-
34 Nzm 88 Turbolu şahin :)
-
-
-
bittim bittim maşaLLah cok şık...
-
kazasız belasız..araç çok tatlı..:)
-
Kazasız belasız.
Net gücü nedir acaba öğrenebilirmiyiz?
-
saolun arkadaşlar şuan net gücü belli deil ama rodajım bitsin dyno ya sokucaz ozmaan söyleyebilirim.ama miafori 2000 abarth 3,20 bmw vtec lerle yurudum çogunuda aldım :)
-
farlar tampon stoplar orjinal olup scoopda daha sadece bişi olsa cok daha güzel durur.süper masallah alllah kaza bela vermesin
-
Maşşalah cok guzel sade olmuş ellerine saglık borbet tofaşa ayrı yakışıyor.
-
ön sinyalleri karartmak yerine beyazlatsaydın daha güzel olurdu bence
araç çok şık çok beğendim :)
maşallah kazasız belasız
-
-
guzel guzel fıdyolarıda ızledım burnoutlar guselmıs masallah
-
Alıntı:
L.Evo Nickli Üyeden Alıntı
ön sinyalleri karartmak yerine beyazlatsaydın daha güzel olurdu bence
araç çok şık çok beğendim :)
maşallah kazasız belasız
arkadaşım saol yorumun için şuan yeni far alındı zaten yapılıyor tuning 2008 fuara hazırlıyoruz.inş yetiştiricez nasip :)
-
Masallah :)
Borbetler cok yakısmıs, cok hos duruyor.
-
jantlar çok güzel duruyor maşallah..
-
-
çok sade ve çok güzel maşallah :)
-
-
vay sitemizde turbolu bi kuş oldu kazasız belasız :) farlar çok hoş ama sinyalleri karartmak yerine siyah zemin yapıp amerikan sinyal olsa güzel olurdu :) borbetler güzel durmuş :) süspansiyon olarak ne kullandın abi ? kestin mi yoksa bi yay uydurabildin mi ?
-
Maşallah , sade ve şık olmuş kazasız belasız
-
Çok şık olmuş, emeklerinize sağlık. Kasasız belasız. Video da isteriz.
-
gerçekten elinize sağlık çok şık ve sade
kazasız belasız inşallah.
-
-
Süper olmuş... maşallah....
-
canlı,ciğerli kazasız belasız ...
-
Saolun Arkadaşlar Teşekkürler Yorumlarinizi Okumaktan Zevk Aldim Video Bölümüne Videolari Koydum Izleyebilirsiniz.
-
Çok şık tebrikler dorusu ... aYrıca Scoop u bu kadar verimli kullanmanız hoşuma gitti valla.... çok derli toplu kaliteli bi uygulama olmuş .. iyi günlerde kullanın
-
-
hey maaşallah görüntü olarak tek inaşşallah rodajı bittikten sonrada yürürdede tek olucakk kazasız belasız..;)
-
bu arabaya çok ciddi paralar harcandı ama arabaya rodaj yapılmadan bastılar ve yazık ettiler simdi yeniden yapıldı rodajın bitmesi bekleniyor insallah araba istediğin gibi olmuştur nazmicim
-
usta yapmısıınız arabayı yaa borbetler ne şık duryo hayran kaldım mucck nazar demesın
-
Jantlar harika olmus..
Masallah..
-
masallahhh.....baska deneme videosuda bekliyorz
-
Güzel çalışma,kazasız belasız :)
-
masallah gercekten apachilikten uzak(yanlis anlama cogu sahin dogan kus serisi araclari sacma sapan yapiolar) cok šik olmush havalandirma girisinin išlevsel olarak kullanilmasi ayri bi hava katmiš mašallah..kazasiz belasiz kullan..hayirli kriksiz cikissiz sorunsuz rodajlar:)
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
masallah gercekten apachilikten uzak(yanlis anlama cogu sahin dogan kus serisi araclari sacma sapan yapiolar) cok šik olmush havalandirma girisinin išlevsel olarak kullanilmasi ayri bi hava katmiš mašallah..kazasiz belasiz kullan..hayirli kriksiz cikissiz sorunsuz rodajlar:)
SAOL ARKADAŞIM TEŞEKÜRLER ZATEN AMACIM FARKLI Bİ ŞAHİN YAPMAKTI BUNUDA 7 AY ZAMAN İÇİNDE BAŞARDIM RABBİME ÇOK ŞÜKÜR ŞUAN KENDİ KLASMANIMDA TEKİM VARSA ÖTESİ YALAN ARACA TAM 22,000 YTL HARCADIM YAKLAŞIK 40 USTAMIN ELİ DEYDİ HERYERDE ARACIM PARMAK LA GÖSTERİLİYOR BUNUN ZEVKİNİ ANLATAMAM SİZE :) ARTIK KUŞ SERİSİNİN PİRİ OLARAK ONLARI BEN TEMSİL EDİORUM ARABA DEDİGİN SADE VE ÖZ OLMALI FAZLA ABARTI İİ DEİL
-
kesinlikle emek harcanmış bir otomobil çok beğendim, jantların yeter :D
-
maşallah
Başarılı bir çalışma,Tebrikler
-
mukemmel olmus bence yazılar cıksa cok cok daha mukemmel olur
-
Gerçekten çok güzel olmuş. Scoop olmamış diycektim ki işlevselmiş. Bence Çıkmacıdan bir Subaru scoop bulup takın bu güzel araca yakışmamış üstündeki scoop. Bir scoop birde far kaşını sökersen bu iş tamamdır. Jantlar güzel olmuş. Vitesin üstündeki tuş nedir. 5inci enjektör mü ?