İyi seyirler...
Turbo Vtec , First Impressions, Beyhan Abla - YouTube
Printable View
İyi seyirler...
Turbo Vtec , First Impressions, Beyhan Abla - YouTube
Bu videoda pilot gözükmemiş :D
Ortmenim eline saglik tekrardan bence artik panik yaraticak kisi gerekli reyting dahada yukselir :)
maşallah :D bayanlar daha sakin gerçekten :D
oofff hacı ses çok kötü ya bir an R2 D2 benle konuşmaya çalışıyor sandım :D
Görüntüyü geçtim öncelikle çekim sesini düzeltmeniz lazım çızırtıdan aracın sesi anlaşılmıyor, birde daha agresif kullansanız kesiciler falan daha güzel videolar çıkabilir :)
abi su kamerayı bı degıstır ya seslerı ozellıklemı boylee :(
sen aksiyonla bütünleşmiş insanlarla çekiyosun abi hiç turbo arabaya binmiş edası yok sanki o abla senelerdir hızlı arabarla geziyor nasıl iş anlamadım :D
sanki beyhan ablanın kucağnda laptop varda gazlarken ayar yapıyormş gbi duruyor
çok şirin çıkmışsınız ya izlerken eğlendim baya,ama biraz daha kaliteli olsaydı süper olurdu abi.:)
böyle iyi abi, herkesin suratında bir "noluyo bu arabaya yaaa???" gülümsemesi görmek gerçekten çok zevkli...
Güzel video olmuş beyhan abla iyi eğlenmiş izlerken bende eğlendim aracada maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
Çekim sesleri hakikaten kötü yeni kamera ile yeni çekimleri daha güzel olur inşallah :)
Sesler herşeyi gölgeledi.
ses için kusura bakmayın arkadaşlar. titreşimi engellemek için elimden gelini yaptım ama bu kamera ile malesef en iyi bu kadar oldu.
bir dahaki sefere kaliteli çekim, kaliteli ses şart. hatta gizli kamera düşünüyorum. çünkü kayıt var, internete çıkacaz, rezil olmayalım diye biraz kasıyorlar kendilerini, tırsaklar ise hiç binmiyor :)))
ben 1400 kg 130 hp arabamda yarım gaz yapınca ablam bağırıp çağırıyor bir kere bir şeye sinirlenip 1-2 yaptıydım bağırdı çağırdı ağladı sonra :D
hastayım abı senın vıdeolarınaa yenılerını beklıyourz :)
beyhan bala baya eglenmiş :)
yıkıldım ya :D
abı o değilde beyhan abladan daha cok sen panık olmussun bukadar rahatlık fazla yahu :D
Örtmenim Urlanın tozunu alıyosun maşallah.:D Birazda abileri görelim:D
abla maşallah çok soğuk kanlıymış :D
insan bu arabaya binmekten korkar mı yahu.. ahh be abi niye biz akraba değilizki seninle :D :D
Abi co pilot olarak illa Abi mi olması lazım. :p Kardeş olsa iş görmez mi? :p
Abla rollinglere gelmek isterse şaşırmam çok eğlenmiş.
Hiç sürmek isteyen çıkıyor mu bu kurbanların içinden?
Haha, çok eğlenceli olmuş. Teşekkür ederiz :)
yalnız Beyhan abla da cool :D valla abi çok eğlenceli bir video devamını bekliyoruz :)
Abla baya eğlenmiş gözüküyor
Öncelikle hepinize teşekkürler.
Beyhan abla 10 numaradır, ablam duymasın, ablam gibi severim kendisini.. ama bir daha bineceğini sanmıyorum.
Binmek isteyenler arkadaşlar denk gelirse her zaman sağ kapım açıktır, akraba olmaya gerek yok tabiikii :)
AYrıca şunu belirtmek isterim, amacım hoş anı oluşturcak bir kolleksiyon oluşturmak. karşıdaki kişiyi korkutup ödünü patlatma, sonra da oturup gülme değil. çok korkmaya başladıklarını ve hoşlanmadıklarını hissedersem zorlamıyorum, birakıyorum. Çoğu evli barklı, çoluk çocuklu insanlar, sevimsiz şeylerin vebali olmak istemem. Eğlensin, biraz da korksun yeter...
kuzenimin oğlu var, araba hastası, bir kere bindi, zevkten 4 köşe oluyor, nasipse onu bindirecem bir dahaki sefere.
hocam MAŞALLAH ..bu araba çok daha güzel çekimleri hak ediyor bence :)
helal olsun ablama..:D
ablada tık yok helal olsun :) Eylenceli bi video olmuş
çekimlerin devamını bekliyoruz
eğlenmelik olmuş :)
Abla bizden :D hiç korkma Helal olsun :)
Maşallah abi kesene ömrüne bereket.Coolvtec'i de seni de Allah kazalardan belalardan korusun. Yalnız senden HD kalitesinde videolar bekliyoruz artık =)
Teleşekkürler arkadaşlar. Amin cümleten racer. Bir gopro alıp su altı, raç üstü bilimum çekimlere geçemiyi panlıyorum para durumlarını düzeltince inşallah.
ablama bak eski dohc vtec soförü gibi mükemmel olmuş ses mes hikaye maksat görüntü almaktı sanırım spor araba merkı olan korkusuz bayanlar az war basarılar