hey masallah
s2k power:p
verildiyse sorry
https://www.facebook.com/photo.php?v=153121314827415
Printable View
hey masallah
s2k power:p
verildiyse sorry
https://www.facebook.com/photo.php?v=153121314827415
panamera ayağını biraz frenden çekse zevk alıcakmış ama yapmamak lazım tabi hahaha sosyal mesaj
hızlılar :D
Panameranın boyutları kimse düşünmez, hemen honda çok hızlı kral falan filan yorumlar başlar :D
Dizel değilmi panarema?
bu arabanın gerçekten yazılışı nasıl bilmediğimden soruyorum
panamera paneramo paneroma panaroma bu nasıl bi araba :D
Hmm gerçekten hızlıymış :) panameralar gazı almışlar ama fazla dikkatsizler gibi geldi bana ama zevkli oynamışlar.
video hızlandırılımışmı :D
valla trafikte yogunmuş ama iyi gidiyo araçlar aralardan:)
trafik hayattır
apaçiler panamerayada saldırmışlar demekki.
kaç metre bu panameralar :D
arabayla makas atanı gördüm de o trafikte gemiyle helal olsun vallahi :p Cidden uzun araç
İstanbul yaa :)
panamera'lar baya dikkatsiz. bi ara s2000'in birtanesi durcam diye zorlandı bagajdan girip kaputtan cıkacaktı.
3-5 araba e-5 in bu hali ile çok tehlikeli. Ha patladı ha patlayacak diye seyrettim. Allahtan bişey olmadı.
Videonun sonuda çok hoşuma gitti tam bir klasik. Sağa sinyali veririm hadi sonra görüşürüz :D
Iyı eglenmısler Masallah ama gene de bu vıdeonun zevkini vermedi :)
Honda S2000- BöyLe Makas Terzide Yookk ! - YouTube
panemera yla makas birde s2000e bulaşmak iyi fantezi . s ,cls ve 7 nin başı kel mi onlarıda sahaya davet ediyoruz...
s2000 de pek kısa sayılmaz da panameralar baya dikkatsiz adamın üstüne kırdı resmen.
doush.
S2000 ler guzel gidiyor,ilk pan. ayağını frenden cekemedi ikincisiyse heyecanlıydı üstüne kırdı.Makas atarken oynaşırken bu üste kırmak ne oluyor ya birgün acımıcam arabaya takıcam arka sağdan soldan patlatıcam birini.10 gun kadar önce otobanda beyaz BHD plaka cupra böyle üzerime kırdı 180-200le giderken! Kendisi buraya üyemı değilmi bilmiyorumda sonra yanına yanaşıp uyarınca özür diledide olay buyumedi.Dıkkat etmek lazım.
2 s2k ve 2 panamera iyi denk gelmişler.
istanbulu özlediğimi fark ettim:)
biri S mi dedi :)
Honda S2000 VS Mercedes S (350) Class - YouTube
Panamera sahipleri genelde SUV kullanan kişiler onlarla makasa alışınca Panamera küçük gelmiş :D
s2k yı hiç sevmem ancak şöförleri hakkahtan iyi oluyor
öğrenicekler belliki daha araba sürmeye yeni başlıyorlar :)))
Youtube linki varmidir
panamerayı bitim kadar sevmezdim taaaaaki geçen gün öğlen saatlerinde çekmeköy mezarlığının orda bir adet siyahını görene kadar ama önemli nokta içindeki hatundu :D burdan sesleniyorum bende evlenmek istiyorum :D
panameraların plakalarını merak ettim
panameralar çok şişman duruyor videoda :D
maşallah o trafikte ii gitmişler..
O değilde tiki memoya rastlamasınlar :D
panameracılar ya kıyamıyolar arabalarına yada işi bilmiyolar :) çok fren yapıolar :D