maşallah dizel tam kıvamında yürümüş :)
Printable View
maşallah dizel tam kıvamında yürümüş :)
ikisinede kocaman maşşallah
Dizeller amacını şaşırmış valla :)
tebrikler, süper yürümüş ;)
maşallah kanka canavar hızlı ;)
İki aracada masallah pd yi cok begendim dun aksam fog da yavaslama olmadigini gorduk gozumuzle ibiza hizli okan kankama masallah :)
her iki aracada maşallah...okan bu haliyle yakıt durumu ne oluyor hızlı dizelin..?
Bravo okan maşallah
tebrikler araç ciddi hızlı olmuş.
Yolda gorsen gaz ceksen dicem suna bak dizelle artislik tasliyor:D simdi izledimde akilli olmak lazim:D
maşallah maşallah :D
muharrem bence ep3 leride geçer. fog u şimdiye kadar kim 4 boy geçti bu haldeyken. kimse. ben sana söyliim ibiza direk stg 2 leon cupra kıvamına gelmiş. rakibi onlar olur.
maşallah araçlara ..okan sana ayrı maşallah valla...
ibizaya da s2k ya da maşalllah..
İbiza'nın hızlanma videosu var mı ? Cok sıkı.
Kanka maşallah traktöre, anlattığın kadar varmış ;)
Ayağınıza sağlık.
tebrikler deneyen araçlara. s2000 zaten gidişiyle duruşuyla efsane :)
Bu mod la pd motorun nasıl gittiğini de az çok öğrenmiş olduk. Emeklerinize sağlık
tam bk yada dbslik olmus ibiza tork on na king :)
Masallah kanka araban cok guzel olmus :)
maşallah kanka güzel yürümüş dumanlı spec :D
Tesekkurler arkadaslar bildigim.kadariyla bk satildi dbs den bilgim.yok eger denemek istenirse dbs ile bi deneme yapmak isterim bide bildigimnygz hazirlaniyodu en son insallah bitsonde yasin abiylede bi deneme yapariz bubarada yakita gelirsek cogu kisibarabasinibyakabilir :D ben uzun yolda 4 litre yakiyorum sehir ici 5.5 litre rollingde 6.5 7 litreyi gecmiyorum yani sole solim sehir ici 25 kurus civarlari uzun yol 20 kurus civarlari yakiyorum bence cok komik ve eglenceli bi durum dun rolling icin 60 lira aldim guneslide um 106 ile denedim atasehire gttim gog s2 k ile denedim bu aksam farkli bi aracla denedim hala yakitim ceyrek depo :D
ozellikle uzunda daha acman guzelmis.. 2 aracada masallah
maaşallah iki aracada ama dizele sempatiklik tabiki fazla :D
bişey sorcam duman olayı yok mu yoksa bana mı öyle geldi video da ?
Daha oncede yazdim.enjektorler limit duman attramiyoruz o yusden araca enjektor alicam en kisa zamanda ondan sonra bi boyut daha atlicak aracim bu arada stage 2 cupra denemek isterse denerim gecerim gecilirim bu deneme degil.mi sonucda guluceksen hep birlikte gulelim:D
stage2 plus +wg li cupra ile stage2 arasında dağlar var .
reşit abinni arabası stage2plus +wg
kilo olarak tam olarak bilmiyorum dbs ile farkları nedir ama bilindiği gibi ep3 ler tork fakiri akabinde bu araclarda tork canavarı belki ilk 2 3 de öne cıkar ep3 ama arkadan gelişi nasıl olur pd nin görmek lazım
iki aracada maşşallah güzel deneme olmuş .
okan valla yanlış anlama duman atmayınca aklıma adblue geldi :D:D kamyoncular dumanı önlemek için yapıyor ya hani :D
Okan maşallah kardeşim bu akşamki deneme çok zevkli oldu benide geçtin bende tebrik ederim aracını güle güle kullan ...
Merak eden olursa onuda söylim 70-210 kadar denedik kadranım 210 iken 1 boy önümde oluyo bunuda belirtim yanlışım varsada okan söyler konuyuda farklı yerlere çekmeyin bu araba stage 2 cupra ile deneyemez geçwmezde zaten ama egzantrikli typerla denerse gerçekten çekişmeli bi yarış olur ...
2.7 civarı basıyor sanırım ibiza :) enjektör ile net 300+