Arkadaşlar merhaba.
Biliyorsunuz ki bu hafta auto show 2012 start alıyor bende opel ve chevrolet te satış şefi olarak çalışmaktayım fuar boyunca tüyaptayım eğerki gelmek isteyen varsa giriş konusunda yardımcı olurum iyi forumlar...:)
Printable View
Arkadaşlar merhaba.
Biliyorsunuz ki bu hafta auto show 2012 start alıyor bende opel ve chevrolet te satış şefi olarak çalışmaktayım fuar boyunca tüyaptayım eğerki gelmek isteyen varsa giriş konusunda yardımcı olurum iyi forumlar...:)
giriş nasıl olcak kaç para
bu şekilde diye biliyorum.
....................................
Kapı giriş ücreti
Hafta içi: 10 TL
Hafta sonu: 15 TL
Otopark ücreti 10 TL
ALINTI...
sağolasın düşünmen bile yeter
Teşekkürler bende ordayım ziyaretçi kartım var müsait oldukça gideceğim fuara ,
Bende ticaret odası ile geliyorum ama ziyaret etmek isterim
öğrencilere ücretsiz sanırım doğru mu?
nasıl yardımcı olursunuz ona göre gelince arayalım :D
VIP gunu saat 7 de Ferrarının model tanıtım partısı var,gelıcek arkadaslarla muhabbet ederız...
Vip gunu kacta kapaniyor fuar ayni saatemi ?
1 gun once acılıyor vıp gunu.
guzel olur ;)
VIP de ordayız inşallah, bakalım bu sene bızı tatmın edıcek bıseyler olacakmı
öğrencilere bedavamı ?
bende antalya günlasta çalışıyorum chevrolet bayisiyiz Allahtan bi mani çıkmazsa gelicem :)
Ferrarinin tanitim kokteylinde gorusuruz,aksam 7 gibi ordayim...
İki konu oldu
http://www.techturkey.com/forum/sohb...012-tuyap.html
Özgür birleştirir konuları.
Nihat Sırdar Twitter hesabında şuanda yazdı.İlgilenenlere duyrulur..Alıntı:
Perşembe akşamı Autoshow'dan canlı yayındayız. Dinleyen ve gelenlere kapıda davetiyelerimiz olacak haliyle...
bende aldım vip davetiyemi inş bende oradayım
Arkadaşlar Kadıköyden metrobüsten nasıl gidebiliriz tüyapa ?
Önceleri cnr dadelmiydi fuar ?? Aunı fuar mı başka fuarlamı karıştırıyorum?
VIP Davetiyemizi nasıl alabiliyoruz?
Ferrarinin tanitim partisine gelen yok mu yahu?
vıp davetiye varsa bende gelirim :D gidemeyen falan olursa :D
Tamamdir,goruselim mutlaka...
Vip davetiye bulsak çok iyi olur ya 2 kişilik :) hiç bir yerde bulamadım ...
Haftaiçi ve haftasonu öğrencilere ücretsizmiş giriş galiba..
O taraflara gidip gelen arkadaslardan ricam,en kolay nasil ulasiriz Anadolu yakasindan,tarif edebilirmisiniz?(Araba-metrobus-metro vs)
Kartalda falan oturuluyorsa Metro ile metrobüs durağına metrobüsle avcılara avcılarda 2. bir metrobüs aktarması gerekiyormuş araştırmalarıma göre vip bilet bulabilirsem yarın bu şekilde gitmeyi planlıyorum :))
Araba ile;
2.köprü yani TEM den dümdüz devam mahmutbey gişelerinide geçtikten sonra Hadımköye girilir gişeden geçilir dümdüz devam dev kuleyi görünce sağdan girişi var zaten otoparklarına araba bırakılır keyifle gezilir.
Ama çıkmadan önce İBB Trafikten yol durumu gözlemlenmeli saatlerce yolda kalınabilir :)
Trafik yoksa da varsada araç için zaten en ideal güzergahtır zaten
E5 daima daha sıkıntılı olur..
abi açıkcası oyle ters biryerdeki ulaşım yoruyor insanı metrobuse bin in otobuse bin vs gibi
en rahatı araçla gelmek ki hava şartlarıda kotuyse zaten arabasız sıkıntı :)
ben ibb trafikten bakarak boş saatlerde gidip gene donuşte trafiğin açılmasını bekliyene kadar orda takılmayı planlıyorum
Ferrarinin partisi saat 7 de,5 de orada olup gezecegim bazi markalari,9 gibi is biter heralde? Sonra donus cilesi olmaz umarim...
Onune metrobus gitmiyor mu? Metro olsa keske...