arkadaşlar dövme yaptırıcam yazı yazdırmak istiyorm aklınızda olan fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorm tercihim araba yazıları ama kamyoncu tarzı değil :)))
Printable View
arkadaşlar dövme yaptırıcam yazı yazdırmak istiyorm aklınızda olan fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorm tercihim araba yazıları ama kamyoncu tarzı değil :)))
Biz mi karar verelim ömrünün sonuna kadar sende kalcak şeye :)
fikir açısından dedim aslında benim aklımda Revolution Per Mile var :) RPM ama dediğim gibi fikir olursa iyi olur
Kamyoncu yazısı değilse, hayat 5500'den başlar nası ?
dövmecide karşılaşsak kavga ederiz şu dediğin yüzünden :D dövme yaptırmak zorunda değilsin illa inandığın veya önemsediğin şeyin ne olduğunu bilmiyosan
keşke açmasaydım konuyu = )))) ahahaha
doğru söylüosn ama bana farklı fikirler lazım :))
the best or nothing
simge , logo , söz , kelime ...
sana yakın olan şeylerden bitanesi ele alınabilir.
---- Kuzu kurdun yollar clio'nun!! ---
kendi imzanı yaz işte
unnaturally aspirated yazdır:) ama geccic
i yaptır.
one way ticket
Göğsüne : Hişt bir bakar mısın ?
Sırtına : İşte öyle bakarsın !
yazdır :D:D
Darbukamın telleri öptüm bütün kelleri
neyse .....
http://g1206.hizliresim.com/y/s/8mqrs.jpg
böyle birşey olabilir
çok iyi aslında ama fazla büyük :)
espri bile yaparlar bu dövme olunca,kanka senin biraz basılman gerek diye :D:D
Eskiden büyük bir hayranlıkla bakardık, şimdi büyük bir hevesle biniyoruz. olabilir
makarayla karışık çıkçak burdan güzel bişyler de hadi hayırlısı ...
Thank's GOD for one more day / Tesekkurler ALLAH'im bir gun daha icin ..
Cok hosuma giden bir soz istedim ama kolun zaten 3 te 2 si dovme bacaktada var 3. Ye bunye dayanmaz :) hele o aci aman aman
"only god judge me" sadece tanrı beni yargılaya bilir
bence şöyle 7.000 devire yaslanmış bir devir saati olabilir
5-6 yıllık geçici dövme duymuştum öyle bişey olabilir?
Fatih & Erol
gayet güzel işçilikleri var ,ortam süper steril;
Tattoo Brothers Dövme Stüdyosu
veya ünlülerin dövmecisi..
Tattoo Diagon | Kalıcı Dövme | Piercing
arkadaşım sonunda pişman olmak var. iyice düşün, bol bol düşün. buradan da fikir al ama burada bir anda beğendiğin şeyi yaptırma. her ne kadar çıkartmak mümkün olsa da sildirmeyecekmiş gibi yaptıracağını düşün, öyle karar ver. senin için gerçekten anlam ifade eden bir şeyler olsun. benim kollarımda var, birinde soyadım yazıyor, diğerinde de bana yapmam ve mücadele etmem gereken şeyleri hatırlatan bir yazı yazıyor. ne olduğunu sorma, bu benim için önemli, senin için olmayabilir. dediğim gibi 1 bakıyorsan 10 düşün, öyle yaptır.
bizim arkadaş latince bişeyler yazmıştı bileğe , soruyoduk ne bu diye , her seferinde dalga geçiyodu şerefsiz baba oğul kutsal ruh die :D