Tokyo driftteki slow motion 350 Z duvar sahnesini hatırlatırım :D
Camera by : Osman ( Vtimania )
http://www.youtube.com/watch?v=F1lgBzhBjL0
Printable View
Tokyo driftteki slow motion 350 Z duvar sahnesini hatırlatırım :D
Camera by : Osman ( Vtimania )
http://www.youtube.com/watch?v=F1lgBzhBjL0
Duvarın tozunu almıs arkadas :D
duvara teget gecio:) başarılı buldum.
of of duvarla arasındaki mesafe çok başarılı :)
tokyo drift olmuş resmen,güzel:)
asil yapıyosn be kardesm:D
Aklıma bu video geldi sizin videoya benzemiş arada kaynasın:)
http://www.youtube.com/watch?v=doRBFOkTxdU
of harıka donmus valla helal olsun..
helal olsun ...
asil eli öpülür adamsın:D
şans :D eh ehe h
evde denemeyin:D:D:D
ahahah asil kardeşim helal olsun.. can la ikinizi yanyana getirip bi şov yaptırmak lazım valla iki üstad :)
harbi sanslı bı arkadasmıs :D
selçuk ... :)
çok fena çokkk
Süper olmuş ama sanırsam orda bir Yusufçuk Spec. yaşanmış :D
hafif traşlıcakmış s2000'in arkasını :D
2.ye denemez :D yani ben olsam denemezdım sanırım...
başarılı ama harbi şans 2.de olursa tamm 5 e gerek yok ama aynısı olsun :)
Dragturkte gördüm ilk, asil yazınca direk anladım mevzuyu :)
Bi baktım burda da var :)
Masallah, yalamısız :D
asil video kıyak olmus ama denildiği gibi aynı ayarlamayı bidaha yapıp bidaha geçersen ozaman eli öpülcek adamsın :) tabi bu gazlardan sonra gidip deneyip vurursan kulaklarımızı çınlatma :D
Çok başarılı
Cs'ci asile bak hele :)
Öncelikle söyliyim; kalem kağıt alıp hesaplayarak yanlamadığımıza göre yakınlık olayı tabii ki salt tecrübe değil denk geldi birazda. Yalnız; bu benim ordaki ilk denemem değil. Bütün denemelerim duvara yakın oldu zaten. Sadece bu duvara en yakın geçeni. (Zaten hiç biri bir öncekinin aynısı olmaz ki illa ki bi kaç cm. oynama olur o yüzden gerçekçi olmakta fayda var). Tüm yorumlar baş üstüne. Teşekkür ederim...
çarpmadığını bildiğim halde izlerken aha gitti dedim :) iimiş..
Helal olsun ! :)
Bir kereden fazla yapması gerek diyenlerin kulağı çınlamıştır :D
yaw adamlar eglenmısler vıdeo cekmıs paylasmıslar abartmayn yapmıs adam ıste sans bal tecrube neyse ıste adam paylasmıs vıdeosunu bızmde bole bı besyol sanayının ustkatına cıkıs vıdeosu wardı m5 le bulursam eklerm :)
Başarılı olmuş ama değmez be Asil böyle riskli şeylere :) Tadın kaçmasın ufak şeylerden snra
hee tabi çok çınladı hatta tınnn!!! ladı :D
benm yorumum bu, burya videoyu eklemişler birileri bişeyler yazsın diye bende kendi görşümü yazdım. tecrübe / şans bana göre tek videoda çıkacak mana, sonuç şanstır.
saygılar sevgiler...
d.n: üzerine bi laf daha etmiicem :)
Yahu iyi de nereden biliyorsunuz daha önce yapılmadığını, ilk kez yapıldığını arkadaşlar, nereden bu kanıya vardınız rica ediyorum bir söyleyin, nasıl birşey bu? Her gün her dakika flyinn de misiniz? Otoparkta mı bekliyorsunuz? Otopark kamera kayıtlarına mı baktınız? Yoksa gidip flyinn güvenlik elemanları ile mi konuştunuz? Sonax ile mi konuştunuz? Nasıl vardınız bu kanıya anlayamadım.. Yapmayın arkadaşlar gözünüzü seveyim, utanmasanız Tokyo Drift'teki gibi bilgisayar hilesi diyeceksiniz.. Burada kimse kimseyi kandırmaya uğraşmıyor kaldı ki aracın sahibi bir önceki sayfada yazmış. Neyi tartışıyorsunuz?
İstisnalar hariç her gün flyinn'de oluruz arkadaş grubumuzca ve dolayısıyla kapalı garajda oluruz ve emin olun her gün bu şekilde, bu yerde (dar bir dönüştür orası) veya başka şekillerde (kolonların arasında dönmek, 8 çizmek, baştan sona yanlayarak gitmek gibi) atraksiyonlar yapıyorlar s2000 sahibi arkadaşlarım.. Ben bu video çekilirken yoktum, flyinne gelmek üzere yoldaydım ve Asil'in yanında Osman arkadaşım vardı, aynı yerde aynı şekilde yanlamışlar, Osman teklif etmiş ben ineyim aynısını yap, çok güzel oldu, duvar hemen yanımdaydı falan diyerek, video çekeyim demiş ve bu video çekilmiş.. Yani nası anlatsam ne desem bilemiyorum ama işte görmeden bilmeden içinde olmadan birşey söylemek anca bu kadar.. Bunları yazdıktan sonra yine diyebilirsiniz ki "tamam o zaman aynısını bir daha yapsın biz de izleyelim" diye, artık onu da sizin görüşünüze, fikrinize, bakış açınıza, mantığınıza bırakırım... İnşallah daha çok kişide bu araçtan olur ve daha nice böyle videolar izleriz, daha güzellerini izleriz...
Buarada evet, Asil arkadaşım da Can arkadaşım da benim gözümde "üstad"lar.
Güzel olmuş Asil.Ama yakın geçmek ayrı silme geçmek ayrı.Onu diyor burdaki diğer arkadaşlarda.
Drift günlerine bekliyorum ayrıca. :)