EĞLENCELİ BİR GÜN (Kimse binmedi bizden Ben üstlendim o görevi :D--percussionali-- - YouTube
Printable View
ben bınmem kalbim var.
ben bindim pis bişey bu :D
ama bu daha kötü gibi :D
Pascal G max komik :D - YouTube
yav tadını çıkarsana ne gerek var kameraya :)
izlerken yere basma gereği duydum
viaportta mı bu ?
çok istedim ama makinaya sığmayınca geri indirdiler :(
starcitydede aynısından var:) bende bindim yere doğru bodoslama çok iyi iniyor ya
bunlara çok gülmüştüm ben ya :)
,
GMAX - Bir Daha Binersem Piçim Abi ;) - YouTube
mersindede var aynısı, gayet eglenceli ya dışardan bakmak daha korkutucu gelıyor :D ilk defasında arkadaşların gazıyla korka korka binmiştim, süresi doldu, ben inmiyorum bi bilet daha alın gelin bana dedim :D
bende gmax e binmek istiyorum cesareti toplayınca gidicem :D
bende binmiştim antaLyada bunun gibi bişi hatta aynısı mı bilmiorum cok fena bişi ya asagı dogru inerken sanki içinden bişiler cıkıp gidio :D
Cok iyimis ya İstanbulda nerelerde var bu :)
ali bende viaporttakine bindim..çok iyi yaa..yukarda beklerken çok kötü oluyor..aşağıdakilerin binmesini beklerken :))
zaten ellerim boşta bari camera çekim dedim :D
aynen dostum
pendik viaport kardeşim istanlda bu parkın daha büyüğü açılacak prejesini hatırlar gibiyim bayram basadamı ne açılacaktı
burasıda orası kanka aynı şeye binmişiz :D
takdir edilesi cesaret. :) kalpten gitmem için ideal atraksiyonlar.
dün aksam zar zor gondola bindim rezil oldum :( :D birde ortalardaydım :D
imza toplayıp elindeki kameraya el koydurcam ali az kaldı :D
GMAX Eren - YouTube
kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim sağdaki berberin soldaki kalfası eren, soldakini dikkatli izleyin heyecanlanınca kekeleyen birisi ;)
1-2 saat önce ordaydım...gündüz vakti bile doluydu..
Bu konunun olmasi gereken yer neresidir ?
aynen neresidir videolar bölümü sadece araç ile alakalı yer önceden araba videoları dışında paylaşılabilinecek bi bölüm vardı şimd kaldırıldı
videolara koysan alakasız olucak sohbete koymak daha mantıklı oluyo enazında milletin yaşadığı yaptığı gördüğü geçirdiği hikayesini anlatıp sohbet edebilir yada
kendi videolarınız diye bi konu açılır ;)
helal olsun sana ali :)
Bayanın biri vefat etmişti kapalı bir ablamızdı uzun etekten dolayı kemeri bacağının arasından geçirmedi diye öldü...
Bu alet için konuşuyorum 1 ay önce kuzenimin düğününden çıkıp kafam bir milyonken binmiştim inine kadar *** korkusundan kaç bardak içtim bardakları kaç yudumda bitirdim hepsini hatırlayacak kadar ayılmıştım bidaha bineni de bilmem napsınlar :D:D:D
ben bınerımm :D
viaport mu ney geldiğimde orada kız arkadaşımın gazına gelip binmiştim :D indikten sonra bende onu gokarta soktum ahuahauha
Gmax in ilk 10 saniyesi süper gerisi patates arkadaşlar
buna bende binmiştim ilk seferde biraz tırsıtıyo ama sonrabagımlılık yapıo 2 senedir binmiyorum adrenalin depolamak isteyenler için biçilmiş kaftan ama aksam üzeri hava aydınlıkken binmek lazm :)
s...ler yine binmem ben buna :D uçaktan korkmam ama böyle şeyler korkutuyor:D