2013 Subaru BRZ
2013 Subaru BRZ: First Drive Photo Gallery - Autoblog
[SUBARU] SUBARU BRZ Movie - YouTube
Ben beğendim .. özellikle interior :D
Printable View
2013 Subaru BRZ
2013 Subaru BRZ: First Drive Photo Gallery - Autoblog
[SUBARU] SUBARU BRZ Movie - YouTube
Ben beğendim .. özellikle interior :D
benım için subaru 4 kapıdır sedandır..anlamam coupe falan :)
bi tanede boxer coupe olsun üstad ya :D .. hatchback 3 kapıda olabilir .. bende 4 5 kapı sevmiyorum :D
200hp 2.0 atmosferik en sevdiğim :D
Yerden fazla mı yüksek acaba bana mı öyle geldi?
Bir de arka stoplar eski z4'ten kopyalanmış sanki.
rx 8 anımsattı
banada genesis coupeyi anımsattı hatta kopyası diyicem nerdeyse
bence tasarım güzel yaa
honda dan kat kat daha üstün
Brz=Toyota gt86.
subarunun toyotayla ortak yaptığı araç değil mi bu ?
stoplar aynı z4 olmuş
rx-8 ve genesis coupe karışımı bir şey olmuş. Ama güzel bence...
çıkmadan önce çok önyargılıydım bu araca karşı ama gün geçtikce daha çok seviyorum bu arabayı.... heleki 2.0 200hp 205nm atmosferik boxer motorun karaterini ve arkadan itişini çok merak ediyorum artık.... uzun zamandır böyle hoş bir specleri olan japonla karşılaşılmadı... spirittt japan soull... :D
gt86daki motor belli oldu mu?
bence cok şık
çok hoş gözüküyor :)
en güzel japon bence subaru. :)
arazide mitsu tabi. ;)
brz'yi beğendim.
Rx8 e benzemiş güzelmiş :)
beğendim direk jantları değiştirmek lazım
''subaruda coupe'' kavram olarak biraz yadırgatsada çirkin , beğenilmeyecek bi araba değil.Güzel olmuş.
Bildigin porche olmus, kafamdaki subaru tasarimini sarsti
kene toyota aynı motoru kullanıyor.hatta toyotanın diğer firması scion'da bu modeli üretmiş adı frs.subaru tek başına üretseydi bunu daha iyi olurdu
çok güzel kesinlikle hayalimdeki arabalardan biri inşallah türkiye'ye geldiğinde fiyatları uçmazda alabiliriz bitane
Subaru hisselerinin bir kısmı Toyota'ya ait durumda zaten, şahsi olarak bu aracı Subaru tek başına üretemezdi, ben bu kadarını söyliyim, 2006'daki anlaşmadaki madde zaten ortak üretim olacak şeklindeydi.. 2007 de çalışmalara başlandı, şase ve kaporta tasarımı neredeyse tamamen Toyotaya ait denebilir, motor üretiminde ise Subaru'nun boxer tecrübesi ve Toyota'nın teknolojisi birleşti diyebiliriz.
Bu motora 2.5 boxer Turbo falan swap olmuyomu diye soracaklar olabilir, motorun araç üzerindeki konumundan dolayı mümkün değil swap işi :)
Sürüş dinamikleri sürücü ve keyif odaklı, hızlı girilen virajlarda hafif bi kafadan kayma yaşayıp direk topluyor kendini, yanlamak çok kolay değil ama yanladıktan sonra stabil gidebilen bi araç ve ciddi derecede yol tutuyor diyebiliriz, ağırlık merkezinin yere yakın ve dağılımın %53 ön %47 arkada oluşunun bunda etkisi tartışılmaz :)
Toyota'da 100 adet kadar getirecek deniliyor bakalım, Haziran ayını beklemekte fayda var. 100-110 bin TL civarında etiketi olacağı tahmin ediliyor.
tasarımı tarzı fln güzel ama motor olmamış bence performans konusunda yetersiz verilere sahip,daha kuvvetli aşırı beslemeli bi motor lazım böyle bi araca
porşe tadı aldım az
araba 2000 motor yani amerikada 19000 dolar olan 2000 motor legacy burda 140bin lira civarı ötv indirimi olmazsa buda 150 bin civarı olur subaru için :(
STI ya istedikleri 200 bin tl gibi olur ozaman hayaller resimler :D
motor konusunda sıkıntı olmasın elbet aftermarket ürünler çıkar.. stroker kit vs..
anladım zaten subarunun açıkklamasında ft86dan daha pahalı olacağı söyleniyordu :) Toyota sını alırız bizde olursa :)