Dodge Viper SRT/10 2007 Model 205.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57558430
Ben anlamadım anlayabilen varsa açıklar mı? Veyron falan bişeyler demiş. Pek bi inanmış.
Printable View
Dodge Viper SRT/10 2007 Model 205.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 57558430
Ben anlamadım anlayabilen varsa açıklar mı? Veyron falan bişeyler demiş. Pek bi inanmış.
daha önce konu actılar abi bu araba için :) ama sanrım yazılanları doğruladılar forumda arac sahibini ve aracı tanıyanalr vardı
kanku çok çeşitli hurafeleri olan bi araba sahibi bunu yurtdışında yaptırmıştı hatta körfezmi bi pistte kaza falanda yapmıştı piyasada görmesekte var yani
bi ara bi iki videosuna denk gelmiştim
kanku 1000 beygirlik e36 m3 gibi düşün işte :p
yurt dışında yapılıp gelmişti çok once dergiyede çıktı hatta
ama yürüyüşünü goren pek yok
ben 1. kere korfezde hatırlıyorum oda bariyerlere vurmuştu :D
bende merak ettim :)
Heffner yapti sanirim:)
1200 hp lük cupra dynoda fırlayacakmıs gibi oluyor. millet uzaklasıyor etrafından falan pek inandırıcı gelmedi.
AVKSERV0S
böyle bişi var
http://www.youtube.com/watch?v=xPKglx62N0Y
avk la vıdeoları olması lazım :)
o güçte bı arabanın barıyerlere vurması gayet normal bence zapdedememiştir buyuk ıhtımalle.bunların standardı bıle gaza dokununca arkasını atıyor hemen.dyno cıktısıda paylasıldı zaten,varmış demekki :)
hondalardan her pistondan rahat 150 hp çıkıyoo bundanda çıkar 10 kardeş çalışıo :D
forumda daha önce konusu açilmişti sanirim.. aklimda aracin gercekten de yürür ve o beygirlerde oldugu kalmiş..
Al bir yalan ilan daha........
Tertemiz, çiziksiz, boyasızmış. Pistte herkes gördü ne nane yediğini.....
198000 kişi bakmış ilana!
Bildiğim şey yapıldığı yerle sahibi arasında baya bi mevzu olduğu, enteresan bi iş
Şimdi siz AVKServis 442ci LS1 + NOS Maserati vs 533ci Twin Turbo VIPER - YouTube bu videodaki viperin 1750 HP olduğundan mı bahsediyorsunuz 200 shot ile dikizde kalan viperin?
O güçlerde 3 de bastın mı ne olur o araba tutabilene yolda aşk olsun. Araç sarsılmıyor bile. Bide 1750 HP lik viperdan orda sustuculu ve son susturuculu 4 adet katelizörlü bir egzoz sesi çıkıyor vallaha çok ama çok ilginç geldi.
Yine soruyorum emin misiniz?
1 tur versede binsek .
2004 Mercedes - Benz ML 350 61.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 37951058
bu daha albenılı ahhahaha
deyyyy layttt lar fena
O araba konusu dogru diye biliyorum ama :) gercekte gören az kişi var şehir efsanesi gibi :D
AVKSERV0S
SUPERCARSTURKEY- VIPER - YouTube
AVKServis 442ci LS1 + NOS Maserati vs 533ci Twin Turbo VIPER - YouTube
Edit: sizde bulmuşsunuz zaten o videoyu
Videoda 12 psi diyo viper
ya olgar alda bi kıçımız 1500 heepe amerigan görsünn
bununda kapılarını yukarı açtırırzz :)
panparello eğer doğruysa twin 72 mm turbo olması laızm inceleyenler speclerini daha iyi bilirler, o büyüklükteki turbolarla ufak basınç artışı güzel sonuç verir:),
tx2k7de ug yapımı twin 72mm viper otm şanzımanla beraber 20 yada 22psi tam yalan olmasın evde bakmam lazım, 1350whp vermesi lazım tabi bu disneyjet :) ne verip vermediği beni çok enterese etmez dyno bu ama o arabanın 60-130u gerçekten iyiydi:)
Bu aracı pasaoglunda liftte bihayli inceledim çok temiz işçilik var.. 4 teker slick geziyor.. turbolar çamurluklardaydı..
odur sanırım baska olcağını sanmıyorum..
Aynen oyle Volkan Tanju topladi arabayi baya da olay oldu bildigim kadariyla Avk ile arac sahibinin arasinda o donem. Arabanin onden kazasi var, 1700 var midir yok mudur bilemem ama araci gordum. Videoda yurudugu araba Masvette, kullanan V.Tanju videoya ceken Halil Cakir , ikisinden de bi sekilde bilgi alinir.
bana geliyor ki o araba 1700hp olsa gaza oturduğunda o yolda şerit değiştirmesi gerekiyor :)
Olm o güçler reel olsa almaya kalksam garajdan çıkarmaya korkarım hacı ne demek 1750 HP:) gaza harif dokununca arkadaki arabayla burun buruna gelmek demek.
Düşün ki ottoman nasıl şerif geziyordu birde arkadan çeker bu araba ben kullanamam o güçte bir arabayı. 1750 hp bambaşka bi dünya ya gaza oturdunmu ön kaldırır araba o yüzden inanamıyorum zaten:)
şimdi bu araba bu setupla 1500 hp olmıyacakta kaç hp olacak 800 mu?
dynoda araç maksimmu olculmezmi limit neyse acılır..bende bu setupla bu aracın yuksek basınclarda 1750 hp vereceğini düşünüyorum.
ki arac setup olarakta uydurma değil görenler bilenler var...bence tartışma boşa he türkiyede 97 oktanla belki max 900 verir ama yakıtla ve basıncla o araba 1500 + beygiri rahat verir.