ag plaka 106 gti ve cooper s ,guzel bi denemeydi :)
http://www.youtube.com/watch?v=aLUyNCWrxdg
Printable View
ag plaka 106 gti ve cooper s ,guzel bi denemeydi :)
http://www.youtube.com/watch?v=aLUyNCWrxdg
bu geçen günkü ii giden coopermı
ordaki yorumları okumasam koymazdım videoyu :)
güzel ayarlı egzantirikli bi 106 ise benim anlatmak istediklerim burda çıkmış sanırım
ole tabii ki bu 106 yı yeni almıştık videonun cekildii zaman,hafta içi 51 mm duz boru ve son susturucu yaptık haftasonu denedik araba o zamandan beri aynı yani chip bile yok :)
106ya masallah.....
cooperda cai yok galiba charger sesi gelmiyo?....
Mustafa var diyo :)
ya ben sımdı laf etmıyorum... ben bulursam bızım vıdeoları koyarım ondan sonra gorun bakalım ne oldunu o vıdeyoda kendılerıde bılıyor bızım cıddıye almadımızı hatta o vıdeodan bır hafta sonra yıne bır toplantıda denedık cıddı olarak arabanın kendı surucusu dedı bu ne ya sız ne yazptınız arabaya dıye ben bu vıdeoya gulerek izliyorum bılen bılıyor zaten ne oldunu cok ıstıyorlarsa denerız bakalım ne oluyor... heveslerını alsınlar sımdılık :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hauaha helal sana bekliyodum böle bi yorum:) ciddiye almamış :D gaza ciddiye almadan basınca daha yavas gidiyo bizim burda arabalar izmir böle bi yer :D ciddiye alsaydı gecerdi kesin :D kendinizde sasrdınnız o gece hatta sen yoktun o gece sen nerden bliyosun sor tamer'e geldi araba bomba bide yuklesenz nasıl gtcek demişti ;) filtre takmakla olmuyo bu işler mustafa;)
bide o videyodakı plaka ismini kaldırın beylerr....
arabaya bak ciddiye almayınca hızlı gitmiyo,charger sesi gelmiyo bomba bomba :D
haluk blader cok bılıyorsan ben alıp gelıyorum sımdı coper s ı 0 106 gecsın coper s ı o sekılde a.k ben ızmırden tasınırım valla boyle sacma seylere cevab bıle vermemek lazımda ıste mıllet yorum yapıyor mecbur bızde cvb verıyoruz sız kralsınız 10 boy atarsınız bos muhabbete gerek yok beyler bılen bılıyor
neden öle oldu ya ...:confused:
harbiden mini basmamış gibi geldi banada neyse .... denensin madem tekrar sonuç kesin görünsün...
kardesim ben hepinizi seviyorum sen nye bu kadar kızıyosun ki gectiklerinizde nasıl ovgu alıp seviniyosanız bunlarda olcak ne var yani atla deve deil :) cok isterdm sizinle bi daa denemeyi ama yola cıkıcam teslm olma vaktm geldi askere gidiyorum bi daha netede baya bi sure gremem yani kusura bakma o yuzden:);) hadi dikkat edin kendinize herkese selamlar :D
ulasım 106 guzel yurumus senın arbayla denemek lazım bıde sonuc ortaya cıkar....
kafa kurcalayan sey cooper basmıs...charger sesı yok cai yokmuydu acaba?bence bu vıdeonun konma amacı cooperda kasnak var demek....su an bu cooper daha guzel yuruyo gıbı gozukuyo vıdeolarda...deneme yapılcaksa bende gelmek ısterım...karara baglayın sımdı cıkalım...
sen merak etme sen yoksan arabanın sahıbı var her turlu bulur denenır ortaya cıkar ne olduu bır kere senın vıdoyu koyarken bızım arac plakasını yazman yanlıs sen kımden ızın aldında plaka yazıyorsun oraya hepsını gectım blader bız burdayız 10 dk lık mesefeda oturuyoruz ıstersen 10 dk ordayım sen al 106 ben alcam coper s deneyelım hodrı meydan bız burdayız sen yoksan arac sahını gelsın onunla deneyelım
saolasın ulaş :) bende isterdm ama mecbur bi sureliğine bırakmak zorundayım izmir'i :) dkkat edin kendinize tekrardan herkese selamlar :)
dipnot:videoyu dkkatli izleyin mininin devir saatine ve hızlanmasına bakın,roll baslarkende sonrasında da,basıp basmadıı anlaşılır..gorusmek uzere..
.................................................. .....
vti gibi deil:Döle bakınca gorunmez...kasnak takınca chargerın sesı hayvani olarak artar belirtisi budur...ısrarla soruyorum bu videoda minide cai var mıydı?varsa eger bu mınıde suan kasnak var........cai yoksa eger kasnak olmayabılır mınının cai takılınca nasıl bı degısım gosterır bılmıyorum
ah be erdem sen deme barı senın yanına gelse 106 sen basmadan o yuruse gıtse sımdı senın arabayı gecmısmı olcak senınlede aynı muahbbetı yapmadıkmı vıdeo ısınde sen demedınmı benım arabamda emek var boyle bırsey canımı sıkar dıye aynı muhabbet işte ortada yarısan bı 106 kendı halınde kendıne eş deger arac arayan bı coper s var bu işlerı bılen adamsın zaten sende bılıyorsun coper s in nasıl gıttını ;)
kaldrdım plakayı,adilik yok burda nese yaptık video koyduk sizinle ilgii bşey dedik mi..beyler vakit bitti kusura bakmayın cıkıyorum tkkrrdn kndinize ii bakın
erdem arabaya ilk alındıktan 1 hafta sonra filtreyı bornava metronun orda ulas usta taktı :D kendı bılıyor hatta erdem bı ara gel bak konusalım bın coper s e kendın bas gaza gör charher sesının nerde kac devırler cıktına sende sahıt ol cokta merak eden varsa acsın best servıs muzaffer dogrulara sorsun arabayı o bılıoyr bız gıttık onunla konustuk kasnak takarmısın dıye kendı gordu arabayı kasnak yok yanı bu konuda kapansın artık ne kasnakmıs bee :D
sen gıtmeden soylede arabanın sahıbıne ben gorursem kendımde soylerım zaten ulaslada denıcektık arabayı alalım bı ortamıza ulasla 3 araba kalkalım bak bakalım ne oluyor
musty solemek ıstedıgım su ınsanlar kudurmus durumda sende bılıyosun...bu arabada kasnak var dıyolar...tekrar soyluyorum arabanın sahıbı ne derse ben ona ınanırım kımseye ınanmamazlık yapmadım...benı bı vti gectı bu araba b20 dedım sahıbı b16 dedı..araba b20 cıktı...:D bı tane boru fazlaydı motorda:D agzımı acıp bısey solemedım benım araba yurumuyo dedım:D hondacılar bılır o yag borusunun anlamını acıklamama gerek yok uzun bı muhabbet:D mını kullanmadım hıc ama tek bıldıgım kasnagın charger sesını artırdıgı cai var mıydı bu vıdeoda?
arabada sadece cai var onuda hatta ulas taktı dukkanın onunde cai yı taktıktan sonra bız arabaya dedık yukleyelım kasnak headers chıp falan ızmırde kım var sadece best servıs oraya gıttık konustuk arabaya baktılar kasnak olsa zaten var derlerıd onuda fıyata koydukar parcalrı onunuzde kutusundan acıp takcaz dedıler ama fıyat cok ucuk cıktı ıstanbul pıyasasının nerdeyse ıkı katıdı hatta sonra msn de senle konustuk fiyat alalım dedık arkadasından sende bılıyorsun. sımdı kasnak falan olayını gecelımde bız bu arabalrı bı yurutelımde ak *** kara *** cıksın meydana.. senınde cep telın var olurs arıcam camere car :D
.................................................. ..........
1 videoyla karar verilmez arkadaşlar neşe için koyduk dedi kendileri neşelendi neyse takmayın bukadar herkez bilio hangi arabanın yürüyüp yürümedigini denk gelrise deneriz çünki baksana gelmeyecekler ... :D
olaya bak:) bu 106 benım geldığım 3 ay öncekı buıluşmadakı 106 sanırsam alperle fılan denıyen mi?
sanmıorum mınıyle öle gitceğini.. vardır bı numara orda...
kASnak olayına gelınce bişiy dıemıorum ama bence yok;)
106 ya helal:)
cooper basmamiš denmis aracin devride gorunuyo hiz gostergeside bildiin basmis..guzel video paylastiiniz icin tesekkurler..:)
serkan sen bılıyorsun zaten arabayı az cok izmirdeki arkadaslar ve arabayı bılenler de ne sekılde gittını bılıyor oyle bırseyın asla olamıycahı bellı o yüzden bu iş sadece onu o sekılde gectını ınanıcak kişilere kalmış :D:D:D zaten bi 106 gti sahıbı bile kendı bılır yada söyle yazayım bu işten az cok anlayan insanların herseyıle stock bır 106 nın o sekılde coper s ı gecemıycehı bellı zaten o arabada stock dehıl hava filtresı komple 51 lık boru ve son susturucu var aracta yanı bunları bastan soylerdım ama arkadaslar zaten eglensın bıraz coper s gectık dıye.. oyle bırseyın olması birazzz zor yaaaaa :D:D