fox tv' de internette yayınlanmış 3 adet s2000 1 adet mini johnworks makas şov yapmış.
pkalalar açık tabii bizden birileri mi arkadaşlar?
Printable View
fox tv' de internette yayınlanmış 3 adet s2000 1 adet mini johnworks makas şov yapmış.
pkalalar açık tabii bizden birileri mi arkadaşlar?
cok eski bir video o zamanında tıklama rekoru kırıyordu :D bne her gun izliyordum sonra bıkkkınlık verdi bıraktım :D
Link varsa ?
yapacak haber bulamayip buyuk bi ihtimal foruma uye olan arkadaslarimizin arabalarini hemde plakalarini kapatmadan haber yaptilar fox tv'de.. bu videodaki s2000lerin videoda plakasi gozuktugu halde kapatmadan yayin yapmislar..
link
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube
yeni videomu? 4-5 ay oncesine ait bahsettigin videoya benzer bi video var youtubede falan dolasan
Bende simdi fox haberde izledim..baya saydirmislar..aradim soledim makinanin eski sahibine insallah baslari belaya girmez arkadaslarin...
Çok eski bir video sanırım öyle hatırlıyorum yenimi yayımlanmış foxta
Bende yeni video sandim
aynen az once yayinlandi..
ayni anda acmisiz konuyu
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube
link bu.. yonetim konulardan birisini silebilir konu kirliligi olmasin..
- Bende Şimdi İzledim Trafik Canavarları Diyorlar O Kadar Hızlılar Ki Siyah Araba Bir An kontrolu Kaybetti Takla Atabailirdi Bizim Yanlama Dediğimiz Onlara Göre Kontrol Kaybı :D
durun şimdi burayıda fotoğraflarlar sonra haberlerde trafik canavarları haberimize gülüp geçiyor derler..
cemyılmaz komik elfreni marmaray drift team makas şov elfo yaptım yan makas drag racing cicibebe nutella komşu kzı elfreni hand brake domates kasası drfit drag rönt upskirt komikmiş canlı yayın kazaları duvara karşı mehtap fena liseli canısı gergedan
Şimdi adamlar haklı desem kaç kişi döver beni acaba..
davetye çıkartmıyorlar mı? takla atma vs bilgisizliklerini gösterir ama gayette tehlikeye atıyorlar. Foruma üyeler mi bilmiyorum ama uyeyselerde birşeyi değiştirmez.
yukarıda bi arkadaşta yanlama demişte ne yanlamasından bahsediyosun arkadaşım videoda yanlama göremedim ben? direksiyon çekip durmuşlar. Saçma gereksiz haraketler bana göre...
Bu haberi yapanlar hangi mağaradan çıktılar acaba
sevimli pıtıraklar ana okulu dağıldı beyler.
o video o kadar eskiki o s2000ler belki temizinden 2 kişiden daha geçmiştir.
hatta alanlar plakaları falanda değiştirdi
Medyada çalışan biri olarak kınıyorum :p Böyle hareketler yapmıyorum diyen yalan söylüyordur. Bunu yapıp böyle videoya çekip paylaşıyorsan sonuçlarına katlanıyorsun demektir. Klasik tüü kaka pis trafik canavarı muhabbeti.
1 s2000 üye :)
okadar abartı bir şekilde anlattıki lokantadaki elemanlar direk bana döndüler abi bu adamlar senin neyin oluyor diye bende hayırdır demenye kalmadan tvde gördüm. elemanların ohaaa ohaaa ne yapıyor bu dediğinde acayip hoşuma gitti :) adamlar binmeden heyecanlandılar
videodakileri savunmuyorum ama
bu habercilerin yaptığı iş değil ayar oluyorum şoyle arşivden video çıkartıp sallamasyon haber yapmalarına
çok güzeller yaa. üçü de siyah mı? ff1 in 3 siyah coupe sahnelerine gittim.
edit. biri beyazmış. o da iyi iki siyah bir beyaz :)
haber bültenini doldurmaya çalışmışlar
yok takla atıcaklardı yok şoyle olcaktu
yer mekan zaman herşey yalan tek doğru olan
zamanında s2000 lerin gazlamış olduğu :D
doğru bir haber kabul edilemeyeceği için bence sallamasyon bir haber bu sırf boşluk doldurması için yapılmış
habercilik bu değil sonuçta
ne yapması lazım ki? gençler kontralar eşliğinde ölüme davetye çıkarttı mı diyecek :D takla atma riskide yok demeyin bariyerlere dokununa çok şey olabiliyor :) biraz olayı alevlendiriyolar doğru ama görüntüde malzeme olduğu için böyle oluyor. Saçma saçma haraketler yapıp video çekersen trafiğin göbeğinde malzemeyi kendin veriyorsun adama. Şimdi düşün adam gibi roll videoları nedn haber olmuyor? anlatacak birşey yok, çevrede araç yok. Hız sınırlarını zorluyorlar yarışıyorlar diyebilecek maksimum çünkü malzeme yok :D
Haber bulamamışlar, sosyal mesaj vermeye çalışmışlar sözde eski videoyu kullanarak. Siz Kanal D izleyin bizim kanalımız :D
Ya maltepe meguiars çıkışını yayınlarlarsa :D
goruntude malzeme var orda hemfikiriz ama videonun internete düştüğü zaman yapılması gerekti bence
şu saatten sonra yapılmasının duyrulmasının haber ozellği yok
yaptıkları iş değil yani onu demek istiyorum :)
bu s2000 videosu gibi dolu video var youtubede
zaman zaman kafalarına gore alıp haber yapıyorlar sonrada biz işimizi yaptık diyorlar o yüzden ayar oluyorum :)
ya şu s2000lerin gazladığı zaman birde mavi evo8 vardı gazlayan o videoyu bulamıyorum
efsane video :D