S2000 herkesin içinden apaçi bir ruh ortaya çıkarabilir :D
Printable View
S2000 herkesin içinden apaçi bir ruh ortaya çıkarabilir :D
o trabzon halkının sorunu, maltepede polisin önünde yapıldı, herkes alkışladı:D
bu arada seside güzelmiş:D
Sosyal mesaj mode:On
Zaten kimse bu tarz hareketler yapmaz gazlamaz makas atmaz.Hıhı kib bye ok..
arkadaşlar araba eski sahibinde de sureklı yanlıodu bu araba kaka kötü alınmaz uzak durun :) siz almayın ben alırım sahibi bire bir tanımıorum asla muhabbetim yok ama yıllardır yaptıgı bındıgı arabaları goruyoru(z)m arabacı adamdan arabayı seven adamdan herzaman araba alırım
Ömer bir video daha vardı virajlı bir yol hep yanlıyordu onuda bulabilirsen koyda herkez uzaklaşsın :D
Aynen Ömerr Köşkte'ki videoyu paylaşmalısın =)
vayy alper im ne güzelde sıfır ciziyor :) adam sonra dan görme degıl bence adamı tanımadan kımse yorum yapmasın canı sıkılmış vermış sıfırı abartılcak bısey yok . ve degerlı bır arkdaşımızdır.
s2000 bu adama herseyi yaptıırır :D
onu bunu bırakın çocuk güzel dönüyor :D
Evet araç boncuk gibi çok temiz, Meguiars içerinde muafaza ediliyor sürekli binilmiyor, 80'Li fiyatlarda internette , böyle can çıkıyorsa bıraksın herkez gazlama işlerini ;)
reklama gerek yok abi, istnbulda' çoğu s2k kullanıcısı alper abi'yi zaten tanıyor aLayına goo diyelim olsun bitsin ..
adamın arabası isterse ters takla attırır bizene ? sanki mezara götürcek en güzelini yapmış
bunu plaka tr olsaydı ne düşünürdünüz ?
buda apaçimi size göre ?
S2K - will it drift? - YouTube
size göre bunlara ne demeli
Honda S2000 YANYAN - MAKAS (İSTANBUL).mp4 - YouTube
S2000 polis önünde drift yapıyor - YouTube
Böyle konular açıyorsunuz milleti birbirine düşman ediyorsunuz..
Hep Amerika'nın oyunları bunlar.... :D
güzel dönüyor asker konvoyu adam gaza gelmiş aracda s2k olunca .. bu kadar büyütülcek toplumsal msj verilcek bişiy yok bence.
Türkiye ' yi kasıp kavuran apaçinin anlamı - Eski kızılderili asileriymiş
trafikteki diğer kişileri tehlikeye atmasına bakarsak .
birçok kişinin bileğine sağlık, adam king, işi biliyor, HELAL OLSUN dediği Bu video'dan daha düşük bence
kimse yanlış anlamasın aracın sahibine dediğim birşey yok
Valla sıkıntı yok denildiği gibi adamın bindiği araçlar ortada bi apachilik göremedim bende zaten apachi adam arabasındanda belli olur :D
Canını almasında napsın o arabanın ? müzeyemi kaldırılıcak hayırdır ?
Honda S2000 YANYAN - MAKAS (İSTANBUL).mp4 - YouTube
Bu videoda 2.23. dk da Caddy çarpıyor gözüme baya makas atmış:)
2 şerit üstüste makas atmaya korkan bi insanında burda trafikçileri savunmasıda ilginç mk :D
bilinçli bir kullanıcı bunları yapmamalı bu tür hareketler araba bakımından bilemem ama belki yıpranma demek ancak gösteriş bakımından güzel ve eğlenceli fakat bu tür atraksiyon içerikli gösterinin bir pisti var ben gereksiz ve sonradan görmüşlük olarak görüyorum yanlışsa düzeltin...
Asker konvoyu olduğu için, ve herkez sürücünün orda o hareketi yapacağını bildiği için sıkıntı yok
Alper abimize helal olsun işin ehli :D