Satıcıyla iletişime geçtim ve bana bu gönderi kodunu verdi. LC572999611US
Fakat ptt ile kontrol ettiğimde böyle bir paket olmadıgını söylüyor.Baska takip etmek için şirket yada site varmdır?
Printable View
Satıcıyla iletişime geçtim ve bana bu gönderi kodunu verdi. LC572999611US
Fakat ptt ile kontrol ettiğimde böyle bir paket olmadıgını söylüyor.Baska takip etmek için şirket yada site varmdır?
Sanıryorum bu gönderiyi Türkiyede takip edemezsin. Amerikadan takip edeceksin.
Buradan:
https://tools.usps.com/go/TrackConfi...n!input.action
TR'ye girdikten sonra PTT den bu kodla takip edebiliyor olman lazım Tunç..
ingiltere ise royalmail & usa ise usairways bakabilirsin.
Gönderiki Amerikadan https://tools.usps.com/go/TrackConfi...n!input.action buradan baktım ama bısı anlamadım hala Amerikada sanırım :)
Amerikadan çıktıktan sonra hangi ülkeye girdi ise oradan takip etmeniz gerekli..
Ancak türkiyede sistemde baya bi sıkıntı var sanırım :) internetten kolay kolay kargonuzu takip edemiyorsunuz ..
8 martta San Jose dağıtım merkezine gönderilmiş.
Muhtemeln bir sonraki adımda Türkiye'ye giriş yapacak.
Amerikadan alınan ürünler için en az 1 hafta beklemen lazım.
1 hatfada Türkiye'ye geliyor kalan 3 haftada Türkiye içinde dolaşıyor. :)
PTT takipte yazan;
Alıntı:
Yurtdışından postaya verilerek ülkemize yollanan "LX,LJ,LC" ve benzeri "L" harfli ile başlayan barkodlu gönderiler kayıtsız gönderi kapsamında olup sözkonusu gönderilerin takibi yapılamamaktadır.
Hayir ama takip yapamiyosun . Mektup gibi dusun ;)
Turkiyede ptt dagitimini yapiyorsa zaten diger firmalardanda takip edemezsin .
Sen genede ogren sansini dene tabi
yeni konu açmıyayım dedim..bunun gelmesinde sıkıntı olurmu?
http://www.ebay.com/itm/Ford-OEM-CD-...7fb147&vxp=mtr
küçük kağıt pakette gelecek büyük ihtimalle mektup gibi
gelmesi postacının insiyatifine bağlı. kayıtsız posta; hiçbir kayıt alınmıyor. postacı getirir, kapına bırakır, bina kapısına bırakır, sığarsa posta kutusuna atar, kapını bir kere çalar elden verir imza almaz kaçar. bina sağlam değilse kontrol et, gözün kapıda olsun.
malesef takip mümkün değil. Benimde 75 TL'lik paketim kayboldu :(
topkapıdaki merkeze gittim aldığım cevaba göre sadece L harfiyle başlayanlar değil 75€ sınırı altında kalan paketler sisteme kaydedilmiyor tamamen çalışanların insafına kalıyorsunuz. 75€ zaten gümrük limiti.
Kısa kesmek gerekirse dua etmekten başka çareniz yok ve Allah kabul etsin :)
amerikadan ucuz kargo takip edilemiyor. ben o yüzden ekstra para ödeyip takip edilebilir kargoyla alıyorum bişey alacağım zaman
Ben Hong Kong'dan helikopter aldım.. 20 dolar mal + 15 dolar kargo + 2 dolar sigorta.. Air mail ile yolladılar.. Takip numarası verdiler.. Air mail sitesine girdim yazdım..ben 6 martta aldım.. Malın adamlardan alındığı tarih(8 mart), uçağa konuluşu ve ülkeden çıkışına kadar oradan baktım.. (9 mart )sonra ptt ye girdim, kendi ülkenizin şeysinden bakın diyordu.. istanbula girdiği yazdı(13 mart), akşamına gönderdiler.. sabah 14 martta adanaya geldiği yazdı, saat 5 te gelmiş, 7 de dağıtıma çıktığı yazdı 10 gibi de bana geldi.. gayet herşeyi takip ettim..
Muhtemelen olur çünkü kutunun üstüne malın değerini yazıyorlar.. oraya 75 euro altında yazdırırsanız ve gift olarak gönderin diyin takılmaz.. ben öyle yaptım, kutuda gift seçeneği vardı..
RB313634773CN çinden bi vites topuzu aldım 207 rc vites topuzu orjinal.Satıcı başta yazdığım numarayı girmiş.Shıpping date kısmıda 3 mart ortalama kaç günde gelir bana?
Peugeot VTS Sport Gear Shift Knob Fit 106 107 206 207 306 307 406 407 Etc | eBay ürünün linki bu gelirse bide pedal takımı sipariş edeceğim.
Nereden takip edebilirim acaba?
Ok.teşekkürler
track-trace
Bu siteden tracking numarası olan her postanızı kontrol edebilirsiniz.
NO TARIH (Date) EVENT YAPILAN ISLEM ISLEM YERI (Process Place) OFIS (Event office)
08/03/14 11:25 2014-03-08 11:25:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir CHINA (Yurt Disi)
09/03/14 14:08 2014-03-09 14:08:00 The item was forwarded to the destination country (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) CHINA (Yurt Disi)
Üstteki posumda belirttiğim şekilde çıkıyor postanın internet sitesine girdiğimde trackking numarasını sanırım daha tr ye girmemiş kargom değil mi?
Bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum
Hocam kargon 9 Martta Cin'den gonderilmis... Buyuk ihtimalle kargon Turkiye'ye girmis ancak PTT tarafindan daha teslim alinmamistir. Yani kargon mekansal olarak Turkiye'de resmi olarak su an uluslararasi bolgededir :)... PTT ne zaman teslim alir yani barkodu kendi sistemi ile okursa PTT'nin sisteminde gozukur... 9'unda yola cikan kargo icin 20 gun normal yani 29'a kadar ulasir eline.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için beklemeye devam ozaman:)
Cinden sorgulama yaptıktan sonra sayfanın sol üst tarafında China yazanın altında
"select country" diyor, oradan Turkey seçip bizim posta sistemimize bakacaksınız.
Şu an için yolda gözüküyor, ptt herhangi bir giriş kaydı yapmamış.
arkdasşlar bende ebayden parça almıştım bugun baktım turkıyeye gelmıs bundan sonrası allaha emanet mı yanı :=)
sıstemde yazan bu;
Destination - Turkey
The item (RT210748442HK) arrived at Turkey on 11-Mar-2014.
The item was posted with iMailR Online Mailing Tool Posting Online Portal. In accordance with the terms and conditions concerned, please submit the enquiry/claim via the relevant service portal.
bende ebayden sıparıs vermıstım dun turkıyeye gelmış . bundan sonrası allaha emanet mı yanı :)
sıstemde su sekılde gözüküyor ;
Destination - Turkey
The item (RT210748442HK) arrived at Turkey on 11-Mar-2014.
The item was posted with iMailR Online Mailing Tool Posting Online Portal. In accordance with the terms and conditions concerned, please submit the enquiry/claim via the relevant service portal.