hakkatende cok fecı gıtmıs supra nosu koydugu halde kafa kafaya gıtmısler nos koymadıgı zaman hemen yakalıyor zaten suprayı
bu arada calan sarkının adı nedır?![]()
doğuştan araba manyağı
ardacım evet bu s1000rr da shifter var.vites geçişleri çok hızlı ve kesintisiz.shifter vitesleri kendi atmıyor.shifter vites levyesine takılan bir elektronik parça,ters yönlü çalışan bir devre sadece vites büyültürken kullanacı gazı kesmiyor ve ve debraj kullanmıyor vites levyesini büyültme yönünde çektiği anda shıfter yakıt enjeksiyonunu ve ateşlemeyi 15 milisn-20 milisn arası kesiyor bunda şanzımandaki pozitif moment sıfıra iniyor yani sanki debraja basmış gibi oluyorsun ve bir üst vitese geçiyorsun.shifter motosiklelerde vites büyültmek için bir nimet.iletimde kesinti olmadan hızlanmak demek.bazı shifter markalarında ateşleme ve yakıt enjeksiyonu kesme zamanlarını 5 mili sn kadar düşürebiliyorsun ama bunu sadece draglarda tercih ediyorlar çünkü dümdüz yolda gazlıyorsun stres yok sağa sola eğilip kalkmak yok.pistte iyi ve tecrübeli bir kullanıcı için 10 mili sn yeterli oluyor.motosikletlerin şanzımanları senkromeçli değil.sequencel şanzıman mantığı var.sıralı şanzıman gibi düşünebiliriz.ralli arabalarındada vites büyültme bu tarz bir mantıkla yapılıyor.bir tane yarışan bir arkadaşımda 2011 dolu shifterlı zx10 var 100-200 hızlanmasını DBN ile ölçmek istiyoruz.DBN için gerekli elektirik düzenlemesini yapacacağım.makina arka tekerde 189 hp şu anda bazzaz da var üzerinde.
bu s1000rr çok hızlı kullanacısıda çok hakim motora supra nos la birlikte çok hızlanmış ne kadar farkediyor böyle![]()
Bende ılk defa s1000rr gecen supra gördüm , pekde arastırmadım ama bizim forumdakı konulardan ses cıkmayınca harbıden zormus ızlenımı aldık
Supranın bıde speclerı olsaymıs tam olarak güzel olurmus..
video ve bmw nın ses mükemmell...
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Cok güzel deneme olmuş.Supranin 2 kisi olması Cok büyük dezavantaj.Supranin specleri ne acaba ? Birde S1000rr olsa da denesem![]()
Güzel deneme ama son vıdeoda Motorcu eliyle yürü demış elını daha ındırmeden supra yürümüş zaten,s1000rr ben gecıcegını sanmıyorum bu supranın![]()
Arda KismetResit Supra hersekilde geçecek top speed'de zaten...Ben S1000rr'in geçilmez olduğunu sanmıyorum.Biraz boost biraz nosa bakar is
![]()
RR nin sesi nalet![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)