http://www.youtube.com/watch?v=fM4WMnftN2c
Printable View
ikiside iyi gitmiş ama s2000 bitirmiş işi.
güzel video
Yürüü beaa s2000 nasl ayırıo bea
2 side standartsa bu araba sti stickerlı yada sti kanatlı yada sti direksiyonlu bi wrx tir...
güsel yürümüş :)
s2k ya tebrikler :)
deneyelim:)
olur kanka havalar iyi olsun cıkarız bi gece..
Maşallah s2k güzel yürümüş...
Baran kardeimizin arabası :P maşallah baran ıyı yurumuşş
şama bi yanada helal be japonlar yuruyun bee
feykk :D sanmıyorum sti olduğunu.
yani... :)
...........................................(edit)
nie stı olamıoki araba standart sti s2000 e göre çokmu hızlı sanıosunuz hiçte öle diil yani
......................... (edit)
s2kda egsoz ıntake artı headrsda olursa böle bı sonuc cıkabilir bence...
S2k modifiyelerini bilmeden yorum yapmak dogru olmaz bence, stock olarak zaten hicbir sansı yok.
burda ki aracın sti mı olduğu,sti ise 2.0 mı yoksa 2.5 lukmu olduğunu mrk ediyorum.Eğerki 2.5 litrelik sti ise ve iki araç üzerindede egzos ve filtre uygulamalarından başka birşey yoksa üzelerek söylüorm ki STi s2000 i deler.Bunun denemesini biz izmirde sadece filtreli s2k ve 2.5 WRX i ile denedik.s2000 WRX e 180-190a doru yaklaştı ve ondan sonra yürüdü.
güzel video s2000 güzel yürüdü sonradan
hehe kimde ne araba varsa onu savunuo zaten 5.viteste boost cut yaptı demişti sahibi öle bile olsa 1 boy anca geçmişti 5.vitese kadar
boost cut yapmayan 2 subaruyuda forumun time trial ine gelirkende geçmişti
280 hp olsa nolur 1500 kilo 4 çeker ne kadar hızlı sanıosunuz bu arabaları anlamıorum bizim s2000 de 250 hp idi biraz mantıklı düşünün anlarsınız ztn sonucu
kimse ne araba varsa onu savunmuyor . Tamer o sti yeni aldi , ustundeki parcalari biliorum yapilan reflash i biliyoru, . o guclerde deil hatta tamer buraya geldi gecen ay bunuda konustuk biz uzun uzun . ben gecemez die iddia etmiyorum , arac dedigi guclerde deildi ve 2 3 kez boost cut a girdi , 5. vites olayini sole aciklayim , hic sti a bindin kullandinmi bilmiyorum ama sti sanzimani oldukca kisadir senin 4 un sti da 5 .
yani bak sana şöle bişi sölim tamer olayını açmayalım o konuda anlaştık bidaha büyümesin sorun olmasın yüzyüze bakıoruz
bnm sana söylemek istediğim tunbullahın s2000 üzerindeki parçalarla en fazla beygir çıkaranlardan biri belkide en iisi tam hatırlamıorum şimdi
yani şu bi kesin videodaki araba stock sti ise hani siz stocktuda geçemez diosunuz ya tunbullahın s2k gibi bir s2k çokta güzel geçer
sti hiç sürmedim ama ayar yapılırken filan bikaç defa bindim öyle çok aşırı etkilenmedim ama tabi zevk meselesi
sen benim stock sti gecemez postumu bul once oyle gel yaz bana . ben ne yazdim sen neden bahsediosun . ben o arac 320 diil ve boost cuta girmis bicok kez dedim. laflari carpitma istersen . madem oakdar iyi gidio hasanla denesinler . ben o gecer bu gecer demiorum . videodaki sti ama ne oldugunu bilmiyoruz gecerde gecilirde . sti in etkileyici yanini gormen icin demedim , sanzimanin kisaligini anlamissindir sanirim bindiginde ?
ben ztn cevabımın tamerle olan kısmını senin mesajına cevap alarak yazdım geri kalanını hayatta geçemez dien arkadaşlar için yazdım
şanzıman kısalğını inceliycek kdar dikkat etmedimde peki bişi sorcam sti ın 5 e kdar kısa 6 mı uzun sonuçta 250-260 gitmiomu sti s2000 de o kdar gidio
yani topspeedler eğer böyleyseki ztn avantajdırki bu sti için
yanlışmı düşünüorum
baskalari icin yazdikalrini benden alinti yapma senden ricam .
net bi video vericem ordan kiyasla kacinci viteste neler yaptigini , ha bu video ile 04 05 06 lari kiyaslama ama . 07 sti in 3 ve 4 oranlari degistirildi biraz daha uzun . bu iyilestirilmis hali bukadar net baska sti videosu bulursam onuda koyarim .
http://www.youtube.com/watch?v=G8lPB...eature=related
fark belirgin ortada ztn 07 sti 4e 85mph lerde atarken 05 ve 04 80 altında atıyor.07 sti 235-236 gibi de 6ya çekiyo güzel ve açıklayıcı olmuş.
ben şunu hala anlamadım stock sti ın gidişini biliyorum stock s2000de gidişini gördüm binmedim daha ama 2 araçında std olup böle yan yana yürümesi bence pek inandırıcı gelmiyo.
ilginç geldi banada ama stock sti'a binmedim hiç..hep dolusuna denk geldim..pek anlamadım ama geçti gözüküyor bi sebebi vardır..