Yakin zamanda almayi planliyorum Allah kismet ederse. O yüzden fikirlerinizi ogrenmek istiyorum kullanan arkadaslarin. Bana ici ve dis kasa gorunumumden dolayi ibiza cupra daha ağır basiyor. Siz ne diyorsunuz +sı -si ?
Printable View
Yakin zamanda almayi planliyorum Allah kismet ederse. O yüzden fikirlerinizi ogrenmek istiyorum kullanan arkadaslarin. Bana ici ve dis kasa gorunumumden dolayi ibiza cupra daha ağır basiyor. Siz ne diyorsunuz +sı -si ?
Cupra ıyıdır erdı:)
bende cupradan yana kullanıyorum oyumu :) polo cünkü aynı polo dısardan cupra cok daha agresif duruyor , ic mekana gelince : polo nun ekoseli gti koltuklarından hoslanmıyorum , cupranın koltukları asırı güzel , tamam ibizadada ekran yok ama ön konsol oldukca sportif bence ... sadece ekran icinde polo almam acıkcası
İç tasarım dış tasarım ve malzeme kalitesi olarak benim fikrim GTİ
Cupra derim ben
GTI :) hani aşk'lar 3 harfliydi :p
Ben genel olarak leon ve ibizanin icinde bi kac dakikadan fazla duramiyorum
Cok ciddi seviyede basarisiz tasarim ve daha dusuk kalite
Gerisi zevk meselesi..
Cupra diyorum Erdi düşünme bile :)
Oğuzhan'da gti var bin bak
Birde Anil in cuprasina bak
:)
gti diyorum bende.. iç mekanı çok güzel geliyor bana..
ibiza makyajlandı yeni kasası olacaksa kesinlikle ibiza alınmalı.
Polo güzel bir araç ama GTI la standardını ayırmak çok zor. çok ruhsuz.
ibizanın tasarımı daha güzel bencede ,,,ibizanın orta konsolu hem tarasım hemde kalite olarak zayıf ,,,onun dışında bir eksisi yok gibi polodan ...
Tip olarak direk cupra derim :)
Erdi tip olarak Cupra direk 1-0 önde, gidiş olarak da çok farklı olmadıklarını düşünüyorum. Bence Cupra :)
GTi derim bende.
Polo daha ağır olmasına rağmen İbiza'dan hızlı şeklinde konuşulmuştu forumda, stock olarak.
Onu da geçtim, İbiza'nın içi ciddi kalitesiz, direksiyonu göstergeleri Polo kadar şık değil. Kafadan bakınca yanlardan preslenmiş gibi duran farları da cabası..
zevkler tartışılmaz mutlaka ama :D ak'a da ak demek lazım :)
http://www.otomobiltutkusu.com/news_...polo-gti-1.jpg
http://www.globalmotors.net/wp-conte...biza-cupra.jpg
Tip olarak cupra, iç donanım olarak gti.. Cupranın içi gerçekten bomboş..
Ben GTI derdim donanim ve gorunus olarak :).
Gti rules.. Bariz kaliteli.
farklı olsun cupra olsun
Çipura pardon Cupra al Erdim en sarısından. :D
Kesinlikle cupra :)
gti a bi bakmak lazım ama normal polo etrafta cok var ya cidden pek farkı yok dısardan bakınca dıgerlerınden hele 4 tapısı tam aile arabası :D cupra da spor otomobil havası var. hatları duruşu çok sert öyle arabalardan hoşlanıyorum bende içide hoşuma gitti ama bakalım :)
anketde açtım oy kullanabilirsiniz
cupra ve kesinlikle sarı olmalı :)
Bu konuyu önce whatsapp grubunda açman gerekirdi :D Arabayı kullanacak olan sensin,forumda iki arabanın da teknik özellikleri arasındaki ufak farklardan defalarca bahsedildi. İki araba da arkadaşlarında var,hangisi seni daha mutlu ediyosa onu al.
+1 sarı çupra :D
polo gti'ın fotoğrafını doğru koymuşsunda o ibiza nası bi cupra ben anlamadım.
http://s11.postimage.org/3mxdtf8wz/DSCF6654.jpg
Polo'nun ekran dışında bir avantajı olduğunu düşünmüyorum, gerisi zevke kalıyor, 4 kapı gti'ın arkasına tdi yazsa kimse şaşırmaz okadar sıradan görsel olarak.
Polo zaten yakışıklı bir araç ama ibiza daha sıradışı, sonuç burdan çıkmaz zevkler tartışıldıkça :)
cuprada katlanır ayna varken gtida yok ama gtida ekran varken cupranın içi çok boş kötü bence bende gti almadan bu araya düştüm ama gti aldım ve tavsiye derim
4 kapı polo gti iyidir iyi :)
cupra candır..
Polo daha kaliteli ve hoş gözüküyor bana göre...
Ciddi kalite farkı var. Her türlü polo gti...
senin yerinde olsam 1 dakika düşünmez 4 kapı polo gti alırım uzun süre binerim diyorsan 2 kapı gti alırım.. Cupra cok güzel zaten motorlarıda aynı ama Vw' seattan bi sınıf üst :( Keşke Taypar'da Yazaydın :D Almancı olacan
Bu Arada Oğuzhanın Gtı Kıyaslama yapılacak türden bi araç değil Cocuğun başına gelmeyen talihsizlik kalmadı o yüzden başka bi gti bulup binersen Daha Mantıklı olur..
Fabia RS :)
Polo Gtı n normal polodan dış görünüş farkı yok denmiş hangi 1.4 poloda bixenon farlar yada gti arka tampon var difüzör falan.Bende Boca ile Gti arasında kalmıştım:Boca ve Cupranın güzel yanı arka tampon ve katlanır ayna.Ama Vw daha kaliteli bide iç mekan önemli diyosan o zaman kesinlikle gti.Ama cuprada cok asi duruyor :D Gerçi bana sorarsan cevabım GTI
gtı kalıte bır kere..
Cupra +1 daha net bir duruşu var.
Boca satışı bitti mi ?
Yeni kasa yada 2013 model ibiza cupra yada bocanegra var mı ?
ben cupra almaya gıtmıstım içine bindik arkadasımla zorla kolumdan tutup çıkardı gti aldık :D