partner tepe 2011
110 luk yapılan uygulama dumansız kısık bı yazılım tahmını guc 130 falan gerı kalan hersey stoc
bravo hgt
komple egsoz
fıltre
arac benzınlı
bu ıkı aracın deneme sonu cu roll de nolur partner bana aıt yorumlarınızı beklıorum
Printable View
partner tepe 2011
110 luk yapılan uygulama dumansız kısık bı yazılım tahmını guc 130 falan gerı kalan hersey stoc
bravo hgt
komple egsoz
fıltre
arac benzınlı
bu ıkı aracın deneme sonu cu roll de nolur partner bana aıt yorumlarınızı beklıorum
şöyle düşünüyorum
hgt x partner
1.05 5.00 10.00 ben bankocuyum
partner çok ağır çekişmeli olur diyorum
bravo eğer sağlıklı bi araç ise ağır geçer, hatta sağlıksız olsa da geçer yani..
eet kasa agılgı 1545 kg ruhsatta yazan
kanka keşke bana sorsaydın ben söylerdim sonucu :D
Kıyaslamak mantıksız olur :) Hgt uzar gider..
ikiside 150 bg bile olsa ben yine hgt derim,çünkü hacim var,dizel benzin devir farkı var. partner ın işi çok çok zor bence
Bravo önde olur
Temiz bi hgt ise ufukta kaybolur gider ozellikle 5e atinca..
Filmin adı darbeli matkap olur kanaatimce.
izmirde denedik bitane partnerla 95lik otomatik 1.3 puntoyu gecemedi nerde HGT :)
chiplide olsa HGT de motor olmaması lazım partnerın gecmesi için
hgt uzun metrajlı film çeker
dızel arabanın torku sızı yanıltıyor. sadece sızın ıcın soylemıyorum butun dızelcıler ıcın soyluyorum. 1.6 bravo ıle karsılastırsaydınız daha adıl olurdu
hgt sağlıksız sayılabilir görkem abinin hgt gibi değil yani ,benim arabadan yavas
ağlıcam şimdi neden hgt 106 saxo vti falan yokmuydu
hgt çok hafife alınıyor üzücü olur.
Aslında aracın kısıtkta olmasa farklı olur durum bide şu var hgt komple egsoz yazmışsın bnm bıldığım hgtler orjınal egsoz sıstemıyledaha ıyı yuruyor muş dieduydum dahaönce denedık bnm scenicle :)
Gorkemin hgtsi kadar olmasada motoru olu olmadikca bende hgtnin alacagina eminim
HGT boşa benzin yakar bence...
EET ARKADASLAR HGT LE DENENDI ILK BASTA HGT 1. VITES 30 BASTIK BENDE 2. VITES 20 BASTIK 2 BOY GECTIM
2. DENEME IKIMIZDE 2. VITES 50 BASTIK YINE 2 3 BOY ARASI AYIRDIM
3. DENEME SIFIRDAN KALKIS YAPTIK NET 3 4 BOY ALDIM YAKLASIK YOL BITIMI HIZMIZ 180 VS GIBIYDI
BENIM daha oncekı partnerım eskı kasa 90 lıktı onda baya bı ıslem vardı yıne kımse ınanmıo du yurudugune ama sızın gıbı benı de sasırttı bu aracın yazılım gram duman yok ve normal duzeyde yazılım atıldı eskısehır esara cıp te yapıldı yorumlarınız ıcın tsk ler en yakın zamnda vıdyosunuda atıcam elıme gecmedı vıdyo daha
hgt diye 1.6 ile denemiş olmayasınız :)
yarın arabayı satıp partner alıyorum :D videoları beklıyoruz mutlaka çünkü çok garip bi karşılastırma ve mantıksız gibi duruyor hgt geçmeniz
arac maalesef hgt :D bi ara jant vardı aracta hala jantılımı denedı bılmıyorum
mk1 hgtler vts yı gecebılıyormu sanırım,bu hgt vtsden yavas 160 lara kadar olan mesafede.devamını bılmıyoruz
bende denedim partnerla ,eğer ben 2 kişi partner tek olursa baya direniyor 3 sonlarına kadar.
benim arac a3 122 tsi,catback egzoz,dandik bi yazılım var 122 lik halinden yaklasık 10 hp ekstrası var
zencı adamla japon kızın hardcore videosu olur:D
hgt nin durumu nedir ne değildir sonuc olarak partner gecmıs ama baska bi 1.6 hdi la deneyınce ortaya cıkar,veya 1.6 yeni bişeylerle denemen lazım civic filan :D
106 gti -vti la falanda deneyin 2-3 boy geçiyorsanız onlarlada yürürsünüz ;) ama video çekin çünkü kamera şakası gibi görünüyor burdan bakınca :)
şaşırtıcı helal olsun partner'a:) videoyu bekliyoruzz
partenerin şansı yok hgt uzar
arkadslar tek sıkıntım kasa agılıgım ve ruzgar cok fazla tutuorum demekkı kasa sole 1.100 kg faaln olsa saka makınası olucak ama baba arabası bu nabalım bu kadar gıtmesı de yetıo bundn sonrakı denmlerın vıdyoları gelıcek
kasa 110 kg olsa typer geçiceksınız sanırım :D bende 106 ımla ferrarı gectım ama videosu yok arkadaslar bırdahakıne çekerim :rolleyes: böyle işmi olur geçtiysenız kanıtlayın lafla arabamı geçilir arkadaş !!! 20''jantmı vardı hgt de nedır?? motoru söküp şahin motorumu koymuşlar :confused: