şimdilik birşeyler yaptık umarım beğenirsiniz.
iyi,kötü yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılar.
!!!!!!!!!!!!aracın yenı son halı son sayfada !!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!ocak 2013 fotoları SAYFA 4'DE !!!!!!!!!!!!
Printable View
şimdilik birşeyler yaptık umarım beğenirsiniz.
iyi,kötü yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
saygılar.
!!!!!!!!!!!!aracın yenı son halı son sayfada !!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!ocak 2013 fotoları SAYFA 4'DE !!!!!!!!!!!!
maşallah çok guzel olmus farlar
Çok tadında ,güzel olmuş :) maşallah
kuşlarada beyaz yakısıyor :)
Maşallah çok güzel olmuş, stickerlar hele :D
Maşallah tam kıvamında ama bence bir app şart gibi geldi bana
Kusura bakmayin ama beğenemedim
maşallah Allah kaza bela vermesin güzel olmus
Kazasız belasız sürüşler ama onden bakınca fazla bi karalık var gibi geldi :)
maşallah topram tam tadında bir araç olmuş
slx plakalık kullan arkayı toparlar
evet slx plakalık aklımda ama kuşadasında parça zor anca izmire gidince bulabılıyorum.
APP yapmak çok istiyorum ama polisler nefes aldırmıyor durdurup çatır çatır kırıyorlar ama plakaları elden geçireceğim .
Daha yapacağım çok işlem varda yavaş yavaş yapıcaz allah nasip ederse :)
ön taraf fazla bi karalık var derken nasıl yanı :)
Çok başarılı maşallah kazasız belasız ;)
Biraz düşse daha iyi olur gibi birde sinyallerin folyosu sanki mat duruyor parlak olsa tadından yenmez maşallah kazasız belasız..
Maşallah kazasız belasız...
maşallah tam ayarında olmuş fazlası bozar,ufak tefek düzeltmeler olabilir plakalık vs .
adı,şanı zevki yeter
allah kaza bela vermesin...
tadında olmuş, far sinyal tonu hoşuma gitti, plakalıklar yenilenebilir
farlarda karartma çok olmuş yada hiç olmasaymış daha iyi olurdu
Maşallah 10 numara...
çok beğendim, maşallah kazasız belasız. Jantları ve içini de bi görebilsek çok iyi olur :)
Öndeki panjur beyaz olsa sadece petek kısmı siyah kalsa, farlar desensiz düz ve sinyallerde normale dönse daha toplu durur önden yani önden bakınca göze batan fazla bi siyah görünüm var bence demek isediğim buydu :)Alıntı:
ön taraf fazla bi karalık var derken nasıl yanı
maşallah kazasız belasız dostum
daha bugun öndeki orjınal panjuru tarıf ettıgınız tarzda beyaza boyatmaya verdım :) aracı cok basamıyorum ***** yollarımız cok super ve maalesef tek bınmıyorum arada babam da bıınıyor onun ıcın bu tatlı basıklık ısıme yarıyor şu anlık maçı götürüyor denebilir :) desensiz plastik far bulamıyorum varsa bilen yardımcı olsun valla en sonunda angellar dan alıp sadece camını kullanacagım o da pahalı ya patlıcak :)Alıntı:
Rec.O'isimli üyeden alıntı
Biraz düşse daha iyi olur gibi birde sinyallerin folyosu sanki mat duruyor parlak olsa tadından yenmez maşallah kazasız belasız..
Maşallah çok hoş duruyor :)
buyur jantlarım burada daha 1 aylık :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...71956111_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...75781847_n.jpg
aracın kasası temiz diri duruyor daha eksiği var ama güzel duruyor kazasız belasız
app yap bizim şöferler bile otobüse yaptırdı takıyo valla yeni çıkan plakalar öle zaten artık o izin var:) güzel yanık uçlu fln bi egzoz yaptın mı daha güzel olur,bu arada en son resmi çok begendim
aracı basamayınca ön tampon eki işe yarayabiliyor. şahinleri bence daha toplu gösteriyor. sinyal konusunda arkadaşların çoğu ile aynı fikirdeyim, parlak turuncu folyo yeter on numara olur. göstergelerde farklı uygulama ve ışıklandırma kullanılabilir. Maşallah, Allah kaza bela vermesin...
Arac guzel. Seviyorum bu sahılerı :)
Maşallah.Arka plakaya slx plakalığı güzel olur.
çok güzel duruyor , stickerlar güzel olmuş ama arka doğan plakalıgı ve ön tampon eki şart :)
evet doğan plakalığı buldum şimdi sıra ön tampon ekinde onuda yapıp en yakın zamanda fotoları tazeleyeceğim.
bekliyoruz o zaman fotoları :)
güzel duruyor kazasız belasız