Deneme dun aksam olmustur tek video var iki arac sahibi birbirimizi tebrik ettik yorumlar ona gore olsun lutfen
Fog s2000 va ps130 diesel - YouTube
Printable View
Deneme dun aksam olmustur tek video var iki arac sahibi birbirimizi tebrik ettik yorumlar ona gore olsun lutfen
Fog s2000 va ps130 diesel - YouTube
Maşallah Okan baya hizliymis dizelin dizelerin efendisi :)
Maşallah okan tekrar fazla hızlı dizel olmuş :)
Maşallah...
Maşallah ibiza baya iyiymiş..
***** site otomobil>seat>ibiza bakmadım değil yani. :)
guzel deneme olmuş ust hızlarda bıle fark kapanmadımı aradaki.
Masallah kanka ibiza fena fog s2k ztn bilinen hizli bi arac ikisinede masallah Allah kaza bela vermesin
Maşallah iki araçada,
Maşallah çok hızlı..
maşalllah araçlara...
Maşallah Okan araban çok hızlı adapazarı buluşmasında çok beğendim..Tahmin etmiştim geçeceğini ama daha iyi gitmişsin sanki:icon_tup:
dizelin uzunda s2knın önünde yürümesi çok ii maşallah dizel tdi power yine kazanmış :D
Maşallah. Ibiza çok güzel yürümüş.
Maşallah Okan , güzel deneme olmuş.
okancım çok güzel aracın valla dun akşam bariz gördüm neler yaptıgını maşallah diyelim 2 aracada
maşallah TDFSI ya :)
maşallah ibiza uçuyo.
maşallah okan gercekten sasırttı beni allah kaza bela vermesin kardeşim:icon_tup:
Okan bu ne olm :D
Masallah kardesim.
maşallah ibiza baya iyi gitmiş tebrikler okan.
herkeze teşekkürler hızlı dizel yapalım dedik abarttık galba :D:D
Maşallah ..
çok hızlı dizel olmuş bu maşallah araçlara..
Maaşallah Okan ibiza fenalarda yürüyor :icon_tup:
Hakan sizin poloyu da böyle yapsanıza yaw. Turbo manifold egzost intercooler bundan daha hızlı olur Cup olduğu için.
Okanım maşallah araban çok hızlı sonuçta denediğin arabada kendi katogorisinde en hızlılardan birisi ...
Her ikisine de maşallah. FOG, performansıyla ve görüntüsüyle insana S2000'i sevdiren bir araba.
İbiza da çok çok hızlı kazasız belasız..
pd leri seviyorum yaa maşallah adapazarında gördüm
regle 2 ye tek sıkışından belliydi böyle sağlam yürüdüğü sonuç normal bence
Masallah cok guzel yuruyo:) ***** sitede ibiza bakmadim ama 2260 vk bakmaya baslar gibi oldum :D
gtb bak kanka ozellıkle :D
okan masallah kardesım. ya sımdı sen dun gece dunyanın masrafını yapmıssındır yıne 6 7 tl ye atasehıre gıtmıssındır 4 lirada köpruu ohhooo yine dunya para harcamıssın :D
fogda kasa olarakda gıdıs olarakta begendıgım bı arac masallah ıkısınede.
maşallah ben sadece bu dizelleri seviyorum gerisi fos :)
sorma kanka 23 lıra falan yakıt yaktık gittisi geldisi rollu bıde beklettı muharrem yoksa onuda yakmıcaktık valla para bırıktırımkı bu hafta bıkac deneme daha yapıcam kanka :D:D
Dumansız bu şekilde gitmesi çok iyi.
maşallah ibiza çok iyi gidiyor :)