Accent Drift :D - YouTube
Printable View
onu bunu bilmemde kim ne derse desin bu adam isterse apaçi olsun ama bu işi biliyor !!! :D
her konvoyda böyle bi adrenalin patlaması yaşayan olur :)
m3 verilse nolur merak ediyorum
accent ci arabistandan transfer heralde
Adam resmen trafik canavari yaa.
düğün unutuldu adam drifte başladı bi an arap drift sandım ama değilmiş.. ama hakkını vermek lazım o şartlarda gayet iyiydi :D
ahhaha :D iyi yanladı ama konvoy vidosu drift video'suna döndü :D
videoya ilk giriş bomba yaa ahahah :D
çokta lazımdı spor gazetesi
arapların tr versiyonu :D
Digerleri tamam ama ilk yaptıgı harbi zor ya helal olsun valla :D
Olay artik dugun konvoyundan accent drift moduna gecmis :)
accent diyince heralde arap videosu filan dedim.
ta ki diğer BMW konvoy aracının yanına gelip plakayı görene kadar.
tadında bıraksaydı iyiydi en son milletin önüne doğru yanlayınca madalyayı hak etmiştir artık
Sosyal mesaj bari bunda olmasın adam gayet basarılı
videonun ilk başında arabic drift zannettim iman gücü ile coşturmuş dedim de geri ankara plakalı aracı görünce adam bu işi biliyor dedim :D
konvoy heyecanı baya sarsmış :D
ilk viraj gayet iyi
Patlayacakmis az kalsin
Ankara etlikde Tugra Oto yıkamanın sahibi hyundai'yi kullanan arkadas; emin olun daha uygun yolda arabian drift de yapıyordu ancak aracı sattı ;)
Ne zaman patlayacak diye icim icimi yedim, helal olsun ilki guzeldi, sonuncu yaptigi u donusude tam bi rezillikti
en sonda yanından döndüğü kadınlar bebek arabası sürüyordu. allah korumuş.
Ne gerek var?
Toplumsal mesaj değildir sadece merak.
bmw eziklik hissetmemişmiş, ben de birşey sandım. :)
az daha patlıyormuş :)
hiç de ezik durmamış, efendi gibi konvoyun başını çekmiş, çolukla çocukla
Onden cekerle anca ekonomi yapilir, markete bakkala filan gidilir, drift mrift isi bilmek filan gececeksiniz bunlari.
Buna da yanlama degil olsa olsa "önleme" denir keza onden cekerle anca "önlersiniz"
bişey yok bunda ama :)
arap mode on :)
İlk geçiş efsanedir :D :D :D
off baksana bmwde ne ezilmiş ha. iki büklüm olmuş bmw.
Sünnet arabasındaki cocuk çkünün ağrısını unuttu bi anda accenti izlemeye basladı ahaha :D
ankara etlik :) ozlemisin bulusmalar hep bu yoldan giderdim hey gidi gunler heyyyyyyy...
Arabistan terk... :D
park halindeki transporterın arkayı alıyormuş az daha:)))
ılk başta gayet ıyıydı bu onden çekişle nasıl yanlıyolar arkdan itişe alıştık ben beceremiyorum arkadaş bi kere denedim patlıyodum az daha :)
bi araplık var bu işte :D
Bunca yıldır drifter'ım,böyle drift görmedim. :D
Accent arkadan itişli de benim mi haberim yok :) Bi an özendim çıkıyodum az kalsın, sonra aklıma geldi aracımda kapanmayan bir lanet ESP var.