dün geceki denemeler
cuk s2k ıbıza cupra stage2 fn2typer
cuk s2k ibiza cupra satge2 fn2 typer - YouTube
165.mov - YouTube
Printable View
dün geceki denemeler
cuk s2k ıbıza cupra stage2 fn2typer
cuk s2k ibiza cupra satge2 fn2 typer - YouTube
165.mov - YouTube
stage 1 sanirim bnmki :) cooler methenol yok
yazilim egzoz filtre
maşallah aaçlara benim videom yomu hiç ya :D
eve geciyim eklicem kanka 306 rs s2k videolari var arkadasmda ekleriz
Link alabilirmiyim?
minik cupralar hondalara bela olmaya basladı :D
Linklerde koyulabilirmi mumkunse fn2 yi merak ettim,,
Masallah araclara cupra iyi yurumus
Maşallh tum araclara Cupra stg1 olmasına ragmen cok ii :)
Massallah tum araclara cuk s2000 zorlanmamis pek fazla
Masallah tum araclara. Gecenin bonusu 2 tane M3 e denk geldik taciz ettik teklif ettik ama yanasmadilar :)
Bu arada camcar stage 4 Passat.
Bu arada videoda farkettim CUK s2000 ibiza ile gazlarken bi ara gaz kesiyor ama sonradan tekrar basiyor. Masallah.
gaz kesip basması hadi vur vur gibi oldu sılvaster stallone :)
Bravo alptug..
Cuk neden gaz kesiyor bende farkettim ? Onune bisey mi cikti
CUK s2000 iyiymiş gerçekten:icon_tup: diğer araçlarada tebrikler. fn2 de fena değil gibi Alptug sizin denemeler nasıl oluyor fn2 ile 200 e kadar ve sonrasında.
maşşallah araçlara adaletli denemeler oldu,sen önce bastın,yok arabayı geriden yürüttün yok neden erken bırakıyosun bu tarz şeyler yaşanmadı,güzelbi geceydi denemelerin devamı gelir alp diğer videoları bekliyorum kanka fn2 typer
serdar her zaman kardesim goruselim deneyelim tabiki maksat gormek
dün akşamki videoları bekliyoruz.
Fn2 iyi gidiyordu ya masallah biz bastigimizda 200 lere kadar yarim boy kafa kafaya gibi 200 den sonra 1 boy onumde oluyordu clio rs in
Bu arada dun aksamki denemelerden sonra kapak islidir gibi biseyler dendi benim aracim icin ama kapak ve alt emmede polish vb. İslem yoktur kapak sonrasi konusuruz demek istiyorum burdan :)
arabada sokulu vida dahi yoktu belirtmek istedim
Videolar kısa ama öz olmus masallah :)
s2000 başta olmak üzere tüm arabaların maşallahı var :)
Helal olsun Alptu panpama yakit koymadginida belir bence daha sonra yakit vardi suydu buydu olmasin bizdede videolar var koyariz yeni RS iyle Emre goz doldurdu :D 306 GTI sokuktu sanirim komple oda uzunda bi ufak RS in onune geciyo tum araclar gunundeydi :D
aynen kanka yakıt koymadım yakıtım yarım depo dan fazlaydı :D ben zevk aldım guzel denemeler oldu hafta sonu tekrar denerım yakıtlı :d
maşallah butun araçlara..
maşallah tüm araçlara
maşallah güzel denemeler olmuş aracı çıkartabilsem bidahakine bende geliyim derdim kadro güzelmiş :)
:):):::::::)))))
emre kardeşim araban gerçekten çok iyi yürüyo dediğin doru 180 gibi 1 boy önüne çıkıyorum son hız yapmadık ama ufuk ufak devam ediyorum kapağı yapmadan önce haber verde bizde bi gıdıklayıp gelelim spekler aynı olsun biliyosun yoksa geçtiğim arabayla bidaha denemiyorum ::))
Techturkey.com Post 35
emre kork benden :D
tüm araçlara maşallah...306 rs sonucu ne oluyor..?
hangi 306 birde ?:)