27. Februar 2012 10:42 | Facebook
verildiyse k.bakmayın.
Printable View
27. Februar 2012 10:42 | Facebook
verildiyse k.bakmayın.
Gerizekali, sehir eskiyasi vs desem cokmu agir olur.
Bende sııkılıyorum bazen ışıklarda beklerken :D
güsel olmuş :D
Gereksiz hareketler bence.
bide tofaşcılara *** atıyolar demekki apachi lik arabayla olmuyomuş saygılar ;)
ulan ısıklarda bekleyen adamların önünde sıfır çizmek nedir
boş alanda çevirirsin anlarım göbekte kavşakta virajda yanlarsın anlarımda
bunu anlamıyorum ya
üstüaçık maganda
bence apacilik degil.. ayrı yetten ışıkta bekleyen herkez yapılı araba fark ediyorsa herkez.. s2k düz gitmek için yapılmış bi araç degil adam bi sıfır cizince maganda apaçi oluyorsa her s2000binci apaçi özellikle japonlar kral apaçi :)
"social message" detected
adamlar eğlenmiş bırakın bunları beyler :) aracın geregini yapıyo.
bu mesajları verenlerinizden hanginiz direksiyonuna binince öle güzel bi havada kendini tutabilir şuan merak ediyorum :D
bunlara bizim buralarda sonradan görme diyoruz.
mal değneği
adam eğlenmiş,ayrıca resmen konvoylar orda ışıklardaki nerdeyse ilk 2 sıra hepsi arkadaşlar.
ben olsam bende yapardım,S2k yı sahilde 50 ile gitmek için almıyor kimse
Ağır apaçhi
elalem döndürüyor
Keşke her ışıkta beklerken böyle birisi gelse dönse falan :D
sonra diyorruzki polısler bize çok karışıyor modifiyeli araclara bunlar sebeplerden biridir.
büyük ihtimal bi buluşma gününde çekilen video yoksa her zaman yapmaz gaza gelmiş belli =)
bulusmalarda 300 kısının ıcınde donunce,rolllerde tırların önünde e5 te 20km hızla gidince, sorun olmazda adam burda 3 5 arkadas buluşmuş döndü diye yemediği laf kalmamış ilginç milletiz.
Öyle konuşmalar olmuşki sanki her s2000 alan yanlamak veya manyak hareketler yapmak zorunda . Bir s2000 sahibi olarak bu kadar gereksiz hareket yapanlar yüzünden kendi aracıma apaçi mıknatısı olarak bakıyorum. Bende yanlamasını , *** attırmasını biliyorum ama her yerdede yapmıyorum insanları düşünüyorum apaçilik yapmıyorum yapanada engel olmuyorum ama apaçilik işte kabul edilmesi gerekir.
diğer s2k'daki mest oluyo :D :D
mekan trabzon degırmendere:)
Şu videodaki aracı o kadar çok beğeniyorum ki,şu hareketleri gördüğümde gerçek anlamda soğuyorum...
yazık.
dağılın üleynnnn yihuuuuuuuuuuuuuuuu :D acaip güldüm izlerken ya keyiflendim :D
mutlaka yapılır ve yerı mekanı var herseyin
gereksız veya deqıl buna karar vermek bana dusmez
ama bende yanlış buluyorum
70binlik aracın diger arkadan çekişli uygun rakamlı araç sınıfına düşmesi kaçınılmaz sonu
yazık diyorum bu yüzden
Apaçilikle ne ilgisi var arkadaslar adam o arabayı süs olsun veya sürekli otobanda roll yapayım dıye almamıştır sonucta s2k yanı arkadan iter bende olsam döndürürdüm kimseye göre bişey yok bu konuda sızde emınım onun gıbı o tarzda seyler yapıyosunuzdur sonucta zevk meselesı bu sımdı dıceksınızkı tehlıkelı hareketler bunlar adam o rıske gırmıs dmekkı yapıcagını bılıyo yapmısta helal olsun konvoy seklınde gezıyo adam sıkıntı yok bence masllah on numarada 0 yapmıs yanı
yanlamak sıfır çizmek için mi üretmişler bu s2000i anlamadım?öyle yorumlar yazılmışki..
benımde olsa bende yaparım
bende apacıyım :D
trabzondada bırı ne araba alsa dıgerlerıde aynısından alıyr bıkac arkds vardı trabzonda herkes aynı araba alıyr derdı:D
106 aldılar herkes 106 206 cc alındı 206 cc sonra bı leon furyası vardı sonra civic ve s2k:)
valla kimse kusura bakmasın adam vermiş parayı düdüğü çalıyor ister sağdan 30 la gıder ıster sıfır cızer kimseyı bağlamaz mal olun zevk onun
Bende yapardım.. Hemde özel günlerde buluşmalarda falan değil.. s2000'im olsa her yerde sıfırda çizerim yan da veririm :D Apaçilik deniyorsa öyleyim o zaman uahuha :D
s2000 la bu.. :D Alırım valla canını :)
neyse ki onden çeker ile yapmamış ;)
Bu arabanın kaderinde hiç düz gitmek olmadı ki :) hahaha :D :D