Arkadaslar su an disardayim videolari izlemek istiyorum appleden
Link koyabilecek varmi
Görkem yapma gözünü seveyim ne alakası var zorla denemenin? ben zevkine deniyorum bir iddam yok asla geçsemde geçilsemde ben aracımdan memlunum gidişine neden zorla denediğimi buraya yazdın anlamadın, her buluşmada senle denedim aksilikler çıksada ...50 kere hatırlamıyorum beni çağırdığına...Gun üzerime kırdı demiyorum benim sağımda kadir vardı 3'lü deniyorduk zaten ufak bir boşluk görünce aramıza daldı o sıra sen zaten sola kaçmasaydın bir sürtünme yaşardık aramızda yanımda bacanağımda vardı oda gördü durumu görünce yazar zaten...neyse ALLAH tan kaza bela yaşamadık o yeter...
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Kaza bela olmadıkça sorun değil böyle şeyler olur ama risk'e gerek yok herşey olabilir seni görmesem belki senin üstünede kırabilirdim... kör noktası olayı var arkadaşlar...ben bunları yazarken abartmıyorum yanlış anlaşılmasın bilgi amaçlı zevklerimiz hüzüne dönmesin...bizde video çeken yoktu malesef![]()
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
abi geçme geçilmeden dolayı söylemedimki zaten durumu oraya çekmenin alemi yok, emniyette durduk sora kalktık camı açıp kolumla gelin demesem hala 20 kmh ile gidiyorduksende hatırlarsan, eh k gti ile bende senle denemeye başladım sonra. zaten dönüş yolunda bobinlerim tamamen gitti bi daha yan sanayi bobin alan kafamı seveyim zaten ....
deneme anındada mutlak sağımı solumu kollarım keza tuncay abiyle denerkende öyle sıkışma durumu oldu, kendi aramızda çözdük.![]()
Maşh araçlara
kim ne derse desin görkem ve sword amca ile rol yapmak kadar keyifli bişe yoktur adamları bildim bile bu işlerin içinde
Neyin ne olduğu bilen enden insanlardan biridir amcamızı seviyoruz![]()
Görkem senin yerin ayrı biliyosun kankam
Şunuda eklimiyelim eğer rol cıkıyosan bazı şeyleri göze alınmıştır sonuçta trafiktesin nerden ne çıkacağı belli olmaz güvenmeyen rol yapmasın bu kadar basit. trafike açık alan hani neyin ne olacağı belli olmaz
maşallah araçlara.gun saxo günündeymiş![]()
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
maşşallah araçlara gun vts başarılı önü açık bu şekilde parça olmayan araçlarda kesinlikle bende orj susturucudan yanayım
maşallah araçlara
akşam güzel oldu benlen kimse denemedisadece yanımıza bitane 1.6 ies geldi korna çalıp 2 al dedi bende kıramadım sonra 3 almadan kayboldu gitti yanlız gişelerde 5 tane ekip arabası bekliyordu biraz sıkıntı oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)