..........................................
Printable View
..........................................
Hayirli olsun yeni dizeliniz 1.9 swap derken hangi motor bu biraz daha acarmisiniz ?
karaduman uçal olucak buda :D
maşallah abi tdi den gidiyorsun hep :)
maşallah mk1 e :)
bi tanede bana bulsak soyle bisey :D
maşallah çok güzel allah kaza bela vermesin :)
birkaç ay önce yurtdısı bir forum sitesinde görmustum sımdı hatırlamıyorum neresı ama 1.9TDİ swap yapmıslardı adım adım fotoğrafları ıle vardı cok hosuma gıtmıstı sızınde inşallah istediğiniz gibi olur :)
ben gördüm pıtır pıtır :D cook güzel araç Deri koltukları var :D ve cook hafif sanki :D
maşallah kasa ok gibi gerisi boş tdi motoru yedimi bu alet manyak bişey cıkar ortaya dizeller cekilin ben geldim babanız dergibi olcak bu araç
maşallah çok cici duruyor :hehe:
kanka kızartma yağı koyunca gidiyor mu bu?
önce şu jantlardan kurtulup panjuru değiştiricem tek far yola devam :) anten aklımda onuda yarın sökerim muhtemelen
jantları söylemedim bile :) ön panel alt kısmı hafıften kusmaya baslamıs gördüğüm kadarı ıle benim golfte bu hafta fırına giriyor yaza orjınal hali ile giricem iyi bir tatil yaptıktan sonra coıl,jant, + lı far,stop, egzoz vs yapıcam aracın içi nasıl cürük göremedim mk1 ilk cürüyen yerleri stepne yuvası ve ön direklerdir benim golf nereden nereye geldi :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...f-mk1-gld.html
sonunde birileri yuruyen dizel mk1 yapıcak kolay gelsin abi kazasız belasız ;)
Pasattaki gibi bunada yaparsan abi örnek oalrak tahmini 1.9 tdi motordaki ekstralar bu kasada bıldiin roket etkisi gösterir :D
yılın transferi açıklandı :D tdipower s mk1 :D
kanka hayırlı uğurlu olsun bol dumanlara :D
Serdar masallah hayırlısı olsun ben benım mk1 13 sac lastık jant ve arka koltuksuz 780 kg veya daha asasına ındırdım..
Gtd candır ıyı gıder ama durmaz golf 3 fılan merkezı ve westıbhouse degstırmenı sıddetler tafsıy ederım.. Ferenlerı golt 3 gtı pısyon ve dıskler mukemml oluyor frenlerın yawaatmayıp durdurdugunu anlıyorsun..
Sanzımanı kodu nedır ff mı?
sağol cahit aldık bakalım hayırlısı olsun :) stepne dahil 5 adet çelik jant var bunda depoda 15 litre falan mazot vardı birde koltuklar deriymiş orjinalden onlardan dolayı belki biraz ağır olabilir.. aynen frenler iyi değil golf3 disk kaliper direk uyuyormu işlem yapmadan?
şanzıman koduna hiç bakmadım valla motor içine yağ ve suyuna bakmak dışında el atmadım çünkü biliyorum kurcalamadan duramam :D kapalı kalsın kaput bi
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız :)
Hayırlı olsun maşallah :)
çok seviyorum bunları ilerisi için bende çok istiyorum :)
maşallah baya düzgün duruyor
teyzeden amcadan değil müzisyenden ahahha
ahaha serdaar hayırlı uğurlu olsun :D sonunda hep istediğin projeye en büyük adımı atmışsın inş geriside sıkıntısız gelir :) maşallah fındığa :D
deneriz bol bol video çekeriz :)
1.9 bu kasaya çok tehlikeli olmaz mı ya 1.4 tdi bile şaka makinesi olur bu kasayla :D
Kazasız belasız :)
yaklaşık 5 dakika sürüyor gayet pratik :D