evet arkadaslar passat1.8t clio 1.6 sport.dragta ne olurr arkadaslar.passat stock.clio kat ıptalı son susturucu hava fıltresı var.goruslerınız nelerdır?
Printable View
evet arkadaslar passat1.8t clio 1.6 sport.dragta ne olurr arkadaslar.passat stock.clio kat ıptalı son susturucu hava fıltresı var.goruslerınız nelerdır?
passat öttürür
Clio hafif olmasından dolayı önde baslasa da sonrasında gecilir passata :)
clio yerıne 106 gti desek yıne aynımı olurdu goruslerınız pekı.ben sadece dragtan bahsettım yanı 3.vıtesın sonuna kadar falan.uzunda tabıkı sansımız yok.moralım bozuldu sımdı:(
106gti ile passatın 0-100 aynı...
106 sanslı ama clionun gercekten sansı yok.
Heleki pazar günü draglarda sahine gecilen 110luk clio gördükten sonra :)
passat turboyu doldurduğu an yok olur yanınızdan :)
1.8T b5 Passat ne kadar büyük gözükse de 12?? kg bir otomobil... Yani neredeyse 306 GTi ile benzer ağırlıkta :)
106 GTi ile ne olur ne olmaz deneyip görmek lazım...Gerçi neredeyse Stock 106 hiç kalmadığı için oda yalan olur :)
passat clio'yu rahat bitirir
106 için denemek gerekir diyorum
ama 106'nın clio'dan daha çok şansı olduğu kesin
uzun süre passat 1.8t kullanmıs biri olarak soyle anlatayım passat 3 e attınca cok ciddi olarak farkı acmaya baslıyacaktır 3 bittiinde 170 gibi passatın sadece stoplarını görebilirsiniz malesef sonuc bu
3.? 170? çok uzun geldi sanki bana??
otomatik şanzuman öyle 170 yapıyo
Clio önce burun versede 2. vitesin sonunda passat farkı açmaya başlar...
106 gti sahiğleri lütfen kızmasın bana.106 cok sevdıgım bır arac hatta kendı clıomu almadan once baya bı ugrasmıstım 106 almak ıcın nasıp olmamıstı.ben clio ıle 106 arasında ole acayıp bır fark goremıorum.2-3 kez deneme sansımda oldu 2.vitesın sonuna kadar onde gıtıgım oldu 3.vıteste ayırıo 106 ama arada ole aman amanda fark olmuyo yanı.kopup gıtmıo.lutfen kımse yanlıs anlamasın bu soledıklerımı yanı
106 passatı rahat rahat geçer turbo falan nafile
Dostum 106 GTi, VTi lara kafa tutan geçebilen bir araba. Senin 1.6 Clio nun Civic VTi ile başaçıkabileceğini sanıyor musun hiç?
ben zaten asla kucumsemıyorum 106 yı kesınlıkle clıodan ustun performans olarak.ama benım gordugum stock aracalarda arada muazzam bır ucurum ok onu dıorum.anlatınlara bakılırsa 106 cok cok ustun gıbı konusuluo.clıo 1.6 ya atmosferık olarak arkadaslar cok nadır heralde.bu yuzden 106 populer.umarım paramız olurda uygularız bıseyler.bence clıo en azından benım arabam ıcın konusyorum 106 lar karsısında okadarda ezıldıgını gormedım.ben kendımı buyuk gormek ıcın solemıorum.belkıde benım denedıgım 106 lar patlaktı yanı bılemıorum.
passatın turbosu yeter bence 1.8 t de
106 passatı gecer 400mde.. hatta 700 800mtreye kadar göturur işi...
Senin arada fark yok dediğin 1.6 clio ile 106 gti arasıda dağlar ovalar dere tepeler kadar fark var mağlesef.
Bence pekte kırıcı degil yani,gercekleri soylemis arkadasımız.Clio'lara ne yaparsan yap 106'yla bas edemiyorsun bu gayet acık ve defalarca denendi sonucta hep aynı oldu 106>Clio1.6..RSI 1.8'ler bile bas edemiyor dogru duzgun,bunuda hatırlatırım..Sorunun cevabına gelince Passat alır diye dusunuyorum.
rs_okan , bahsettiğin clio rs'mi yoksa 110'luk clio sport mu?
Otomobil bölümünde clio rs yazıyor ondan sordum..
106 gti ı baya abartmış arkadaşlar.. rs okan arkadaşım clio 1.6 sport iyi bir araçtır 106 gti ada kendini ezdirmez atmosferik halde biçok gti ı yalan eden piyasada bir çok clio 1.6 var zaten bazıları ne yaparsan yap 106 gti don lastiği yapar demiş ama baksın örnek olarak BTH plakalı 1.6 clionun 106 ları (yüklü) ne tür bi lastik yaptığına bence 106 gti abartılmasın bukadar.. o araç difransiyel kilo avantajından başka bişi değil üzerindeki 1.6 motor 118hp gücünde şuan bir çok aile otomobili 1.6 olarak 125-130hp lere gidiyor yani kıyaslayınca motoru okadar ahım şahım bişi değil kilo ve difransiyele dua etsin. Sende aracını 930kg lara düşür sağını solunu çıkar difransiyel dişlileriyle ayna mahrutinle oyna kısalt bak bakalım kim don lastiği oluyor ;) passsat olayına gelince bilemiyorum ilk 200-300 önde gidersin ama sonra passat alabilir kafayı.
sen pek okumamışsın galiba yazılanları standart 106 ve clio ve passatı kıyaslıyoruz
O bahsettigin aracı gayet iyi biliyorum merak etme,ama nedense hic bi 106 GTI'ı gectigini gormedim??(Stock ve ya Yuklu) sadece yaklastı..1kere Kalkısta Saxo vts'yi gecti,Ama hakkını yememek lazım zamanında diger clio'lara gore filan iyi gidiyordu.Neyse konuyu karıstırmayalım..iyi forumlar.
Evet Hic bi 106 GTI'la,VTS'yle veya Vtec'le,Crx'le kalkmazsa,by cekilirse 3.cıkması gayet normal;);) Corsa GSI,Clio 1.6'yla filan kalktı o arac orda.
Neyse bosuna uzatma arkadasm,konuyu kirletmenin hic bi manası yok.İyi forumlar!..
belirledigimiz mesefade cok az farklada olsa aldım arkadaslar.clioyu kcumseyıp bıseye benzetemıyen arkadasların haberı olsun dedım.gercı sımdı passat hakkında bı ton sey solenırde neyse.
Oo tebrikler..cok merak ediyoduk bizde sonucu:D:D:heyoo:
ahmet mustafa abine söyle videoyu göndersin 106 geçtiği abim..
clıo yu bılmem ama stok 106, passat ı drag da gecıcegı bı kesınn
clio 1.6 , GTi görünümlü xs veya quick gecmiştir...
ben bugüne kadar 3 tane çip filtre egzostlu 106-saxo kulladım öle olmayanı kalmadı ztn
aynı speclerde olupta 10 boy geçtiğim çok araba oldu 106 ya bakarsan bağ bakmazsan dağ olur kimileri apaçi style sürdüğü için arabalar kendinden geçmiş durumda
hiç küçümseyin sağlam 106 yı otobanda giderken bile 5.vites alt devir bastığında bile yok 3 te bastın yalan söleme die aklınız gider
erkeklerin hamile kaldığı gün 1.6 cliolar 106larla yürüyecek...