tofaş - Fiat yedek parça ihtiyacınız olursa söylemeniz yeterli Yok yok yani o kadar :D
Bende Bursa'da Ermetal Şirketler Grubu'nda muhasebe departmanında çalışıyorum.Arta kalan zamanlarda araba tepesinde yada araba çevresindeyim..
12 Yıldır yapıyorum bu lanet mesleği... :)
Sultanahmette muhasebe büromuz var, Eşim Mali Müşavir ben hala tembellikten olamadım... :D
Okullu değil alaylı muhasebeciyiz... :)
sadece çalışmakla mükellefiz :D sadace adayız şimdilik stajımız bitsin diye uğraşıyoruz :D
Kayseri Kilim Mobilyada muhasebeciyim 2 yıldır. Başka bi firmada 5 yıl çalıstım 18 yasından beri muhasebeciyim 2 yıl oldu ünv. biteli ama bi türlü şu stajı başlatmadım 1.000 küsür lirayı bi türlü vermek istemiyorum TESMER e :D ama bu sefer başlatıyım diyorum artık.
Bende myo bankacılık ve sigortacılık okudum. şuan bi firmada ön muhasebeciyim. severek yapmıyorum :D
ya ben çok ağır mallık yaptım üni bitmedi benim ama 12 yıldır başımda YMM var yani staj müracatı yapsaydım 2 kere bitiyodu :D
bende muhasebeciyim tıger eta ve logo kullanıyorum celebi holdingte calıştım cıktım hala aramaktayım muhasebeci seviyorum muhasebeyi :)
valla ben eta logo hiç birini kullanmadım :)
12 senedir S.A.P kullanıyoruz
ben ne bulduysam kullandım eta logo tıger eta sql ne ararsan var tek mikro yok bende :) bıktım her şirkete girince bişiler ögreniyorum :)
mikroper kullandım sadece :D
Baya bir muhasebeci varmış içimizde :D hesap makinelerimizle beraber bi 100 kasa Meeting buluşması yapalım :D
100 kasa metinng hoşuma gitti yapmalıyız bunu :) olmadı 102 bankalarda olabilir :)
+1 muhasebeci daha :)
KDV ye 2 gün kalmış herkes çalışsın:D
2004ten beri yapmaya çalışıyoruz :D
3 sene denetim firmasında şuandada iş makinaları servisindeyim. Vanda deprem konutları projesi yapacak firmada kısmetse aybaşında Bismillah diyecez..
Ayrıca aof son sınıfta okuyorum bitince askerlik ardından smmm stajı başlayacak:icon_tup:
cidden ne çok muhasebeci çıktı yaw.. Allaha şükür ben belgeyi aldım, hoş bi işime yaramıyor şimdilik ama olsun.. şahıs şirketi olduğu için ben rahatım, serbest meslek defteri kolay oluyor..