https://www.youtube.com/watch?featur...v=JpZp0Lzj2uQ#!
Printable View
Motorsporlarinin basbelasi s1000rr :) fazla hızlı bir motor ve pilotu da nefes aldırmamış maşallah :)
S1000 rr da shifter varmis kendi vites degistiriyormus sen sadece dip gaz yapiyormussun bi motorcu arkadasim soylemisti bilen varsa yazar dogru mudur
1000rr ın seside fenaymış
Cok ii noslu halinde dha ii vites atsaymis supra gecermis muhtemelen...
Adam fazla zorlamis limitlerii tabi zorlasaydi baya baya acardi arayi.:)
bmw nın hakkını vermıs.
videodaki sarkı telefonumun melodisi uzun bi zamandır uhahuahu yeni sekmede acmıstım lan telefon calıyo ekrana bakıyorum bişey yok kafayı yıodum tab'a gecınce farkettım off :hehe: :D
video gercekten kalite olarakta guzel farkı gosterme acısından da ama hala guluyorum :hehe:
cracks full pavillion remix
bmw öyle bir seviyede ki , supra gibi bir hayvanı bile bize normal algılattırabiliyor...
Motorsikletler otomobil gecince konular aciliyor artik ulkemde hehe sonunda inandilar :D
Moturcu dayımda alemci arkada mor ışık beyaz ayakkabı :D
s1000rr fazlasıyla hızlı , sürende soluksuz sürmüş ama supra bi denemede gecmiş :)
ilk defa s1000rr gecen supra görüorum
pehhhhh maşallahh :)
gerçekten ayakta alkışlanır cinsten :)
küfür edesim geliyor artık bu araçlara hırslanıyoruım izlerken ağzımla sesini yapmakdan yoruldum şimdi spora gidecem yolda vites atmak istemiyorum :) aklımı yitirir gibi oluyorum bu jzlere :) insan iş ideğil
nerde yanlıs yapıyoruz bilmiyorumki??? :D
Simdi bu adam tam yatamamis desem bana kizarmisiniz :)
hakkatende cok fecı gıtmıs supra nosu koydugu halde kafa kafaya gıtmısler nos koymadıgı zaman hemen yakalıyor zaten suprayı :)
bu arada calan sarkının adı nedır? :D
s1000rr efsane gerçekten gsxr dan sonra 2. aşkım :D
Supra nosla birlikte çok çok iyi yürümüş,
vitesleri bilerek mi yavaş attı aceba ?
yavrum nosu yedimi ne yardırıyor :D
ardacım evet bu s1000rr da shifter var.vites geçişleri çok hızlı ve kesintisiz.shifter vitesleri kendi atmıyor.shifter vites levyesine takılan bir elektronik parça,ters yönlü çalışan bir devre sadece vites büyültürken kullanacı gazı kesmiyor ve ve debraj kullanmıyor vites levyesini büyültme yönünde çektiği anda shıfter yakıt enjeksiyonunu ve ateşlemeyi 15 milisn-20 milisn arası kesiyor bunda şanzımandaki pozitif moment sıfıra iniyor yani sanki debraja basmış gibi oluyorsun ve bir üst vitese geçiyorsun.shifter motosiklelerde vites büyültmek için bir nimet.iletimde kesinti olmadan hızlanmak demek.bazı shifter markalarında ateşleme ve yakıt enjeksiyonu kesme zamanlarını 5 mili sn kadar düşürebiliyorsun ama bunu sadece draglarda tercih ediyorlar çünkü dümdüz yolda gazlıyorsun stres yok sağa sola eğilip kalkmak yok.pistte iyi ve tecrübeli bir kullanıcı için 10 mili sn yeterli oluyor.motosikletlerin şanzımanları senkromeçli değil.sequencel şanzıman mantığı var.sıralı şanzıman gibi düşünebiliriz.ralli arabalarındada vites büyültme bu tarz bir mantıkla yapılıyor.bir tane yarışan bir arkadaşımda 2011 dolu shifterlı zx10 var 100-200 hızlanmasını DBN ile ölçmek istiyoruz.DBN için gerekli elektirik düzenlemesini yapacacağım.makina arka tekerde 189 hp şu anda bazzaz da var üzerinde.
bu s1000rr çok hızlı kullanacısıda çok hakim motora supra nos la birlikte çok hızlanmış ne kadar farkediyor böyle:)
Bende ılk defa s1000rr gecen supra gördüm , pekde arastırmadım ama bizim forumdakı konulardan ses cıkmayınca harbıden zormus ızlenımı aldık :D
Supranın bıde speclerı olsaymıs tam olarak güzel olurmus..
daha ne yatacak ya garibim 2 büklüm gazliyo zaten içim parçalandı :D
Bu bmw yerine repsol ya da suzuki gsxr 1000 olsa sonuç nasıl olurdu noslu ve nossuz suprayla
video ve bmw nın ses mükemmell...
Cok güzel deneme olmuş.Supranin 2 kisi olması Cok büyük dezavantaj.Supranin specleri ne acaba ? Birde S1000rr olsa da denesem :)
cuneyt abı s1000 rr ı gecersen artık ne dıyım sana :) uzaya cıkıcan yakında
Güzel deneme ama son vıdeoda Motorcu eliyle yürü demış elını daha ındırmeden supra yürümüş zaten,s1000rr ben gecıcegını sanmıyorum bu supranın:)
Arda Kismet :) Resit Supra hersekilde geçecek top speed'de zaten...Ben S1000rr'in geçilmez olduğunu sanmıyorum.Biraz boost biraz nosa bakar is :)
RR nin sesi nalet :D
Yan yana bir gazlama olsa supra yanına yaklaşamaz S1000RR ın
En azından 71m turbo ve nos ile zor olucagını görmüş olduk
S1000RR geçmek oyle kolay iş değil
Yeni ZX10 geldi yakında S1000RR da rafa kalkıcak :)