arkadaşlar ben türkiyeye aracım ile gelicem almanyadan türkiyeye parça vs isteyen varsa bana ulaşabilirler
Printable View
arkadaşlar ben türkiyeye aracım ile gelicem almanyadan türkiyeye parça vs isteyen varsa bana ulaşabilirler
alman çuklatı istiyorum ben mümkün mü abi? :D
kısmetse nezaman geliceksiniz birde arabayla gelicem demişsiniz yunansitan üstünden mi geliceksiniz_?
knusper choklis :D
5kg Nutella Sipariş edebilirmiyiz :D
Nussnacker getir bana bi koli
5kg nutella olursa bende kesin alırım.
eğer fiyatı 100tl ye kadar olursa polo g6r gti panjur logolu alabilirim...
pm ile ulaşırsanız sevinirim
http://i.imgur.com/BFDcv.jpg
imzadaki araçlardan hangisiyle geliceksin abi bu kadar sipariş geliyo bak bagajda yer kalmıcak sonra kendi valizlerine :D
Hanz peter brigel
Burdan ancak yiyecek siparişi çıkar bence :D
ben bu arkadaş moderasyonun bir ürünü ceza almamız için yapılan oyunlar bunlar...
Abi konuyu açtı yola çıktı galiba :)
öğle saatinde açarsa yiyecek siparişi gelir tabi.
iyiki gece yarısı açmadı konuyu :)
bi siparişim var ancak özelden yazmam gerekiyo snaırım bunu
Olm komple lig'den düşüyosun 300 olunca düşük kaliteli otomobil forumlarında senin adına üyelik açıyolar artık orda yazmak zorunda kalıyosun. Orda şampiyon olup tekrar buraya gelmen gerekiyor karışık bir mevzu senna playoff / playon sistemini açıklar daha sonra :D
tünaya gelince onu toprak kabul etmez ne kalitesi düşük forumları :D
biraz daha konuş farkı yere gitsede sikayet'e tıklıyım die bakıyorum :D sotedeyim :cool:
bir insan ne ederse onu bulur tünayK !!!
hep senmi açık kollcaksın
Almanyadan ne getirtebilirim..
hocam gökde ararken yerde bulma misali oldu valla :)
Yahu adamın daha 2.mesajı neye kime güveniyosunuz dikkat edin biraz :)
http://www.techturkey.com/forum/uyel...-selamlar.html
Tünay seni şikayet eden kişiyi sölim belki işine yarar yogi şikayet ediyo bizzat şahit oldum :D
parasını versın alsın gelsın nasılsa garajıda buyuk mpower da muhendıs.. geldiğinde elden verılır getırtılenlerın parası olur bıter =)