206 gti ben sen bastıklarımız? çekiyordun çünkü onları. Ekleyecekmisin?
27-04-2012, 08:19
kadir jdm civic
sagolsın abicim ekledigin için bir dahaki deneme için hazırla kendını Sİ en kötü yan yana gidicez D16A9 motor he he he he .....
27-04-2012, 08:54
Ek.Civic_Spoon
lacivert si çok başarılı gitmiş gerçekten deneyen tüm araçlara maşAllah, araç speclerini yazsaydınız keşke ..
27-04-2012, 08:55
K.Kaan
:) videolar hoş yaşlılar çok tehlikeli:) bi güncelleme yapmak lazım bu videolara abi.. v2 de buradayım diye bağırıyor valla maşallah
27-04-2012, 08:57
ykavcioglu
Alıntı:
Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı
lacivert si çok başarılı gitmiş gerçekten deneyen tüm araçlara maşAllah, araç speclerini yazsaydınız keşke ..
b16a2******
27-04-2012, 09:32
teskocuu
Alıntı:
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı
E tuncay abi dönüş yolunun videoları???
206 gti ben sen bastıklarımız? çekiyordun çünkü onları. Ekleyecekmisin?
Videolari ceken bendim donus yolunda obur arabalara ulasincaya kadar video cekmedik
Kadirlerle bulusunca si lerle yuruduk donus videolari sadece si lerle yurudugumuz videolar vardi tuncay abide yazar zaten gorunce
27-04-2012, 09:41
VTEC®
Alıntı:
teskocuu Nickli Üyeden Alıntı
Videolari ceken bendim donus yolunda obur arabalara ulasincaya kadar video cekmedik
Kadirlerle bulusunca si lerle yuruduk donus videolari sadece si lerle yurudugumuz videolar vardi tuncay abide yazar zaten gorunce
Eyvallah o zaman sizin dediğiniz gibi olsun ben videokamerayı birkaç sefer gördüm. :soru: ama siz öyle diyorsanız size inanıyorum, bundan sonraki denememizde bende kayıt yapacağım. Bende kendime bu şekilde sıkıntı çekmemiş olurum. Cünkü tuncay abide diğer konuda videolar var gerçekten güzeldi, onları eklerim gibi yazmıştı, açıkçası içime şüphe düşmedide değil:beuj: Hayırlısı olsun.
27-04-2012, 09:43
TUGCA
gitti bizim 200 le makas :D
27-04-2012, 09:45
VTEC®
Alıntı:
TUGCA Nickli Üyeden Alıntı
gitti bizim 200 le makas :D
200 le makasmı?
210 la 3 araba tek şeride girdiğimiz de gitti ;)
siz deniyordunuz ben tamponunuzdaydım
27-04-2012, 09:47
TUGCA
Alıntı:
200 le makasmı?
210 la 3 araba tek şeride girdiğimiz de gitti ;)
siz deniyordunuz ben tamponunuzdaydım
neyse yapcak bişey yok...
27-04-2012, 09:49
VTEC®
Alıntı:
neyse yapcak bişey yok...
vantuzlu ayağım var şu kamerayı ayarlada her zaman hazır olsun.
27-04-2012, 09:53
TUGCA
Alıntı:
vantuzlu ayağım var şu kamerayı ayarlada her zaman hazır olsun.
ok ayarlarız yarın
27-04-2012, 09:55
Tuncay
Arkadaslar merhaba
Elimde bideo cok evet ama en cok gidisteki videolar
Donuste yolu sasirdik otobana girdik gazladik ozaman cekilmedi
Si lerle tekrar toplanmaya gidiyoduk o zaman video cekilmedi şaibe varmis gibi anlamayin
Donuste kadirle ve salihle cektik sadece
27-04-2012, 10:05
VTEC®
Alıntı:
tuncay Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar merhaba
Elimde bideo cok evet ama en cok gidisteki videolar
Donuste yolu sasirdik otobana girdik gazladik ozaman cekilmedi
Si lerle tekrar toplanmaya gidiyoduk o zaman video cekilmedi şaibe varmis gibi anlamayin
Donuste kadirle ve salihle cektik sadece
Eyvallah abi bende kamera çekildiğini gördüm, Herşey gönlüne göre olsun, Bir daha görüştüğümüzde güzel bir sohbet eder tekrar deneriz o zaman tekrar video paylaşırız, diğer arkadaşlar alınmasınlar diğer roll yaptığımız herkesle eğlenceli vakit geçirdik ama tuncay abi roll işinde biraz daha pişmiş sizlere göre, hem yaşından dolayı hemde biraz pilotajdan dolayı, daha büyük riskler alabildik o akşam ben biraz daha rollingte sert olunması taraftarıyım, o yüzden arkadaşım Tuğça (206 GTI) ben ve tuncay abiyle olan denemeleri özellikle istedim. ;)
not: Tuncay abi pişmiş lafını yanlış algılama oraya yazacak başka tabir bulamadım, yaşca büyüğümsün saygısızlık olsun diye demek istemedim. :)
27-04-2012, 10:09
Tuncay
Pisme durumum yok yaa yanlis anlamam zaten :)
Vtec hayatim 3 ay oncesine dayali herkes bilir
İlk ciddi roll denemelerimdi ondan oncesine kadar sadece okan up0748 le 3-5 denemem oldu ama gelistirmem lazim biraz daha kendimi
Cumartesi bi aksilik olmazsa ***** yerdeyiz gelirsiniz yine muhabbetimizi ederiz
Denemelerimizi birdaha yapariz birkac eksik vardi onlarida tamamladim bakalim ne gibi degisiklikler olmus
27-04-2012, 10:15
VTEC®
Alıntı:
Pisme durumum yok yaa yanlis anlamam zaten :)
Vtec hayatim 3 ay oncesine dayali herkes bilir
İlk ciddi roll denemelerimdi ondan oncesine kadar sadece okan up0748 le 3-5 denemem oldu ama gelistirmem lazim biraz daha kendimi
Cumartesi bi aksilik olmazsa ***** yerdeyiz gelirsiniz yine muhabbetimizi ederiz
Denemelerimizi birdaha yapariz birkac eksik vardi onlarida tamamladim bakalim ne gibi degisiklikler olmus
Abi durumun vtec hayatıyla alakasından ziyade biraz rolling kovalamak biraz takipçi olmaktan geçiyor. o yüzden diğer arkadaşlara tekrar söylüyorum onlarla denemek ayrı bir zevkti, ama tekrar tekrar dediğim gibi EH vtecle denemek ayrı bir zevkti. Bu cumartesi ise deneme yine geç gelirim gibi görünyor çünkü bir nikah mikah mevzusu var ama bi şekilde gelirim olağan üstü birşey olmazsa. zaten ben denerkenle bobinlerim zayıftı o gece denemeden sonra bozuldu hatta çıkartığımda 1 tanesi kopul bile çıktı şimdi değiştirdim daha sağlıklıyım. yine deneriz abi bana dert değil. :)
27-04-2012, 10:20
TUGCA
kısayı taksam mı :D
27-04-2012, 10:21
VTEC®
Alıntı:
60 ykr yakıosun kmde kısa takıcan he? Allah kesene bol bereket versin ne bu bolluk
:D:D:D
27-04-2012, 10:24
TUGCA
Alıntı:
60 ykr yakıosun kmde kısa takıcan he? Allah kesene bol bereket versin ne bu bolluk
:D:D:D
geçen haber izledim, adam jaguara lpg takmış onu konuşuyolar haber olmuş, işte 90 milyarlık araba falan filan... adam diodki km de 60 kr yakıyor beni çok zorladı, gerek yok dedim taktırdım dedi. ben bi kahkaha attım :D:D
27-04-2012, 10:32
ykavcioglu
Alıntı:
tak bence, vtecler geçer seni:D:D:D
27-04-2012, 10:34
Tuncay
Uzun iyidir:)
27-04-2012, 10:35
VTEC®
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
tak bence, vtecler geçer seni:D:D:D
birşey söyleyeyim sizede, siz bu kısaya çok yanlış takılmışsınız, kısa vtec için candır ;)
hele hele egzantrik varsa hepten candır. her zaman top speed kovalamıyorsunuz, 225 top speedte gayet yeterli vtec için, birde şehir içinde alışırsanız biraz daha az benzin yaktırırsınız tecrübe ile sabit :)
27-04-2012, 10:35
TUGCA
Alıntı:
Uzun iyidir:)
önemli olan boyu değil işlevi abi :D:D zaten takamıyoruz şu aralar kriz var:)
27-04-2012, 10:36
VTEC®
Alıntı:
önemli olan boyu değil işlevi abi :D:D zaten takamıyoruz şu aralar kriz var:)
araban az yaksa şuan 500 beygirdi zaten :D
27-04-2012, 10:37
ykavcioglu
Alıntı:
birşey söyleyeyim sizede, siz bu kısaya çok yanlış takılmışsınız, kısa vtec için candır ;)
hele hele egzantrik varsa hepten candır. her zaman top speed kovalamıyorsunuz, 225 top speedte gayet yeterli vtec için, birde şehir içinde alışırsanız biraz daha az benzin yaktırırsınız tecrübe ile sabit :)
abi ben denemiştim haa vtecte kısa varken SU si ile orda gördüm kısa vteci geri götürüyor, ama atmo dolu vtecte görmedim
ben si ile 180 de kafa çıkartım
27-04-2012, 10:39
Tuncay
Bu devirde yapilacak en iyi setup
Filtre headers egzoz sistemi
Ondan sonrakiler lüks e kaciyor
27-04-2012, 10:39
K.Kaan
Alıntı:
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı
abi ben denemiştim haa vtecte kısa varken SU si ile orda gördüm kısa vteci geri götürüyor, ama atmo dolu vtecte görmedim
ben si ile 180 de kafa çıkartım
bı konuda 1.8 t yazılımlı passatla ıkı tane vti denemesi paylaşılmıştı. orada kısanın avantajı baaya bı gozukuyordu dıye hatırlıyorum
27-04-2012, 10:41
VTEC®
ben yıllarca kısalı kısasız kullandım
kısalı vtec uzunun yanında 4 sonunda geride kalır yani uzunlu vtecsin kapısına gelir 5 e atılınca 1.5-2 boy öne çıkar kısalı vtec buda net bir fark olur, buda rollingi belirler, özelikle 106-saxo denemelerinde daha iyi olur vtec için.
27-04-2012, 10:42
VTEC®
Alıntı:
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı
bı konuda 1.8 t yazılımlı passatla ıkı tane vti denemesi paylaşılmıştı. orada kısanın avantajı baaya bı gozukuyordu dıye hatırlıyorum
bizim arabalarımızdı onlar işte fark oydu 2 vtecte aynı setuptu sadece kısa uzun farkı vardı o videolarıda ben çektim zaten
27-04-2012, 10:43
ykavcioglu
Alıntı:
ben yıllarca kısalı kısasız kullandım
kısalı vtec uzunun yanında 4 sonunda geride kalır yani uzunlu vtecsin kapısına gelir 5 e atılınca 1.5-2 boy öne çıkar kısalı vtec buda net bir fark olur, buda rollingi belirler, özelikle 106-saxo denemelerinde daha iyi olur vtec için.
106 ile denemelerde denkte geliyor devirleri vtec can yakıyor ozmn
27-04-2012, 10:45
VTEC®
kısalı vtec 2 kişi var arabada ;)
uzun şanzumanlı 2 kişi olan vtec bu setuplarda bu ivmeyi kazanamaz ;)
27-04-2012, 10:48
VTEC®
Bu araba AB vtec ( sword murat abinin)
CAI, DC 4-1 header, 60lık düz boru, DC son susturucu, 4.785 ITR şanzuman vardı