-
Audi - Air Ride (İlk Fotoğraflar Sayfa 7'de)
-
-
Davlumbazları söksem daha inecek de dokunmadım şimdilik :)
-
gerekte yok dostum gayet iyi görünüyor
Maşallah..
-
Çok iyi duruyor bekliyorum :)
-
Teşekkür ederim.
Ben de zaten çok gömülü olsun istemiyorum ama ne kadar gidebildiğini de görmek istemiyor değilim :))
-
Sadece off line diyorum be ;)
-
Bu arada söylemeyi unuttum.
Ön-Arka "Made in Turkiye"
-
hayri abinin işi mi gayet güzel görünüyo :)
Edit : obaa cabrio bide :D
-
Tamamen kendi üretimimiz.
-
Alıntı:
OffLineR Nickli Üyeden Alıntı
Tamamen kendi üretimimiz.
nası yani ? siz kimsiniz ?
Edit : yanlış anlaşılmasın siz kimsiniz sorusu :D gayet masumca yani :)
-
Resimleri bende merakla bekliyorum :) Maşallah :)
-
Ooo çok iyi gözüküyor. Detaylı fotoğrafları merakla bekliyorum :D
-
@mesutt1
Anladım :)
Simdilik havalisuspansiyon.com ama markalaşıyoruz. En kısa zamanda karşınızda olacağız :)
Hedefimiz Amerika standartlarında Havalı Süspansiyon kitlerini ülkemizde üretmek.
Ben bundan 2 sene önce Golf IV için onlarca para verip getirtmiştim.
Yeni gümrük yönetmelikleriyle de ülkeye amortisör sokmak bireysel çabaların dışında hayalden öteye gitmiyor.
Bir Amerikalı'dan, Avrupalı'dan neyimiz eksik ki.
Bizim de aynı kalitede ve hatta daha kaliteli Havalı Süspansiyonlu araçlara binmemiz gerekiyor.
Bunu fazlasıyla hakediyoruz.
@Melih-Ö
Teşekkürler.
@Met
Teşekkür ederim.
-
golften sonra bu nokta olacak koray hayırlı ugurlu olsun....
-
-
Airride tadını alamayan bırakamıyor heralde :D golfden sonra audi
-
@Ramcho®
İki senelik Havalı Süspansiyon keyfinden sonra buna yapmasak olmazdı :)
@Gökhan Bilgin
Fotoğrafçı arkadaş da sabırsızlıkla bekliyor :)
-
@CasabLanca
Süper deli alçak kullanıp, istediğiniz tümsekten geçebilmenin, bozuk yollarda çukurları kayafa yememenin, arabayı sola yatırıp veya ışıklarda sanki ani fren yapmışsınız gibi arkayı kaldırıp indirmeyerek diğer şoförlerin yüzlerindeki bakışı görmenin, otoparklarda aracın başına toplanıp bu kadar alçak arabayla buraya nasıl girmiş bu kazma bakışı atan insanları görmenin keyfi bir muhteşem.
Anlatılmaz yaşanır :))
-
Alıntı:
OffLineR Nickli Üyeden Alıntı
@mesutt1
Anladım :)
Simdilik havalisuspansiyon.com ama markalaşıyoruz. En kısa zamanda karşınızda olacağız :)
Hedefimiz Amerika standartlarında Havalı Süspansiyon kitlerini ülkemizde üretmek.
Ben bundan 2 sene önce Golf IV için onlarca para verip getirtmiştim.
Yeni gümrük yönetmelikleriyle de ülkeye amortisör sokmak bireysel çabaların dışında hayalden öteye gitmiyor.
Bir Amerikalı'dan, Avrupalı'dan neyimiz eksik ki.
Bizim de aynı kalitede ve hatta daha kaliteli Havalı Süspansiyonlu araçlara binmemiz gerekiyor.
Bunu fazlasıyla hakediyoruz.
.
açıklama yaptığın için teşekkür ederim tabi bizim neyimiz eksik elin gavurundan :D yollarımız kesişir inşallah bi gün :)
-
Detaylı fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. Benim arabaya uygun yaydır coildir zaten zor bulunuyor, böyle bi sistem ne zamandır aklımdaydı.
-
Offline eğer o bahsettiğin olyı gerçekleştirirseniz ilk müşteriniz benim şimdiden sözümü alayım
-
-
helal olsun müdür, hadi coştur artık ortalığı :)
-
Hepimizi Air'e kavuşturursunuz inşallah :)
-
@mesutt1
Elbet kesişir yollarımız.
@Nightfish
Yaptırmaya karar verdiğiniz zaman aracı inceleyip, detaylı konuşabiliriz.
@aslan
Aslında yaptık zaten :)
Şu anda sadece deneme sürüşlerindeyiz.
Audi A4 B6 Cabrio'nun üzerindeki amortisörler tamamen bizim tarafımızdan tasarlandı ve üretildi.
Bir adet Audi TT Quatro 225bg üzerinde ürettiğimiz kit var. Sadece ön amortisörler Golf IV'teki kitten. Diğer tüm bileşenler bizim tarafımızdan bir araya getirildi.
Yaptırmak istediğin zaman konuşabiliriz.
@serqan23
Teşekkür ederiz.
@dkaya87
Yurtdışı forumlarda sadece havalı süspansiyona özel bölümler var.
Yurtdışında bu kadar yaygınken Türkiye'de şimdiye kadar yayılması bizim suçumuz.
Bu kaliteyi burada üretip dışarıya bağımlı olmadan üretebiliyor olmamız lazım.
Hep birlikte coşacağız inşallah.
@ceyhunsar
Herkese kaliteli Air. :)
-
Hayirli olsun sektore girisiniz oncelikle :)
Bu arada gecen hafta sitede park halindeyken Golf'un arkayi biraz havada birakmissiniz, sitedeki ufakliklar basinda toplanip '' Niye arkasi onden daha yuksek lan '' diye karamsarliga dustuler :D Bi gun de yere yapistirip birakirsaniz cok eglenceli olabilir bizim acimizdan :)
-
@mrtysn
Golf'ü bu aralar nadir kullandığım için çok yerde göremezler.
Audi ile şaşırtacağım asıl onları :)
-
İnşallah dilediğiniz gibi olur herşey
-
cabrioysa sıkıntı büyükk :)
-
peki fiyat nasıl olcak yani ? çok aman aman bişey olmaz inşallah
-
Alıntı:
mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı
peki fiyat nasıl olcak yani ? çok aman aman bişey olmaz inşallah
En merak ettiğim soru :D
-
Aracın fotolarının tamamını paylaştıktan sonra fiyat yazacağım siteye.
O kadar beklemek istemeyen arkadaşlar siteden iletişime geçerek aracı için fiyat alabilir ;)
-
Masallah golfu canli gormustum yolda giderken mecdiyekoyde-gayrettepede :) Buna kendiniz kafa yormaniz gorcekten taktir edilecek bi durum helal olsun :) emeginize saglik :)
-
Ama minimum kitin içinde neler olacak onu söyleyeyim.
- Heavy Duty Kompresör ve bileşenleri
- Hava Tankı, Hava filtresi, Tüm montaj aparatları
- 4 köşeden bağımsız yönetim için hızlı valf, analog switchler ve ihtiyaç olan tüm sigorta ve elektrik donanımları
- Ön amortisör ve körük sistemi
- Arka Körük sistemi (Arka amortisör ve yay iç içe olan araçlar için arka amortisör de dahil edilecek)
- Bagaj içi montaj ve istenirse gizleme için gerekli zemin malzelemeleri.
Yukarıdaki listedeki tüm bileşenler tüm Dünya'da artık standart olarak kullanılıyor. Ne eksiği var ne de fazlası.
Bunların dışında konfor için orjinal amortisör temin ederek üreteceğiz.
İsteğe bağlı olarak coilover amortisörü veya sertli ayarlı amortisör de kullanılabilir.
Bunlarla birlikte istenildiği taktirde dijital kit veya Golf IV'teki yükseklik sensörlü full otomatik kiti de getirip montajını yapabiliyoruz.
Fotoğraflar ile birlikte daha detaylı bilgi vereceğim :)
@emirhan sph
Teşekkürler.
Darısı sizin de başınıza :)
-
ne kadar beklicez acaba ? :D
-
Yol tutuş , konfor ve ağırlık nasıl oluyor? Daha önce tam net bilgi bulamamıştım.
-
.
Maşallah fotoğrfaları bekliyoruz
-
Gerçekten çok iyi fikir, kompresör konusunda özelliklerini verirseniz ticari amaç dışında isterseniz fiyat alabilirim :)
-
maşallah mermi geliyor galiba :D şu işin maliyeti hakkında pm alabilirmiyim / teşekkürler.