2 gun once Project Cars Bolumune konu actim.
- Konu hala yayina alinmadi
- Ozgur sagolsun ilgili kisiye (Ozgun) hatirlatti olmadi
- Ozgun'e pm attim. Gene olmadi. Pm'e cevap bile vermedi
Nedir bu isin detayi?
Printable View
2 gun once Project Cars Bolumune konu actim.
- Konu hala yayina alinmadi
- Ozgur sagolsun ilgili kisiye (Ozgun) hatirlatti olmadi
- Ozgun'e pm attim. Gene olmadi. Pm'e cevap bile vermedi
Nedir bu isin detayi?
özgün ne zaman müsait olursa o zaman onay veriyor ve konu yayınlanıyor işin detayı bu :D
orası belli olmaz be hacı özgünün temposu karışık :)
İyi oyle olsun bakalim.
süpriz mi abi ? ip ucu var mı konu acılana kadar ..
Dünde ben açtım, bekliyorum :)
Bende geçen sene 560sel in konuyu project cars a taşımak için pm atmıştım ama cevap gelmedi özgün abiden.Araçta detaylı revize söz konusu :D
Bir kac kisi daha yazarsa konu actim acilmadi istedim tasinmadi diye. konu yakinma kutusuna donecek:)
Herkes bu animi belliyordu napiyordu:D
Ya denk geldi yeminle 1-2 saat önce mesaj attım bende "konu onaylanmadımı uygun değilmi" diye :D
ozgun konuyu okuyup ınceleyıp fotolarına bakıp oyle onay verıyor dıye bılıyorum
kısacası vakıt alan bır ıslem
bu yuzden gece onalıyabılır :)
Valla bende actim 4 gunde onaylandı :)
bende DIY'a açtım baktım onaylanmadı dedım herhalde begenmedıler:d
1-2 hafta sonra acılmış:)
Tesekkurler arkadaslar.
Özgün abi online şu an. Gorsün diye yaziyorum :)
Actigim konuda hala bir gelisme yok.
Valla bende konunuzu 4 gözle beklıyorum.en yakın zamanda acılır umarım
simdi beni de bir merak sardi :D
eren,, ***** özgün çok yoğun oluyor,işleri tenhalaşınca hazırlayıp koyar emin ol..kardeşim arabanı bir canlı göremedik be birgün yemeğe gelde görelim şu makineyi,yada en azından şöyle ufaktan bir iki rol video su alalım.
Özgün yoğun bu aralar briaz o uygun olduğunda kimse demeden zzaten bakar gereken neyse yapar konu açmaya pm atmaya gerek yok :)
Hakan abi bir iki eksigini halledip yanina gelmek istiyorum:) zaten mahallenin cocuklari sagolsun arabayi cizik icinde birakmislar:( pasta istiyor adeta. birde boya isciligi ile ilgili goruslerini almam lazim:)
Tesekkur ederim. Bekleyecegiz artik napalim
sabırsızlıkla beklemedeyiz :D :D
Foruma acilen özel yetkili moderatör alınması lazım :)
Hayirlisi olsun merakla bekliyoruz
İlginize simdiden tesekkurler arkadaslar.
Konu sizi ne kadar doyurur bilmem ama 6 7 aylik emegimin sonucu oldugundan beni baya doyuruyor mutlu ediyor:)
project cars a özel yetkiliyegerek yok Obk :D hazırmısın sen benim sölediklerim için ?
şimdi project cars a açıklık getireyim williams i sildim neden? kaportacı değilizki arabanı toparlıyorsun project cars değil bu 2-3 resim vardı kaportayla ilgili bende sildim bukadar basit
ondan sonracığıma resim i az konunun manası yok kimisi açıyor teşekkürler abc motor bimlemne tuner yaa beyler project cars farklı bir bölüm sahine turbo takarsın ciddi güzel süsler profesyonelce yaparsın project cars olur 2 boru 1 turbo takarsın o bölüme giremesssin ..
bu böyledir ben kişi alımını durdurdum bi kısmen yanı haftada 1 onaylar oldum artık project ve DIY lere hemen hemen 2 günde bir bakıyorum en basitinden güneş koymamış resmi ucurdum konusunu Legend R un resimeri yoktu ucurdum şimdi koymus yeniden açıcam bazı kurallar var istemesekte bir takım kurallar var böyle olmak zorunda ..
anladıgım kadarı ile araba yenileme boyama vs proje kapsamına girmiyor.O araçlar içinde çok özel birşey olmalıki proje adını alabilsin sanırsam.Atıyorum rotary şahin gibi... 2jz li ae86 gibi yada çok agır yüklü araçlar , komple baştan yaratılan araçlar , swapler , uzun süren projeler vs vs
Restore olur Gelrsiniz wos wosu yeniden ayrıntılı sekilde anlatıp yayınlarsın oda girer neden girmesin ama ilginç olmalı ferrarimi yeniden boyatıyorum EEEE :) anlamsız mesela