..........................
Printable View
..........................
yalnız cooper dan acaip charger sesi gelio eminmisin stock olduğuna
videolardan bişi anlamk için ekranın için edüşmek lazım :)
atabildiğin kadar boy at, kapak edicem... güzel yorum olmuş.
emin olmasam yazmazdım herhalde fitreden sesı cok fazla verıyo oda cok fazla cayırtı yapıyor ondan cok ses var ;) şafak öle bırden cıktı azımdam güzel oldu :)
vectra v6 mı yoksa:D
evet vectra 2.5 v6 serkan arkadasımızın arabası m3csl dı herhalde burdakı nıck ı
http://www.youtube.com/watch?v=6jrX77SN1Ug buda golf gt ;)
ecet filtredende olabilir haklısın
bide cooper kaç model 2004 sorasının şanzıman oranı daha iidir
masallahhh cooper a fena ayırmısss, uzunda vectra da yalan olmus
arac 2003 model stock sadece cai var kn in o kadar ;)
Serkan nasıl geçemedin stock's i..fazla fark olmuş.
...............
valla bizde diyorduk belkı ılk kalkısda acarız arayı sonra baslar yakalamaya dıye ama vıdeolarda gordunuz gıbı hıcte ole olmadı ;)
mcs soradan ii ayırıo biraz aydınlık olsaymış videolar zifiri karanlık yau :)
serkanın kesin bir açıklaması vardır video için..
çünkü TYPE R ile videosunu beklerken STD mcs in geçmesi hemde GEEEEÇMESİ şaşırtıcı..
valla yiit cep telınden cekıldı görüntüler o yzüden idare et :) valla frg arkadasım o acıklamasını yapsın tabıkı ama mantıklı bır acıklama yapsa bıle vıdeo burda yanı ;)
Bu da başka bir denemeleri..
http://www.youtube.com/watch?v=yRq7Popr5I8
Serkanın hiçbir vites düzgün geçmediği için boşuna denemeyin demiştim ben, sonuçta bahane kabul edilmez:) videodada sesi duymuşsunuzdur cart diye. Sağlam tek vitesi var o da 1.:) Neyse yaptırsın şanzımanını tekrar denerler. Ama benim görüşüm mcs yine geçer kısada, iyi gidiyor çünkü;)
venom sende o aksam ordaydın galıba aracını gordum beyaz 2.0 dı galıba valla zaten sende gormussundur bızde 1 kere deıl 3 4 kez denedık. ama suda var ben olsam madem vıteslerım bozuk neden kalkıyorkı yanı kendısıde dedı hatta 3 de deneyelım 4 de denıyelım dıye bızde hep denedık bılseydım vıdeolara ordan baslardım cekmeye neyse sonucta bu bır zevk o aksam serkan arkadasımızla tanısmıs olduk iyi bırı kazasız belasız hepimize ;)
onların cektııı vıdeoda o sekılde kalkıldı normal sartlar altında kalkınca bızım koydumuz sekılde oluyor ;)
vectra 2,5 v6 serkan aloo:)
serkan nerdesınnnn :D
walla 106 lar bıle daa ıı yürümüş vectra kayboluorr.106 normal yanı olması gereken sekılde yürümüş.
106 ların maşallahı var zaten cok ıyı arabalardı ;)
su vıdeolara bıraz daha ozen gostersenız.
hadı karanlık olmasını vaz gectım vıdeoların basına arabalar nedır ne degıldır.
ne mod lar var kacıncı vıtesten basılmıs.
ayrıca son yuklenen vıdeoda vectra 2.vıtes mını 4.vıtes olmasına ımkan yok.
sc nın o kadar alt devırden o kadar cabuk doldurması ımkansız.
zaten sc sesınden de bellı sekan vıtes atınca mını de vıtes degıstırmıs.
coper s stock vectrada ne var serkan arkadasımıza sorman lazım 106 gti larda takılabılcek olan parcalar var chıp headers dereceli komple egzoz gibi ..
maşallah mini güzel gidiyo zaten vectranın mini geçmesi gibi bi durum söz konusu olamaz.belki 210 220 den sonra ama oda roll de değil alakasız bi şekilde o hızlarda arkasına girerse gelirse otobanda vs yoksa rolling yapıp vectranın işte uzunda geçmesi diye birşey mümkün değil.miniyede tekrar tekrar maşallah normal bir sonuç bence.
alper yazdıklarına + 1 ;) iynn06 kardesım yazdım ama anlasılmadı herhalde söledıklerım var işte zaten onların olmadıı bır 106 sence yanına yaklasabılırmı mcs nın ???
valla tamam 106 da ıyı gıden bır araba ama fazlada buyutmemek lazım bızım en samımı arkadasımzıda var 106 gtı aracında chıp dereceli komple egzoz ince conta var roolın yaptımzıda 190 a kdr kafa kafaya sonrada coper s gecıyor ıstedınız arabayla kaldırın bundan farklı bır sonuc olmaz bızım vıdeolardada olan sey o yanı
yerı gelmısken sunuda soleyım 106 gtı ın coper s gıbı bır arabayla kafa kafaya bellı suratlere kdr gıtmesın 106 nın ıyı olduhından dehıl sadece coper s ın 1140 106 gtı ın 830 850 kılo olduhundandır yanı aradakı mınımum 300 kılo farktan kaynaklanıyor mınının hp farkı aradakı bu kılodan kayboluyor yanı
ben 4 te denerım dedım ama ne bılım sizin alt devrınızın o kadar ıyı olduğunu;):)
zevkıne dedim ztn bi bakarıs diye alt devir baktık olmadı ama genede denedık napalım o kadar konusmustuk önceden..;)
ayrıca sizin koyduğunuz videoda 140da başladık 4 te, 200de tam 5 lıcekken vites kaçırdım bi anda arkada kaybolmamdan bellı ztn;) bendekı cekımıde var aynı videonun;):)
benım ekledığım videoda 2 de bastık kesınlıkle ıyyn kardeşim haklı o kadarda deıl yani 4 te yanyana gitcek kadar:)
araba düzelsin her zaman denerıs zorun yok.. ama mını cidden güzel gidıyor...
ayıbsın kardeşim deneriz tabi tanısmış olduk sen aracta sorun varsa halledersın sonra konusuruz yıne ;)
valla serkan arabanın iyi olması gerektıi kadar sürücününde ne kadar önemli oldunu sende bılıyorsun bırdahakı sefere beyazla denerız bızde ;)
evt denerız daha;)
2 beyazlada deneyın:)
bende çipli golf gt ıle deneyeyım:)