evet arkadaşlar kaza geliyorum demiş,,,,,
MAKAS ATTI, ATTI, ATTI.. - WEB TV :: Hürriyet
Printable View
evet arkadaşlar kaza geliyorum demiş,,,,,
MAKAS ATTI, ATTI, ATTI.. - WEB TV :: Hürriyet
Resmen fantezi kurbanı olmus
çok sanslı adammış
gene airbag lar acılmamıs :(
bariyer'de kan izi felan göremedim ama adamın bacaklarına değmeden nasıl geçmiş çözemedim ?
araçtan makasla aldılar
elek oluyomuş.şanslı adammış vesselam.
Bariyer bacak arasına girmiş... *** var öyle gidiyosun
en korktuğum şeylerden biri şu bariyerler..Allah korumuş..
makas falan değil ya sürücü bayan.
Milliyet - Bariyerler bacaklarının arasından geçti
erkekmiş yaw gözlerde gitti benim
kaza yaptığı yere bak , kalabalık trafik insan gibi sür işte ya
Tam kosuyolunu geçince yapmış , şanslı adammış..
saniyeler içinde canından olacaktı ,,,trafikte yapılmaması gereken çok tehlikeli hareketler,,,kaza çok zor
Çok şaşrımadın ilginç de gelmedi açıkçası...
Makas atıp atıp ölümden kurtulup evinde bilgisayar başına oturunca delikanlı modifiyeci oluyor bunlar.
Bir de video çeker nasıl makas attıklarını koyarlar internete arkasından gelen ateşli gençlere örnek olmak ve makas king nasıl olur göstermek için.
Yok kaza yapar da bariyerlere girerse şansı varsa mefta şansı yoksa da sakat kalıyor.
Bu herif de piyangodan yaşadığını biliyor mu acaba...
Şimdi düşün ben ne yaptım diye, amk salağı
Hakikaten şanslıymış, Büyük geçmiş olsun ucuz kurtarmış...
Bide konusu varken sormak istyorum var mı bilgi sahibi olan,
Şimdi bu arkadaşın kazası kameralardan görülüyor,
Makas ata ata geldiği için araçta kasko varsa, kaskonun para ödememe ihtimali var mıdır... ?
Yoksa her şekilde kasko aracın parasını öder mi... ?
trafik gibi zorunlu değilki kasko bu her şekilde ödemesi lazım.. neticede kasko tamamen keyfi yapılan bir şey..
şanslıymiş ...
araba kıralık araba zaten sanırım kaskosuda vardır ..şahsın kendısı bızım ust sokakta oturur..bende ısım benzerlıgı dedım ılk basta ama sonra gazetede fotografı gorunce tanıdım..suan numune hastahanesnde amelıyattaymış durumu iiymiş..bızzat gıdıp gormedım ama soylenenler o sekılde...
Şanslı adammış Allah korumus
harbiden yuh hem şanslı hemde olaya bak ya işte varya cenabı allah korudumu koruyor
benım hatırladıgım belkıde bu sıddetle kazası 6 yada 7 oldu..diger turlu vurmaları hıc saymıyorum bıle...
pek makas degilde hakimiyeti kaybetmis gibi geldi bana yaa :S
yazık çok kötü olmus
Geçmiş olsun
Tabakhaneye *** yetiştiriyo sanki gavata bak yaa ..allahtan başka arabaları katmamış işin içine..Allah korumuş
zaten sıkıntıda o abi..mahalledede sureklı aynı ıkazlar yapılıyo kendısıne..bıraz pskolıjık skntılar sanırım ve cezaevlerınde gecen sureler.. mahalledekı bayırı dıp gaz gerı gerı cıktıgı yerı gelır motoskletle merdıvenden ındıgı zamanlarıda gorduk...şükürler olsun kı bu kazada baskasının canına zararı olmamıs..hıc sanmıyorm ama allah ıns. akıl fıkır verır bu defa ıbret alırda bu kazayı inş. bılınclı bı surucu olur..
18li yaşlarda ben de böyleydim, kim sağımdan geçse anında gaza geliyordum... şükür ne kendime ne başkasına zarar wermeden atlattık o deli çağımızı, şimdi böyle kullanan arkadaşlara Allahtan akıl fikir wermesini diliyorum...
bu arakdaşında yaşı var gibi gene 25 lilerinde falan belki üstü.
bundan sonraki hayatında daha dikkatli olur umarım
Yoldan geçenlerde akrabalarıymış adamın adama moral olarak nasıl çıktın sen bundan diyorlarmış :)
Sansli adammis bacagini eline almamis.
dötunden bal akıo resmen...
diğer arac ve suruculerıne zarar vermemıs ...allahtan sanslıymıs .
Kazadan sonra bayan olmuş olabilir artık :D
sahibinden de görürüz aratık arabayı. alışveriş merkezi otoparkında 3 lü park yerşnde ortayı seçmem nedeniyle yandaki arabalın kapı açarkenki çarpmalarından dolayı sağ ve sol ön kapı keyfe keder değişmiştir.
kendini 106 gtı sanmş herhalde ulan derli toplu düşünen 106 sahipleri bile bıraktılar bu işleri be...
allah korumuş...
Allah korumuş, belden de girebilirdi o demir.
Hadi bu adam makas attı da girdi. başka birisini biri sıkıştırsa da oraya girse hemen hemen aynı şey olacaktı, önden veya yandan. bence o demirlere bir çare bulmak lazım...
o koyduğumun bariyerinin katlanması lazım. her işte olduğu gibi bu işte de rezillik diz boyu