revo Scirocco & Ecufast cupra Bocanegra -- EMG cooper && BA S2000
zafa ve scirocconun sahibi arkadaşa teşekkürler konuda finet fesat çıkarmayın güzel güzel kardeşce denedik fine fesat yapanı banlarım şimdiden söylüyorum
Teşekkürler Zafa ve Sciroccconun Sahibi arkadaşa
Emg cooper aren ve Ba s2000 zübeyir sizede Teşekkür ederim siz didişin :)
Olm bu ne zamanindaki apaci 7 dk videon gibi o bicim muzikler :)
Deneyenlerede masallah
16-06-2012, 09:01
orhan_guney
deneyenlere maşallah.
16-06-2012, 09:06
Semii
Maşallah araçlara :) Aren efsane olmuş mini :)
roccoyla cupra arsaında fark nasıl oluyo ?
16-06-2012, 09:13
Oz`
kardeşim biz gördüğümüz 4civarı boy sanırım kendileri yazar biz yalandan bişi yazmayalım
16-06-2012, 09:15
Bulut Y.
2. videoda çalan şarkının ismini alabilirmiyim
16-06-2012, 09:22
SekoLive
maşalalh cupra cok iyi gitmiş
aren sanada maşallah süper olmuş
kubilay anlatıyordu emg burdan bir geçiyor süper diye :D
16-06-2012, 09:25
Semii
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim biz gördüğümüz 4civarı boy sanırım kendileri yazar biz yalandan bişi yazmayalım
başkan senin aracıda görseydik denemiyomusun hiç :)
16-06-2012, 09:26
34tb9544
Sözüm rocconun sahibine degil yanlış anlaşılmasın arabası dynoda 240 civarı veriyormuş sanirim gece öyle duydum alp2 nin cuprada 200hp civarı nasıl oluyoda boyle geciyo anlamış değilim acaba dynodaki hp Ler satış politaksi mı ? Alp2 maşallah kardesim araban olmus :)
16-06-2012, 09:27
chare
maşallah bocenegra ya.. çok güzel olmuş elinize sağlık...
16-06-2012, 09:31
Selcuk_RoL
Diyalog fena:):) mami abi bu araba kac beygir ya ? Oz 180 mami abi saygi duyuyorum :)::):) sabah sabah koptum ya hahaha
Massallah beyler ayaginiza saglik
16-06-2012, 09:34
Oz`
Alıntı:
Semii Nickli Üyeden Alıntı
başkan senin aracıda görseydik denemiyomusun hiç :)
büyük bir iddda olmazz civata sıkmam ben ona çünkü benim amacım onunla çarsı pazara gitmek 2 senedir farlar duruyot hala takıcağım :D
16-06-2012, 09:35
emre_
Deneyen araclara masallah :) alp2 nun yeni oyuncagi koparmis :D emg aciyomu tam belli olmuyo ama onde sanirsamkine masallah masallah :) ba ve emg nin sahipleri sipek yazsinlar :D
16-06-2012, 09:39
ibooo
Alpiçi adamım ya adalet gecesi yapmış ibiza cupra gerçekten hızlı :D
16-06-2012, 09:41
PPR engineering
saygı duyduma koptum heheheh
16-06-2012, 09:48
mrtsnr
sabah sabah koptum.
-Reis senin araba kaç beygir arkalarından basıyosun ya?
-180
- Saygı duyuyorum :)
16-06-2012, 09:50
Arenimo
BA s2k gercekten iyi yuruyen bi S2k bende baya video var ben 2 kisi ba tek kisi videolarda var
Teke tek BA ile denedigimde 5 i bitirdigimde 3 boy gibi bir fark oluyo kornalar eşit akitma yok tunel yok gayet adaletli bastik 6 kere falan basmisizdir
Suan EMG su meth basmiyo kapagin nimeti olan deviri donmuyoruz 7500 donmekteyiz Oz panpam israrla yapmiyo:D
16-06-2012, 09:59
mami_makinen
Deneyen araclara masallah ..aren ve alp gunun adamlariydi ..saygi duyma meselesine gelince:) arkalarindan basmaya calisiyo bende yetisemicek diye onlerine gwcmesini istedim oysa araba 180 bg mis :) tabiki ozgun ve 4 kisi daha ayni aeabada olunca araba otomatikmen 80 bg e dustu :)
16-06-2012, 10:02
Oz`
Alıntı:
Arenimo Nickli Üyeden Alıntı
BA s2k gercekten iyi yuruyen bi S2k bende baya video var ben 2 kisi ba tek kisi videolarda var
Teke tek BA ile denedigimde 5 i bitirdigimde 3 boy gibi bir fark oluyo kornalar eşit akitma yok tunel yok gayet adaletli bastik 6 kere falan basmisizdir
Suan EMG su meth basmiyo kapagin nimeti olan deviri donmuyoruz 7500 donmekteyiz Oz panpam israrla yapmiyo:D
hayatında bu arabaya bindiğin kadar son ZAMANLARda bindinmi baska arabana :)
16-06-2012, 10:04
Oz`
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Deneyen araclara masallah ..aren ve alp gunun adamlariydi ..saygi duyma meselesine gelince:) arkalarindan basmaya calisiyo bende yetisemicek diye onlerine gwcmesini istedim oysa araba 180 bg mis :) tabiki ozgun ve 4 kisi daha ayni aeabada olunca araba otomatikmen 80 bg e dustu :)
terse gidelim baskanım hadiii
mami: lan olm kamyon orda
Hulki: abi abii
Oz`: dur dur aradan geçeriz haAHauhauha
Mami : ... sürülücek akıl yok sende 4 cocuğum var benim
Oz`: arkadakilerin hepsi benim huauhauhauhauhahahu
16-06-2012, 10:08
CanberkD
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
hahahahah son diyalog cok fena olmuş abi bende videosu var en arkalardaydık, konvoyu görme 1 km terse giden araba :D
16-06-2012, 10:09
Kekuti*
Denemeler iyiydi, donuste biraz aksilik yasadim :) problem yok ama son zamanlarda kotu benzinden olsa gerek istedigim gibi gitmiyor :(
Kazasiz belasiz bul eglenceli bir geceydi. Alp2 masallah kardesim :) rocco'ya da tebrikler iyi sapladi bana deplasmanda :)
İyi seyirler
Not : bu konu altinda ne kadar video varsa Oz' la paylasin arkadaslar. Gokhan varmiydi video kanka
16-06-2012, 10:15
_muhaRRem
masallah alp2 cupra ve mcs fazla gidiyor ekstra yuruyen arabalar deneyen araclara masallah hepsine.
@mamimakinen. lilalilalillaaa hauhaah dun o kadar guldukki basim haala agiriyor :))
16-06-2012, 10:19
Oz`
bakk 40 dakika diooo YOK ARTIK
16-06-2012, 10:24
_muhaRRem
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
bakk 40 dakika diooo YOK ARTIK
nazar deyecek yapmaaa :(
16-06-2012, 10:25
Arenimo
Alıntı:
Semii Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah araçlara :) Aren efsane olmuş mini :)
roccoyla cupra arsaında fark nasıl oluyo ?
Semih panpa çok sağol emeğimizin karşılıgını aldık :D
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
maşalalh cupra cok iyi gitmiş
aren sanada maşallah süper olmuş
kubilay anlatıyordu emg burdan bir geçiyor süper diye :D
Çok sağol Serkan EMG beni dün gece baya gururlandırdı :D hiç geriye düşmedik maşallah :D
Alıntı:
EK648 Nickli Üyeden Alıntı
Diyalog fena:):) mami abi bu araba kac beygir ya ? Oz 180 mami abi saygi duyuyorum :)::):) sabah sabah koptum ya hahaha
Massallah beyler ayaginiza saglik
Sağolasın Selçuk gece daha erken gelseydin keşke:D
Alıntı:
emre_ Nickli Üyeden Alıntı
Deneyen araclara masallah :) alp2 nun yeni oyuncagi koparmis :D emg aciyomu tam belli olmuyo ama onde sanirsamkine masallah masallah :) ba ve emg nin sahipleri sipek yazsinlar :D
En son gördüğünde scoop yokta basınç basamıyoduk Emre işte eski scoop a döndüm extra birşey yok speclerimi aşşağı yukarı herkez biliyo şuan 7500 DD su meth yok :D
Alıntı:
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı
Adamsın mami abi daha 2 ye tek videolarımızda var arabaya bindim araba bereketlendi başka yürüyo artık hahaha:D
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
hayatında bu arabaya bindiğin kadar son ZAMANLARda bindinmi baska arabana :)
Abi sus çaktırma haftada 1000 KM ortalama ile oynuyorum hahahaha
herşey için teşekkür ediyorum :D
16-06-2012, 10:26
34tb9544
Alıntı:
Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı
Denemeler iyiydi, donuste biraz aksilik yasadim :) problem yok ama son zamanlarda kotu benzinden olsa gerek istedigim gibi gitmiyor :(
Kazasiz belasiz bul eglenceli bir geceydi. Alp2 masallah kardesim :) rocco'ya da tebrikler iyi sapladi bana deplasmanda :)
İyi seyirler
Not : bu konu altinda ne kadar video varsa Oz' la paylasin arkadaslar. Gokhan varmiydi video kanka
Kanka video yok maalesef makinanın hafıza dolmuş boş boş giderken çekmiş giderken seninle deneyebildim alp2 ile deneyebildim lastiğim patlak arıza ışığım yanık bı vaziyette birde dönüş yolunda lastiğim komple yarıldı herkes misil misil ewindeyken ben mehmetçik Vakfı'nda istepne bekledim 3 e kadar falan cok boktan bı geceydi benim için 1 tek seninle adam gibi denedim yine Sapladin bana :):) bı dahakine bu tarafa gelin abi karşıya gelemiycem artık kimi arasam gece istepne için gelmedi :(
16-06-2012, 10:27
Oz`
aren kabul günümü lan bura :) silerim baq videolarını :)
16-06-2012, 10:32
_muhaRRem
bu gece deneyelimmi aren rollingim geldi :)
16-06-2012, 10:34
Arenimo
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
aren kabul günümü lan bura :) silerim baq videolarını :)
Sagol abi tesekkur ederim:D
16-06-2012, 10:36
Arenimo
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
bu gece deneyelimmi aren rollingim geldi :)
Muharrem gece seni ben cikarsin diye bekledim gelmedin :D
Bu gun abimin dgunu birazdan abime gidicem ordayim bu gun gece ,
soguk bi gecede tam yanima gelirsen guzel guzel basariz kanka
Kistas alicaksan BA S2K ile dene iste :D
16-06-2012, 10:39
@Lp2
pampa geleyımmı maslak a :D deneme ıcın cok teşekkurler arkadaslar
bıraz şişti sonrakı denemelerde :)
16-06-2012, 10:40
mami_makinen
Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
Hayatim senin elindiydi :)
16-06-2012, 10:41
_muhaRRem
Alıntı:
Arenimo Nickli Üyeden Alıntı
Muharrem gece seni ben cikarsin diye bekledim gelmedin :D
Bu gun abimin dgunu birazdan abime gidicem ordayim bu gun gece ,
soguk bi gecede tam yanima gelirsen guzel guzel basariz kanka
Kistas alicaksan BA S2K ile dene iste :D
kardesim dun enerjim bitmisti bas agrisi vardi :)
16-06-2012, 10:41
mami_makinen
Alıntı:
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı
masallah alp2 cupra ve mcs fazla gidiyor ekstra yuruyen arabalar deneyen araclara masallah hepsine.
@mamimakinen. lilalilalillaaa hauhaah dun o kadar guldukki basim haala agiriyor :))