Allah bilir arkalar disktir çok iyi tutuyor bunların elfrenleri :D
Printable View
Allah bilir arkalar disktir çok iyi tutuyor bunların elfrenleri :D
Adam arabistan terk beyler..
mal ...
ilk girişi güzeldi devamına gerek yokmus
memurdan temiz kullanılmıs yorulmamıs accent era :D
Bizim mahallenin çocuğu oto yıkamacı Resul :)
hakaret içeren mesajları yazanlar umarım ankarada değildir
kaymak gibi yanlamıs il virajda yahu :D
Eski oturduğum yer. İlki iyi da sonrakiler çok sakat be, kenardakilere falan girmesin Allah korusun
bütün bmwler ezik hissetti kendini, biz niye önden çekişli yapılmadık biz niye el freni çekip bu hareketleri yapamıyoruz diye :D
Valla videonun başinda ohaaa dedim :D harbi cok iyi
Tuhaf milletiz vesselam.. Burda bu saçmalıgı pohpohlamayı bırakın, eleştiren bir iki adama da '' sosyal mesaj burda olmasın bari '' vs yazılmış.. Gece tenhada roll falan neyse de, burda hic kimse kusura bakmasında bu arkadaşın yaptıgının övülecek yanı yok , Ha altını çizerek söylüyorum , arkadaşa '' kişisel hakaretler edilecek olay da degil, ama HAREKET fazlasıyla cahilce..
1- 44 sn 'de okul taşıtıyla kafa kafadan 1 sn ile kurtardı,
2- 56 sn de duran transporterı 40 cm ile sıyırdı.
3- 1.20 de. scooter lı çocuk ve yanındaki ablayı nasıl korkuttu !
replika arabistanlı arkadaş..
böle şeyleri sevmem aslında ama o adama bmw verseler kim bilir neler yapıcak :)
Daracik yolda, insanlarin ve arabalarin 30 cm yakinindan gecerek gidiyor biz de helal diyoruz. Milletce kafayi yedik spor gazetesi.
cidden önden ceker araba ile gayet başarılı helal olsun arkadaşa ama gerek yok böle heyecanlara kalabalık yeerlerde :)
Arabic accent drift, patlıyordu az kalsın :D
Embesil...
:) adam arabaya hakim... harbi ilk videoya girişi başarılıydı :) başarılı apaçistayla... :)
Behzat amir gibi kullanıyor :)
Colugun cocugun oldugu yerlerde yaptiklarina bak embesilin .
0,53 sn ye lik bir video oluyodu az kalsın...bazı vatandaşlarımız gaza gelmeye çok yatkın..
Yalniz adamin direksiyon saglam :D Onden ceker de olsa bazi yerlerde o kadar koparttiktan sonra tek elle toplamak kolay olmuyo :D
He tehlikeli mi tehlikeli ama saga sola patlamayacak kadar kendine guveniyo demek ki bu kadar ucmus :) sikinti yok :D
Her an patlıcakmış gibi izledim. :)
Kabak lastik for ever. Ama adamın usta olduğu belli :icon_tup:
el freni+önden çeker+ 70-75hp lık bır arabayla aynısını yapabılırsınız arkadaslar :)
bide maske mi takmış suratına bana mı öyle geldi ?
Videodan çok yorumlar bitirdi beni. :D :D :D
Çok ezik hissetti arabam kendini, şimdi kendi kendine getrag şanzımanıyla geri vitese takıp frenlere basıp aynı hareketleri denicek hadi bakalım yapabilecek mi acaba kutumuzda büyük hissediyoruz.
adama apaçi demeyin beyler:D adam king
araplari fazla izlemis:hahaha:
arabian drift sandım bende birden adama helal :)
gülmekten öldüm :hahaha: konvoyu p.c etmis , yaptıgıda cok tehlikeli cevrede cok insan var ama , diger yönden adam basarılı ...
O tepeden geliş nedir ya adamın içine nakamura kaçmış :D
Benim görüşümce burda bmw aksine ağırlığını göstermiş benzetme yapmak gerekirse burda BMW kral yanlayan araçta soytarısı olmuş oluyo :D
Adam efsane:)