-
CHROME STI - by GMG GARAGE
-
Şahane olmuş ama direk bağlarlar :)
-
Aşırı maliyetli bı uygulama , kaplama için 14-15 bın tl yi gözden çıkartmak lazım :(
-
ohhhhmygudniisss :D çok iyi
-
araç çok çok farklı ve güzel olmuş,
çekimler sönük kalmış :)
-
Alıntı:
Güvenc Nickli Üyeden Alıntı
Aşırı maliyetli bı uygulama , kaplama için 14-15 bın tl yi gözden çıkartmak lazım :(
bıldıgınden mı soyluyorsun? gmg garage kaplama ısı yapıyor folyodur bu...o kadar degıldır yani...
-
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
bıldıgınden mı soyluyorsun? gmg garage kaplama ısı yapıyor folyodur bu...o kadar degıldır yani...
evet folyo ...Bildiğimden söylüyorum istersen ara ,daha bu sabah konustum ;)
-
hay maşallah :)
nasıl bir uygulama yapıldı acaba ? boya vs
-
GMG Garage çok güzel çalışmalar yapıyorlar ama bu çalışmayla suyu kaçırmışlar resmen:D
Çok beğendim , keşke jantlarda siyah olmasaymış parıl parıl arabada kaybolmuş..
-
15bin liralık folyo mu olur yahu :D
-
Alıntı:
evet folyo ...Bildiğimden söylüyorum istersen ara ,daha bu sabah konustum ;)
o zaman oha diyorum ve klavyeyi yavaşça bırakıyorum...:)
-
araba oha boyutunda olmuş maşallah ama bukalemun gibi trafikte kaza riski %1000 :D
-
Alıntı:
folyonun öyle bi maliyeti olduğunu hiç sanmıyorum..
2 sene önce bi arkadaşım kaplama işi yapıyodu farklı olmak için mat mavi mi yapıyım vs. diyodu.. mercedes clk yı.. krom yap diye yalvardım resmen o zamanlar cast folyosu yoktu ya da bulamadık sonuçta olmadı.. ama ısrar etmekte haklıymışım çok çok güzel olmuş.. bir de hummer gördüm o daha güzel duruyodu..
-
hexis marka folyodur
buyrun yurtdısındakı bı firmanın reklamı
normal cast folyodan cokcok farklı,uygulamasıda bır okadar zordur,
gmg garaj gıbı usta ellerın yapması lazım ;)
Chrome Camaro Car Tintek Wrap - YouTube
-
dubai styla :) ilgiç ve güzel olmuş iyi cesaret
-
harika olmuş, maşallah :)
ruhsata renge ne yazıldı acaba, eğer işletildiyse tabi :D
-
Alıntı:
ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı
folyonun öyle bi maliyeti olduğunu hiç sanmıyorum..
2 sene önce bi arkadaşım kaplama işi yapıyodu farklı olmak için mat mavi mi yapıyım vs. diyodu.. mercedes clk yı.. krom yap diye yalvardım resmen o zamanlar cast folyosu yoktu ya da bulamadık sonuçta olmadı.. ama ısrar etmekte haklıymışım çok çok güzel olmuş.. bir de hummer gördüm o daha güzel duruyodu..
gmg garajı bu sabah aradım bana verılen fıyat bu ;)istersen sende ara ;)
-
Araba tam istediğim gibi olmus kaplama manasında birde bunun Altin sarısı olsa Dubai spec :):)
Su an maliyet nedir gercekten 14 15 binler mı ?
-
14-15bin gibi bir maliyet varsa ki sanmıyorum , kimse yaptırmaz.
-
ahmet kadir şu işin maaliyeti hakkında bi bilgide senden alalım 15000 tl lık rakamda bi yanlışlık olmalı
daha önceki şirketimde iett nin otobus tramway vs lerini biz kaplıyorduk az çok rakamlar hakkında bılgım var
-
M3 de kaplanmamışmıydı bu malzeme ile folyo gibi değil normal boya şeklinde bir malzeme ve dayanıklı silinebilir yıkanabilir cila uygulanabilir bilgim bu
-
gayet güzel duruyor ama yaz günü önümüze düşürse güneşi direk bize yansıtır sanırım ayna gibi:D
-
0312 354 05 10 GMG garajın telefonu ;)
-
Çok farklı ve güzel duruyor.. Ama güneşli günlerde trafikte tehlikeli olacaktır :) Düşünsene gidiyorsun önünde en soldan sağa zıplıyor önünde bi yansıma :D sonrası zincirleme kaza :\
-
Alıntı:
0312 354 05 10 GMG garajın telefonu ;)
mustafa baranlı bu musterı baglılıgını saglamak için ne yapıyor çok merak ediyorum...yada siz başka birinin reklamını tutkuyla nasıl yapıyorsunuz? gmg garage zaten bu camıada da bu forumda da bilinen bi mekan yıpratmayın kendinizi boşa...;);););););););)
-
Alıntı:
tünayK Nickli Üyeden Alıntı
mustafa baranlı bu musterı baglılıgını saglamak için ne yapıyor çok merak ediyorum...yada siz başka birinin reklamını tutkuyla nasıl yapıyorsunuz? gmg garage zaten bu camıada da bu forumda da bilinen bi mekan yıpratmayın kendinizi boşa...;);););););););)
reklam yapmamış arayın da kendi kulağınızla duyun demiş bence..
ısrarla 14-15 bin tl dedi, diyor, herkes de yok artık 14-15 bin tl değildir diyor..
Bende olsam verirdim telefonu..
-
-
Alıntı:
hexis marka folyodur
buyrun yurtdısındakı bı firmanın reklamı
normal cast folyodan cokcok farklı,uygulamasıda bır okadar zordur,
gmg garaj gıbı usta ellerın yapması lazım ;)
Chrome Camaro Car Tintek Wrap - YouTube
Alıntı:
XSi Nickli Üyeden Alıntı
reklam yapmamış arayın da kendi kulağınızla duyun demiş bence..
ısrarla 14-15 bin tl dedi, diyor, herkes de yok artık 14-15 bin tl değildir diyor..
Bende olsam verirdim telefonu..
çok şükür okuduğumuzu anlıyoruz...
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
14-15bin gibi bir maliyet varsa ki sanmıyorum , kimse yaptırmaz.
Aradım sordum , yutkunmadan 14bin TL dediler valla:D
Kimsenin bu paralara yaptıracağını sanmam , kendi araçları showcar tadında olmuş
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
Aradım sordum , yutkunmadan 14bin TL dediler valla:D
Kimsenin bu paralara yaptıracağını sanmam , kendi araçları showcar tadında olmuş
hey maşallah 2.el bir araba parası resmen
-
Bu işin boyası daha ucuz, Allah akıl fikir ihsan eylesin :) Maşallah.
-
vıdeodakı arac sankı boya gıb efsane ama ama gmgnınkı bu sekıl olmamıs
-
Bu rengi ruhsata falan nasıl işleticekler muayene sıkıntısı falan olmayacak mı?
Ama çok fena olmuş ellerinize sağlık :)
-
araç inanılmaz güzel olmuş ama çok pahalıymış gerçekten
biz bu aracın aynı renk tonunda boya satıyoruz krom olarak çok sene önce komple boyatmayı düşünmüştük aracı ancak ruhsat vermiceklerini söylemişlerdi emniyettekiler eğer bu araç ruhsat alabilmişse ilginç bizde boyasını satarız o zaman :D
-
cok guzel olmus fakat bu rakamlara komple arabayı zaten nıkelaj yada kromaj yaparsın
-
-
pekı bu arac bu sekılde trafık te nasıl gezıcek acaba :)
-
Kimse yaptırmaz ifadesi yanlış bence. Örneğin o arabanın sıfırının fiyatı 242.000 TL. Bunu veren meraklı adam 14.000 TL'de verebilecek kapasitededir..............
Sonuçta 2-3 kişi de olsa yaptıran çıkabilir ruhsatta sıkıntı çıkmaz ise..............
-
Alıntı:
DOHC Nickli Üyeden Alıntı
Kimse yaptırmaz ifadesi yanlış bence. Örneğin o arabanın sıfırının fiyatı 242.000 TL. Bunu veren meraklı adam 14.000 TL'de verebilecek kapasitededir..............
Sonuçta 2-3 kişi de olsa yaptıran çıkabilir ruhsatta sıkıntı çıkmaz ise..............
plakaya baktın mı?
-
beyler aracın maliyeti hakkında biraz sohbet ettik mustafayla gerçekten çok çok maliyetli bir iş bu arabayı yaparken 3 bin tl civarı folyo çöp olmuş gerisini siz düşünün