Okul sebebiyle 4 seneliğine İzmir/Bornova'ya okumaya gidiyorum :D
Az cok İzmir'i bilirim otomobil fotoğrafı cekiyorum.Varsa İzmir'de ikamehkat eden tanışıp görüşebiliriz :D
Printable View
Okul sebebiyle 4 seneliğine İzmir/Bornova'ya okumaya gidiyorum :D
Az cok İzmir'i bilirim otomobil fotoğrafı cekiyorum.Varsa İzmir'de ikamehkat eden tanışıp görüşebiliriz :D
inş 4 yılda biter okul :D cennete geliyosun :D
izmir candır ya bende hep orayı ıstedım kahrolası istanbul tuttu :D
madem bornovaya gidiyorsun ilk önce küçükparkı öğren yeterlidir başlangıç için :D:D:D
Hoşgeldin yardıma ihtiyacın olursa yaz yardımcı olabilirsek ne mutlu :)
sen gel de hallederiz sıkıntı yok ;)
Hosgeliyosun kardesim. Hangi universite?
karı kıza çok takılma hemen abaza gibi atlama ortamı gör önce. çünkü izmir kızı öle heryerinkine benzemez adamı çarpar bu bir :D
küçük park evinden daha çok takıldığın bir mekan olacak bu iki :D
izmirde hayat çok hızlı akar hele öğrencıyken tadını çıkar bu üç :D
her türlü aracıda ortamıda burda bulursun içinde ukte kalmaz bu dört :D
Türkiyenin belki en rahat en demokrat en özgür yerine geliyosun kafana göre takıl,gez,toz,eğlen.din ırk görüş ayırmaz izmir. ben izmirliyım dışarda okudum kafamı s...m :D ama sıkılmassın asla. izmir dedinmi midye-boyoz-gevrek-koko-söğüş gelecek bol bol tadını çıkar :) izmir kızı akar onla akmasını bilene :) hayırlısı olsun kardeşim
gel kardeşim :) geldiğinde mesaj at tanışalım :)
Hayırlı olsun. :)
Şimdiden hoşgeldin diyelim madem. :p
Öncelikle hayirli olsun :)
İzmir gibi guzel bir buyuksehire geliyorsun ve geri donmek istemeyeceksin :)
Pc ye gecince bi yazi yazicam İzmir hakkinda :)
bornovanıın gobegındeyım:D karıkız adamı yoldan cıkartr:D
"Welcome The Paradise" :D O okul 4 sene de bitmez soylemedi deme :D
bende izmire geldim arkadaşlar bu sene karşıyaka tarafındayım sohbet muhabbet ortamına ihtiyacım var :D
Dardır sokakları, serseridir bu şehrin çocukları İzmir kardeşliktir bize gidelimdir, bizde yiyelimdir, bizde kalalımdır... Bende para var oğlum sen geldir.. Beraber dayak yiyip kahkahalarla seneler boyu hatırlamaktır... Sevgidir İzmir... , İstanbullu gibi denizini boğazını değil sebepsiz yere seversin İzmiri. Tıpkı anneni sever gibi karşılık beklemeden... Annelerin oğullarını gönderirken "dikkatli ol oğlum" değilde, "kimseye bulaşma oğlum" dediği yerdir İzmir.. "Yanında kız arkadaşı var boşver"dir İzmir.. İçindeki Anadolu hamurunu kaybetmeyen tek BÜYÜK şehirdir... İşte bu yüzdendir ki; sizin orada dost dediklerinize, biz İzmir'de sadıç deriz... Çoğu şarkı İstanbul'u anlatır . . . Çünkü ; İzmir anlatılmaz yaşanır .
yeahhh met yapıştır abiii :) hep olumlu güzel yönlerini anlatacak değiliz.
leş yollarımız var
bitmeyen metromuz
hala lahım kokan bazı bölgelerimiz
çevre düzenlemesi sıfır yerleşimlerimiz
üst üste ev yapar kıç kıça oturan bir şehiriz işte :D istanbuldan geliyosan sorun yok yada büyük yerden ama küçük biyerden geliyosan bune lannn diyebilrsin :D
tabi bunlar izmiri cezalandıranlar tarafından yapılıyo bunuda unutmamak lazım.
daha yolun çokkkkk başındasın . lise ortamı çoğu zaman üniden iyide olabilir yapacağın ortama bağlı. lisede herkes içli dışlıyken ünide millet kendi götünü düşünür. niye mi ? niyesi yok çünkü büyürsün işte ondan sonra düşünceler hayaller planlar vardır . o yüzden pek kimseyi takmassın. yanlız herşeye rağmen güzel izmir. bizim bu tarafa gelme fenalıktır :D yaşamak istiyosan karşıyaka güzel yer(ilerisi için bi tavsiye) şimdi gençken tadını çıkar , izmirin amk(spor gazetesi) :D :D :D
Herseye ragmen İzmir bitanedir.
Bostanli, alsancak gibisi var mi ?
Candir can. Yasamayan bilmez :)
bende karsıyakada oturuyorum her turlu yardımda bulunurum :)
İngiliz dili ve edebiyatı okuyorum izmirde oldugum için hazırlıgı gecemıyodum var gel gerisini sen düşün :) cennete geliyosun tadını çıkar insan olarak hava olarak ortam olarak türkiyede daha iyisi yok buna eminim
izmir güzel yerdir,candır arkadaşların dediği gibi küçükpark yeterince tatminkardır:):)
inş 4 seneye biter:D izmirin kızları aklını başından alabilir dikkatlı ol....
nereye gidersen git tek aşkın kraliçe elizabeth olacak mustafa :D :D :D
ZMR KOKORE
buraya bi uğra bizim için gittiğinde :)
şimdiden hayırlı olsun okulun
Kücük parkı iyi belle mustafa :D yengen kücük parkın arkasında oturuyo hemen bişey olursa haber et bana yardımcı oluruz ;)
uw beybı gazı kadınlar sokagını dıyorum gecen saat 3 cıvarıydı mını eteklı kızlardan gecılmıyrdu:D
4 değil de 6 diyelim daha iyi :D
merhabalar bende doğma büyüme bornovalıyım fakat ekimde polonyaya gidiyorum görüşemeyiz :D
izmir Bornovaysa hayırlı ugurlu olsun ege universitesi :) bende izmirde okuyorum 2senem doldu 3 baslayacagım karsıyaka bostanlıdayım herhangi yardım edebilecegım birşey olursa haber verirsin :)
çocuk liseye geliyor arkadaşlar :D sağlık meslek lisesi 300 kız 200 erkekmiydi öyle bişeydi :D
Anlatılcak gibi değildir bu şehir gel gör yaşa anlarsın :) derler ya insan yaşadığı şehirden sıkılır değişiklik ister falan.. Yok öyle bir dünya doğdum büyüdüm burdayım 2 gr. sıkıldıysam namertim :D Her köşesinde ayrı bir eğlence var bornova zaten gece gündüz işlektir kısacası huzura hoşgeldin :D Muhtemelen geldiğinde ben buralarda olamıcam üniversite dalgasına gidiyoruz bizde buralardan ama tanışmak nasip olur inşallah :)