Ewett :)
aracımız Downpipe li 107 Beygir orjinali çıktı bizde orjinaller taklaşık 95-100Hp olarak çıkıyor
http://www.drecu.com/ozimg/IMG_30611.jpg
Buyrun
Printable View
Ewett :)
aracımız Downpipe li 107 Beygir orjinali çıktı bizde orjinaller taklaşık 95-100Hp olarak çıkıyor
http://www.drecu.com/ozimg/IMG_30611.jpg
Buyrun
Dyno Dynamics?:eek::)
monitor benim evdeki monitörden :) dp baya faydalı olmuş+yazılım var başka değişen bişey var mı ? yeni tdi lar gayet verimli yakında polo tdişar bela olacak 106 gti lara :p
hakkını vermişsiniz. jetta için 140hp tam kıvamı. poloda 140hp sıkıntı ama :) GTD kıvamında oluyor.
DP kaçlık bu arada?
Güzel veriler, polo dahada seri olur tabiki
Kardeşim hayırlı olsun tdi ecufaste kavuşmuş : ) artık bir sıra video patlat :)
@ Oz : Tork' ne durumda şuan , kişisel izlenimlerin nedir abi ? Ellerinize saglık
Ecufast özgün abi ve Alper abiye cok cok tesekkurler araba inanılmaz derecede keyifli oldu 1.6tdi için ilaç gibi bişi oldu yazılım :D
Arabada kn kapalı kutu filtre,60lik dp,ecufast yazilim var.
@63owen63 : tesekkurler kardesim kavuştuk valla 3 gündür cok keyif alıyorum arabamdan çekicem videoları ilk fırsatta :)
dynamicste 142 cok iyi deger :)
ozgun enjektorler falan ne alemde? turbo buyutulurse eger aftermarket parca cikmadan stok enjektorler bunu kaldirabilir mi?
Gayet basarili masallah hadi hayirli olsun :) polo tdi lar basimiza bela olcak ya :D
@Turbojdm araç mk6 2011.
Güle güle kullanın güzel değerler. Benim merak ettiğim downpipe yazılımla birlikte araçta ses değişikliği yarattı mı ? Üst devirlerde şırıltı tarzı avans sesi ya da herhangi bir ses değişikliği mevcut mu ?
Hadi hayırlısı kanka :)
Özgün abi seninde ellerine sağlık:)
En sonunda kavusmus yazılıma Jetta maşallah çok da güzel değerler :)
downpipe için kat iptali oldumu..
Maşallah çok güzel değerler bunlar. 1.6 Tdi'lara sırasıyla yazılım çıkıyor, darısı bizim başımıza. :)
Masallah gzl dgr dyno dynomıcte Alper ve Ozgun abı elınıze saglık
Torkumuz 320~ civarlarında sıkıntı yok kesinliklee Dert değil Dsg için
Arabayi satmadan onceki gun geldim 1 gun de olsa yaptirip bineyim diye ama kismet olmadi, uzuluyorum valla, guzel rakamlar :D Elinize saglik Alper&Ozgun
dyno dynamics için çok ciddi değer maşallah diyelim :)
sanırım paşaoğlunda falan çıksa imiş dynoya 150 üstü çıkıcakmış ...
maşallah tekrardan doktor'um sen bu işi biliyorsun :)
özgün abi sen diyorsun 1.6 Tdi Gti gececek mi ?
Süper değerler :) Elinize sağlık ecufast, kardeşim sanada hayırlı olsun, maşallah :)
Güzel değerler elinize sağlık
Yanlış anlamazsanız bişey sorucam bu arada
bu aralar sürekli tdi konuşuluyor alınan güçler ölçülen değerler falan
Peki muadillerine göre alınan verim ne alemde onu merak ettim mesela PSA nın hdi-tdci motorlarından da çok rahat bu güçler alınabiliyor keza Renault nun mevcut dci motorlarıda rahatlıkla bu değerlere ulaşabiliyor
Peki TDI bu çok iyi bildiğimiz motorlardan daha mı iyi alınan güç babında yoksa hepsi totalde aynı mıdır ?
Yanlış düşünmüyor isem Polo nun hafifiliğinden ve selefinde bu güce ulaşılamamasından ötürü çok iyi sonuç alınıyor ama golf ve jetta da muadillerinden çok öte bir sonuç yok gibi doğrumuyum acaba
Dyno üzerinde canlı canlı görme zevkine bende şahit oldum. Çok güzel sonuç çıktı. Bu arada aracın dış görünümüde bir harika olmuş, araç sahibinin göz zevkinide ayrıca hayran kaldım.
Veriler cok guzel masallah.
Bisey sormak istiyorum, arabayi dynoya cikarirken esp ve asr yi sigortadan mi kapattiniz ?
checksumlar gelmiş :D
Tebrikler dr. chipsiz tdi kalmasın :))
Doktor tsi satıp tdi'a mı geçsek napsak :D
Cok alakasiz gti tdi :) kendi fikrim tdi guZel guce sahip ama Polo gti kadar eylenceli degil gti i extralar olmadan tdi zor gecer :)
Biri demiski dusuncelerin nedir bence sahsi fikrim tdi makinasi basarili %43 beygir aldik saka deil meegane olucucem dynida haftaya sizin icin. Ust uste koyup yayinlarim guclerini ozaman farki anlarsiz :)
o orjinal Tork Maviler Orjinal Kahverengiler Modlu ar üste bak kesin kesin kahve rengi :)
özgün ankarada dynoda 100 hp çıkan bir araba, istanbulda dyno dynamics'te kaç hp çıkar?
maşallah herkes bekledi bekledi ** asonunda muradına erdi çok güzel değerler bence 2.0 tdi motorlarla aynı olmuş :D
Peki bu yapılan Yazılım Aracın Serviz garantisini Etkiliyormu Dsg veya Manuel 1.6 Tdi Motorda.