stage 1 hafıfsıklet araclar cıtır denemeler:)
VB vts & KD vtı-- cam GUN vts - YouTube
VB VTS & K GTI cam GUN VTS - YouTube
GUN VTS & K GTI - YouTube
GUN VTS & EH VTI - YouTube
Printable View
stage 1 hafıfsıklet araclar cıtır denemeler:)
VB vts & KD vtı-- cam GUN vts - YouTube
VB VTS & K GTI cam GUN VTS - YouTube
GUN VTS & K GTI - YouTube
GUN VTS & EH VTI - YouTube
Gun vts masallah
Masallah en son video biraz komik gun kendı kendine korna yapmış eh kendi kendine :)
gun erken kalkmıs
eh nin ikinci kornasında gun kalkmış:)
maşallah araçlara vts sıkı gidiyor :)
Maşallah Murat abi güzel denemeler olmuş.
GUN vts gecenin yıldızı olmuş sanırım maşallah tüm araçlara ...K gti da kendini aşmış...specler nedir bu arada tam olarak ..?
Vts Gün ün deymiş :)
hafifsikletteki sırrın çözülemiyor valla :) şimdide GUN ile alayına go diyosun abi :D
tskler..
tskler...
eyv:)
gun gece farketmez:)
Vtec actı vts yoksa gıtmez böyle vtec fıyatları ucunca hondasız kaldık:)
Gun vts ı kınıyorum o videoda beni çok riske attı az daha vbb vts e çarpıyordum mejbur frene bastım :(
maşallah tüm araclara. güzel geceydi.
maşallah araçlara kazasız belasız
araçlara maaşallahta asıl maaşallah o fites atmaya benden +9000
abi zorla denedin zaten :D 50 kere gel gel dedim sana ondada GUN bizi çekiyordu önüne kırmadı hatta ben biraz önde olduğum için sola açıldım bana yanaşırsın diye sen yanaşmadın, zaten 1 kere deneyebildik ondada riskli bir hareket hatırlamadım ben, ama sen öyle diyorsan gözümüzden birşey kaçmış ;) hatta ilk videoya dikkatli bak, ben ve tuğça K gti ve VB saxo sol şeritte 2 araba gidiyoruz trafik bi anda çok sıkıştı ne GUN bıraktı, ne ben ne tuğça. yani genelde denerken sorun yaşamıyoruz normalde
ha bu arada GUN un hakkını yemeyeyim maaşallah stock son susturucu ile bu kadar gidiyor Hatta teyzeden alındığından beri ilk rollingi, dahada ciğer gelir :)
Arkadaslar su an disardayim videolari izlemek istiyorum appleden
Link koyabilecek varmi
Görkem yapma gözünü seveyim ne alakası var zorla denemenin? ben zevkine deniyorum bir iddam yok asla geçsemde geçilsemde ben aracımdan memlunum gidişine neden zorla denediğimi buraya yazdın anlamadın, her buluşmada senle denedim aksilikler çıksada ...50 kere hatırlamıyorum beni çağırdığına...Gun üzerime kırdı demiyorum benim sağımda kadir vardı 3'lü deniyorduk zaten ufak bir boşluk görünce aramıza daldı o sıra sen zaten sola kaçmasaydın bir sürtünme yaşardık aramızda yanımda bacanağımda vardı oda gördü durumu görünce yazar zaten...neyse ALLAH tan kaza bela yaşamadık o yeter...
Kaza bela olmadıkça sorun değil böyle şeyler olur ama risk'e gerek yok herşey olabilir seni görmesem belki senin üstünede kırabilirdim... kör noktası olayı var arkadaşlar...ben bunları yazarken abartmıyorum yanlış anlaşılmasın bilgi amaçlı zevklerimiz hüzüne dönmesin...bizde video çeken yoktu malesef:(
abi geçme geçilmeden dolayı söylemedimki zaten durumu oraya çekmenin alemi yok, emniyette durduk sora kalktık camı açıp kolumla gelin demesem hala 20 kmh ile gidiyorduk :) sende hatırlarsan, eh k gti ile bende senle denemeye başladım sonra. zaten dönüş yolunda bobinlerim tamamen gitti bi daha yan sanayi bobin alan kafamı seveyim zaten ....
deneme anındada mutlak sağımı solumu kollarım keza tuncay abiyle denerkende öyle sıkışma durumu oldu, kendi aramızda çözdük. :icon_tup:
VB benim plakam :D
Maşh araçlara
kim ne derse desin görkem ve sword amca ile rol yapmak kadar keyifli bişe yoktur adamları bildim bile bu işlerin içinde:D
Neyin ne olduğu bilen enden insanlardan biridir amcamızı seviyoruz :D
Görkem senin yerin ayrı biliyosun kankam :D
Şunuda eklimiyelim eğer rol cıkıyosan bazı şeyleri göze alınmıştır sonuçta trafiktesin nerden ne çıkacağı belli olmaz güvenmeyen rol yapmasın bu kadar basit. trafike açık alan hani neyin ne olacağı belli olmaz
edit... yanlış mesaj aynı mesajı tekrar post atmışım
maşallah araçlara.gun saxo günündeymiş :)
maşşallah araçlara gun vts başarılı önü açık bu şekilde parça olmayan araçlarda kesinlikle bende orj susturucudan yanayım
maşallah vts ler ucmus :)
maşallah araçlara
akşam güzel oldu benlen kimse denemedi:icon_wack sadece yanımıza bitane 1.6 ies geldi korna çalıp 2 al dedi bende kıramadım sonra 3 almadan kayboldu gitti yanlız gişelerde 5 tane ekip arabası bekliyordu biraz sıkıntı oldu.
Ben UN saxo ile denedim, J 106 ile denedim, EH vtec, KD vtec, Arada bi tana kısalı 41 plaka mavi 106 vardı onla denedim, K gti ile zaten sabahtan akşama deniyoruz :D
başka elinde video olan varsa paylaşırlarsa güzel olur :)
Gun vts fena yürümüş, teyzedendi diye hatırlıyorum. Ciğerini sökmemiş teyze :) Maşallah deneyen hepsine, kazasız-belasız.