valla arkadaslar stock yada deıl herkez ınanmak istedıne ınanır ama izmirde herkez biliyor aracın stock oldunu aracta kn cai olduu ıcın sj sesını cok fazla yukseltıyor ınanıp ınanmamak sizin kararınız yani ;)
Printable View
valla arkadaslar stock yada deıl herkez ınanmak istedıne ınanır ama izmirde herkez biliyor aracın stock oldunu aracta kn cai olduu ıcın sj sesını cok fazla yukseltıyor ınanıp ınanmamak sizin kararınız yani ;)
cooper s lerın hepsı 6 ılerımıydı bu arada??
serkan chıplı golf 210 hp mıs ole dedıler ama fazla agır herhalde bırda sanırım bızım koydumuz videoda o an aracta 4kısı varmıs sanırım yenı ogrendım bende ama guzel bı vıdeo olur bırdahakıne artık :)
şimdi 106 da egz. chip egsoz filtre var... o yeah
mini stock...ama pilotaj iyi... hımm...
vectra 2,5 şanzumanda sorun var ama sadece 5 e geçmiyor...ooo may gad
bencede deneyin bir kez daha,bide lütfen görüntüler daha iyi olsun:)
evet hepsı 6 ılerı 2005 e kdr olanlar s.j olanlar 1.6 163 hp 2005 den sonrası turbo olanlar 175 hp olması gerek
evet 4 kişi vardı sanırım doğru ama genede , rahat gectım demişti ulaş 106yla..
diğer miniyi gecmiş zaten 106 lar.senın dusundugun gıbı olmus.
ama camcar mını baya ıyı gıtmıs ve sonuc farklı olmus.
onlar olmadan yaklasamaz orda haklısın ama 106da bazı modıfıkasyonlar msc yı gecmeye yetecektır.106 da olanları ogrenmek ıstememın sebebı
106 msc yı gececek kadar yuklu oldugu halde gecemıyormu
yoksa msc yle bellı bır hıza kadar yan yana gıdecek kadarmı yuklu.
valla birincisi 106 950 kilo inan düzgün timingli bi 106 olsa hele hele pt52 varsa acaip farklı olur
yani mini standartta çok hızlı bi araba deil evet ii araba yani 106 da çip filtre egzost varsa ii mini geçer biz bunu çok denedik ama egzantirikli olursa iide ayarlı olursa standart miniyle ciddi saçma olur :)
Evt 106 950kg eski bi 106 sahibi olarak. Ama 106 lara maşallah unutmayın ki bi mini parasına 2 -3 106 alınır. Güzel videolar ellerinize sağlık.
valla bizde izmirde cok denedık her turlu aracla denedık ama farklı osnuclar olmuyor 106 da 13 61 kısa varkende dendık 180 kdr 1 boy onde sonra coper yıne alıyor ama bende sunu dıyorum 106 duzgunde yuklense stock mınıye kılo farklı olduu ıcın fark atar ve son hızda gecmesı cok zor 200 den sonra 106 ne kdr ıyı gıdebılcek kı ama mcs 220 230 a kdr cok rahat cıkabılen bır araba
kardeşim ben senin yanlış sölediğini sölemiorum yanlış anlama sakın beni zamanında bnm 106 ım vardı egzantirik yoktu çokta ii giderdi minimizde varda aklına gelebilcek herşey takıldı arabaya ama yürütemedik hep sorunlar oldu
bizde çok denerdik ve denediğimiz arabalar hep paşaoğlunda yapılan arabalardı hani öyle saçma sapan yerlerde deil
yani bende sana gördüklerimi sölüom yanlış anlama tekrar ve inan aynı arabaları yüz defe denemişizdir
bu arada bizim mini stock 180 hp lere yakın vermişti ciddi ii gidiodu
ıbocum hem mını çok ıyı gidıyo hemde 106 öle abartı yuklu deıl derecesı fılan dusuk yanı..
öle olunca sonuc böle oluyo ayrıca 210lara kadar gitmesıde gene basarıdır bana göre;)
yok zaten cem konusuyoruz yanı burda sorun yok dogrudur :) ya zaten izmirdeki aracların hemen hemen hepsı ıstanbul ankara yapılıyor yada ordan alınıp gelıyor benım dedıım arabada mantar yapmıstı yanı ama aractan araca fark var tabıkı şimdi bak ben sana bırsey soylıycem sende benı aydınlat bu konuda 3 lu vıdeo varya beyaz 106 borda 106 mcs ordakı 106da sadece hava fıltresı var komple egzoz var baska bır modifiye yok ama msc le 190 a kdr kafa kafaya gıdıyor vtec lere 6 7 boy atıyor falan pekı bunun olma olasılı nedır sence araba stock yanı sadece dedıklerım var ne egzantrık nede chıp falan yokmus yanı
http://youtube.com/watch?v=rJevduvdk5I
normali budur sanki bence tabi :)
abi ben şöle sölim bi şanslı arabalar vardır bide yapılan ayarlar önemli
mesela ben zmanında hep denerdim istde hep denediklerimizde aynı modlar vardı ben boy boy geçerdim sora arkamdan derlermişki deneme olcağı zmn paşaoğlu savaş ustayla çok yakınlar o gün egzantirik takıo sora çıkarıo :)
bak mesela m3csl serkanın 206 sınıda geçmiştim ahahahaha
bak mesela m3csl serkanın 206 sınıda geçmiştim ahahahaha
:D dogru dıon ama bu fabrıkadan sanslı cıkma olayı bana anca su sekılde mantıklı gelır ıkı tane aynı modda 106 gtı kalkar bırı dıerkını 3 boy atar onu anlarım ama bu olay baya farklı :)
..................
ama bu vıdeodakı borda 106 da sadece filtre egzoz var baska bırsey yok :) o halıyle boyle gıdıyor yanı !! bıraz deişik durum gelıyor bana
valla arkadslar bız bu stock yada deıl konusunu cok tartıstık ızmırde bırkac vtec i tokatladıktan sonra konusan oldu bızde herkezın ıcınde ve her ortamda soledık eger bızım araca stock deıl dıen varsa alsın arabayı ıstedıı servıse gotursun gostersın 163 den 1 hp fazla cıkarsa alsın onun olsun dıe ama kımse yanasmadı cunku kendılerıde bılıyortdu stock oldunu sadece kendılerını stock deıl demkle avuttular ;)
cem tabı gecersın olm:):)
stock olabilir ama en az 175hp sı var o aracın.. cemın denedığı mınıde ztn 175hpmıs:)
aşırı beslemenin karşısında durmak zor anca kilo ve şanzımanla :)
yani her iyi yürüyen arabanın kaderinde var bu
illaki bi kulp takılıo
ama serkan arakadışımız bahsettiği mcs benim ile denerken kasnak var dendi
sonra da araba stock dendi...
ve serkanda sizinde böle bir videonuz var diyince şüphe duydum açıkcası
ama kendi arabamdan da biliorum aynı sölemleri...
bence en güzel tekrar daha verimli bir video o zaman netlik açıklık dürüstlük ön planda olur...
iyi günler...
ulaş derecelı vardı önceden ama arabayı satcağı ıcın söktu dıye bılıyorum yanı bende tamamen deılım o konulardan..;)
beyaz olan 106 35pa plakalı olan aracmıı??
dereceli egz. olan 106tının timingi ii deil ustundeki egzantrikte cadde tipi...pt52 bi 106 5. vites bitene kdr baya onde olur...mesela 35 pa ıdı sanırım 1.8lt pt 52 varken benı gecmedı deldı bilmem anlatabıldım mı.bendede headers 67lik duz boru cai vardı:D
toda n2 li typerda egzantrıklı dıyolar ıps k10 lu typerada:D o misal yani....
benim bildigim pa nın iyi gittigi:Dizmire yarısa geldimizde en çok ugrastıklarımız.pa dc106 bide beyaz saxo plakayı bilmiom:Dzaten pa kimin yaptıgı belli pasaoglu:Dama genede gecioduk:D