User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Impreza STI vs S2000

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ......................... (edit)

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunbullah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sence ole ama gercekte degıll
    typer dc headers dc son sımota ıntake le standart s2000 2005,2006,2008 lede denedı
    5 boy oluyo ama sti yakın gıdıyoruz) denedım gordum. standart dedıgınız egsozlu hederslı ıntakelı s2000 se o olabılır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2kda egsoz ıntake artı headrsda olursa böle bı sonuc cıkabilir bence...
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

tunbullah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    typer dc headers dc son sımota ıntake le standart s2000 2005,2006,2008 lede denedı
    5 boy oluyo ama sti yakın gıdıyoruz) denedım gordum. standart dedıgınız egsozlu hederslı ıntakelı s2000 se o olabılır.
    valla bende denedım 320hp lık olanla hıc te dedıgınız gıbı olmuyo ayrıca senı ben katagorı dısında tutuyorum sen m5 le falan gıdıyosun ( bu arada benm arabada egsoz headers fıltre vardı...)
    [SIGPIC][/SIGPIC]

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2k modifiyelerini bilmeden yorum yapmak dogru olmaz bence, stock olarak zaten hicbir sansı yok.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende denedım 320hp lık olanla hıc te dedıgınız gıbı olmuyo ayrıca senı ben katagorı dısında tutuyorum sen m5 le falan gıdıyosun ( bu arada benm arabada egsoz headers fıltre vardı...)
    headers ıntake egsozla 4-5 boy fark edıyo bılıyosun dımı s2k standartın mumkun degıl yurumesı sti la

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda ki aracın sti mı olduğu,sti ise 2.0 mı yoksa 2.5 lukmu olduğunu mrk ediyorum.Eğerki 2.5 litrelik sti ise ve iki araç üzerindede egzos ve filtre uygulamalarından başka birşey yoksa üzelerek söylüorm ki STi s2000 i deler.Bunun denemesini biz izmirde sadece filtreli s2k ve 2.5 WRX i ile denedik.s2000 WRX e 180-190a doru yaklaştı ve ondan sonra yürüdü.

ibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel video s2000 güzel yürüdü sonradan

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin denedigin arac 320 hp deil , ayrica denerken 3 kere boost cuta girmis .
    bu arac sti .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin denedigin arac 320 hp deil , ayrica denerken 3 kere boost cuta girmis .
    bu arac sti .
    hehe kimde ne araba varsa onu savunuo zaten 5.viteste boost cut yaptı demişti sahibi öle bile olsa 1 boy anca geçmişti 5.vitese kadar

boost cut yapmayan 2 subaruyuda forumun time trial ine gelirkende geçmişti

280 hp olsa nolur 1500 kilo 4 çeker ne kadar hızlı sanıosunuz bu arabaları anlamıorum bizim s2000 de 250 hp idi biraz mantıklı düşünün anlarsınız ztn sonucu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe kimde ne araba varsa onu savunuo zaten 5.viteste boost cut yaptı demişti sahibi öle bile olsa 1 boy anca geçmişti 5.vitese kadar

boost cut yapmayan 2 subaruyuda forumun time trial ine gelirkende geçmişti

280 hp olsa nolur 1500 kilo 4 çeker ne kadar hızlı sanıosunuz bu arabaları anlamıorum bizim s2000 de 250 hp idi biraz mantıklı düşünün anlarsınız ztn sonucu
    kimse ne araba varsa onu savunmuyor . Tamer o sti yeni aldi , ustundeki parcalari biliorum yapilan reflash i biliyoru, . o guclerde deil hatta tamer buraya geldi gecen ay bunuda konustuk biz uzun uzun . ben gecemez die iddia etmiyorum , arac dedigi guclerde deildi ve 2 3 kez boost cut a girdi , 5. vites olayini sole aciklayim , hic sti a bindin kullandinmi bilmiyorum ama sti sanzimani oldukca kisadir senin 4 un sti da 5 .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse ne araba varsa onu savunmuyor . Tamer o sti yeni aldi , ustundeki parcalari biliorum yapilan reflash i biliyoru, . o guclerde deil hatta tamer buraya geldi gecen ay bunuda konustuk biz uzun uzun . ben gecemez die iddia etmiyorum , arac dedigi guclerde deildi ve 2 3 kez boost cut a girdi , 5. vites olayini sole aciklayim , hic sti a bindin kullandinmi bilmiyorum ama sti sanzimani oldukca kisadir senin 4 un sti da 5 .
    yani bak sana şöle bişi sölim tamer olayını açmayalım o konuda anlaştık bidaha büyümesin sorun olmasın yüzyüze bakıoruz

bnm sana söylemek istediğim tunbullahın s2000 üzerindeki parçalarla en fazla beygir çıkaranlardan biri belkide en iisi tam hatırlamıorum şimdi

yani şu bi kesin videodaki araba stock sti ise hani siz stocktuda geçemez diosunuz ya tunbullahın s2k gibi bir s2k çokta güzel geçer

sti hiç sürmedim ama ayar yapılırken filan bikaç defa bindim öyle çok aşırı etkilenmedim ama tabi zevk meselesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani bak sana şöle bişi sölim tamer olayını açmayalım o konuda anlaştık bidaha büyümesin sorun olmasın yüzyüze bakıoruz

bnm sana söylemek istediğim tunbullahın s2000 üzerindeki parçalarla en fazla beygir çıkaranlardan biri belkide en iisi tam hatırlamıorum şimdi

yani şu bi kesin videodaki araba stock sti ise hani siz stocktuda geçemez diosunuz ya tunbullahın s2k gibi bir s2k çokta güzel geçer

sti hiç sürmedim ama ayar yapılırken filan bikaç defa bindim öyle çok aşırı etkilenmedim ama tabi zevk meselesi
    sen benim stock sti gecemez postumu bul once oyle gel yaz bana . ben ne yazdim sen neden bahsediosun . ben o arac 320 diil ve boost cuta girmis bicok kez dedim. laflari carpitma istersen . madem oakdar iyi gidio hasanla denesinler . ben o gecer bu gecer demiorum . videodaki sti ama ne oldugunu bilmiyoruz gecerde gecilirde . sti in etkileyici yanini gormen icin demedim , sanzimanin kisaligini anlamissindir sanirim bindiginde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen benim stock sti gecemez postumu bul once oyle gel yaz bana . ben ne yazdim sen neden bahsediosun . ben o arac 320 diil ve boost cuta girmis bicok kez dedim. laflari carpitma istersen . madem oakdar iyi gidio hasanla denesinler . ben o gecer bu gecer demiorum . videodaki sti ama ne oldugunu bilmiyoruz gecerde gecilirde . sti in etkileyici yanini gormen icin demedim , sanzimanin kisaligini anlamissindir sanirim bindiginde ?
    ben ztn cevabımın tamerle olan kısmını senin mesajına cevap alarak yazdım geri kalanını hayatta geçemez dien arkadaşlar için yazdım

şanzıman kısalğını inceliycek kdar dikkat etmedimde peki bişi sorcam sti ın 5 e kdar kısa 6 mı uzun sonuçta 250-260 gitmiomu sti s2000 de o kdar gidio

yani topspeedler eğer böyleyseki ztn avantajdırki bu sti için

yanlışmı düşünüorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ztn cevabımın tamerle olan kısmını senin mesajına cevap alarak yazdım geri kalanını hayatta geçemez dien arkadaşlar için yazdım

şanzıman kısalğını inceliycek kdar dikkat etmedimde peki bişi sorcam sti ın 5 e kdar kısa 6 mı uzun sonuçta 250-260 gitmiomu sti s2000 de o kdar gidio

yani topspeedler eğer böyleyseki ztn avantajdırki bu sti için

yanlışmı düşünüorum
    baskalari icin yazdikalrini benden alinti yapma senden ricam .

net bi video vericem ordan kiyasla kacinci viteste neler yaptigini , ha bu video ile 04 05 06 lari kiyaslama ama . 07 sti in 3 ve 4 oranlari degistirildi biraz daha uzun . bu iyilestirilmis hali bukadar net baska sti videosu bulursam onuda koyarim .

http://www.youtube.com/watch?v=G8lPB...eature=related

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fark belirgin ortada ztn 07 sti 4e 85mph lerde atarken 05 ve 04 80 altında atıyor.07 sti 235-236 gibi de 6ya çekiyo güzel ve açıklayıcı olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şunu hala anlamadım stock sti ın gidişini biliyorum stock s2000de gidişini gördüm binmedim daha ama 2 araçında std olup böle yan yana yürümesi bence pek inandırıcı gelmiyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben şunu hala anlamadım stock sti ın gidişini biliyorum stock s2000de gidişini gördüm binmedim daha ama 2 araçında std olup böle yan yana yürümesi bence pek inandırıcı gelmiyo.
    filtre egzost headers ztn vardır s2000 de tahminim ama ztn bunlar öle aman aman bişiler katmıo s2000 e 5 beygir alsan bunlarla havada sekiz takla atman lzm sevinçten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)