böle bişey olsa gerek :D
Printable View
böyle bi aracın piyasadan uzak kalması ne acı :)
vidyoda viper hangisinde basabilmişki bitanesinde anında sarıyo ve gazı kesiyo zaten o arabayla deneme yapmak imkansız bence 8.3 litre v10 bi arabaya böyle bir kit takıp 200hp mi alınıcak yani ? ben zaten tt ye yazılım yaptığımda 50 bg alıyorum çokta şaşırmamak lazım bu otomobile.
fakat sahibi boyasız falan yazmış ben avk dayken bindim buna ön iki çamurluğu ve kaputu yoktu üstünde yani kazasız boyasız değil hatta sürünerek çıkabilmiştim içinden
GÜÇ KUDRETTİR DİYENLERE demişte ilan sahibi kudret zaten güç demek değil mi
güç güçtür diyenlere :D :D :D :D :D
arabayı görenler var, araba gerçek, tamamda bu değerler hangi pistte,
yada yolda ölçülmüş ;
0 – 100 KM/H = 2.5 SANİYE
0 – 1/4 (QUARTER) MİL = 8.751 SANİYE @ 261.47 KM/H
0 – 200 KM/H = 6.9 SANİYE
SON HIZI = 235 MPH (376 KM/H)
Bugatti veyrona fark atmış, nerde atmış?
bir tane video koymuşlar,
Masvette ile İsmail abide denemişti,
şimdi Viper 12psi ile 1300hp vardır herhalde,
o zaman Msupra 1500beygir mi? :D
yurt dışında yapılıp gelmişti çok once dergiye çıkmıştı dayno verilerini paylaşıcaktım ki paylaşmışlar yürür ken hiç görmedim ama :)
arkadaşlar sahibini büyük ihtimalle 997TT muratta tanıyor olabilir. Araba gerçek ama sahibi arıza. Ferrari track daylerden biliyorum. İstanbul parkta F430 u parçalamasına ramak kalmıştı. Param var her istediğimi yaparım kafasında bir adam gibi geldi bana. Tanımıyorum ama tavırları oydu. Sorduğumda da bu hırt kim diye şu şu kişi bilmem kaçbin hplik viper ı var demişlerdi.
Kelalper
1493.2 RWHP (ARKA LASTİKTE) = 1756.71 HP MOTORDA
1290.2 RWTQ (ARKA LASTİKTE) = 2057.97 NM MOTORDA
BU RAKAMLAR POMPADA SATILAN 97-100 OKTAN BENZİNLE!!
ilanda böyle yazmış, ben mi yanlış okuyorum?
konuyu takipteyim :D
Ahah bu adamın lambosu varmış bide araştırdım buldum:) bağdat caddesinde tabelaya patlamış. O vipera neden binmediğini anladım şimdi 500HP de tabela gittiyse 1750 hp de hangi tükkana girer kim bilir.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...22354550_n.jpg
oooooooo yüksek beygirler yine cenemizi yormaya başlamış bakıyorum !! :D tevekelli ondandır heral,yıllardır uzay mekikleri konusulmakta ufoların beygiri hesaplanmaya çalışılmakta..!! laaa olum işinizmi yok en hızlı araba altınızdaki arabdır boşkoyun looo :D :D
Önce dedin ki
bende sana
dedim, verdiğin cevap
dedin, bende sana ilanda yazdıkları gösterdim,
ardından verdiğin cevap ;
"bence sen saçmalıyorsun" da ne demek??
ben sana böyle birşey mi söyledim?
alakasız cevaplar veriyorsun dedim,
araç sahibi 97-100 oktan ile bu güçler alındı yazmış,
sen önce baz almış diyorsun, daha sonra TT viper bu süreyi yapamaz mı?
vs.. yazıyorsun, çok tuhaf,
konumuz herhangi bir TT viper değil,
ilandaki araç, önce bi buna açıklık getirelim,
düzgün şekilde yazdıklarımı oku,
yoksa boşa oruç oruç kendimizi yormayalım :icon_tup:
adam ilanında böyle yazmış, bari adamın yazdıklarını düzgün okuyun
1493.2 RWHP (ARKA LASTİKTE) = 1756.71 HP MOTORDA
1290.2 RWTQ (ARKA LASTİKTE) = 2057.97 NM MOTORDA
BU RAKAMLAR POMPADA SATILAN 97-100 OKTAN BENZİNLE!!
adam yapmış bize takdir etmek düşer...Maşallah
elin s.kiyle gerdeğe girmek bu olsa gerek ..
imza kampanyasi düzenleyin, yürürken görmek istiyoruz diye :D
videoyu izleyen kime sorsaniz ne var bu aracta der, hic öyle 1750 lik birseye benzemiyor :)
standart arac zaten abanildiginda yolda durmuyor,buna abaninca g.tünün basinin ayri oynamasi gerekmez mi? :)
ya biz görmüyoruz yada garajdan çıkmıyor / yatan araba 5000 hp olsa ne olur...
zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış.
(konuyu açana değil lafım merak etmiş sormuş.) tartışma ne diye onu anlamadım:beuj:
Arkadaşım aynı speclerde diyorum görmüyo musun ? Neyi savunduğun da belli değil. İlanda yazan süreleri HEFFNER PERFORMANCE tarafından yapılan AYNI SPECLERDEKİ başka bir Twin Turbo Viper, 97-100 oktan benzinle bu süreleri yapmıştır, adam da aşağı yukarı aracın rekorunu yazmış.
Rüyalarda buluşuruz diyosun, ilanda yazan süreleri atıyosun, pompa benzini lafını kopyalıyosun. Arkadaşım, amerikada pompa benzini yok mu ?
Zaten biraz incelesen buraya eklenen dyno sheeti HEFFNER PERFORMANCE'ın ölçtüğünü görürdün. Süreleri de Heffner'dan baz aldığını anlamak çok zor değil. Başkası ya da bu araç sonuçta specler aynı. Ne kadar farkedebilir...
adamın hobisi arabaya 200k $ dan fazlasını gömerek modifiye edip karşısında viski - puro içmektir belki?
38 kişi konuyu okuyor :D adam yurtdışındaki örneklerine göre yazmış güzelde yapmış 1750hp olmasında 1500 olsun sonuçta bu kadar emeğe de 100-200 beygir artış sağlıyacak değil
bizde aracımıza çok emek veriyoruz hocut sabahtan akşama kadar garaja inip nemli bir bezle temizleyip duruyoruz. Vallaha ondan daha çok emek veriyoruz o zamanda bizimki 2431 HP falan olması lazım madem emekle ölçülüyor:)
Hatta forumun müdavimi arkadaşlar konuma emeğine sağlık yazmıştı ordan bir 340 hp kazandım mesela
gören duyan yok denmiş de adam göstermek veya duyurmak zorunda mı araba yaptı diye? gece çıkıyor belki?
siz görmediniz veya ahmet görmedi diye fake mi oluyor komik olmayın :)
adam ilanda bu süreleri pompa benzini ile yapıyor yazmış,
bende nerde, nasıl yaptığını merak ediyorum,
sen bana baz almış diyorsun, daha sonra TT viper şunu yapamaz mı, bunu yapamaz mı diyorsun,
Adam ilanda yazmış, bu süreleri Amerikada almış yada Türkiyede almış,
ne fark eder?
sonuçta bir yerde aldığını idda ediyor,
sorun bu, buna göre yorum yapacaksan konuşmaya devam edelim,
yoksa birbirimizi yormayalım :icon_tup:
Yaa oo geldi satinmi alicanda zorluyosun cok yaziyosun bos yaziyosun nerde yaptiysa yapti ogrenmek istiosan arar sorarsin, sahibi zamaninda foruma uyeydi acikladi simdi konusuyosun bos bos ister 8s yapsin ister 18 yildim valla sacma sacma mesaj atiyosun bu konu degil sadece bİ cok konuda, yeter ya
Asagi filipanyada yapmis sureyi tobe yarabbi of yetti isyan geldi, biri diteksiyonu garip tutar orda cikarsin baska yerde cikarsin neyse ne ya sanami kaldi bana bizemi kaldi alan dusunsun