hep s2000'lerin fiyatını düşürmek için bunlar :D :hehe:
Printable View
hep s2000'lerin fiyatını düşürmek için bunlar :D :hehe:
Azonce yine gosterdıler gencler bu sefer azraılle karsılasmadılar dıyolar :D
bizim yaptığımız tüm uğraşları bir anda siliyor bu hareketler.bunun modifiyeyle ne alakası var bildiğin apacheler işte .bizde rolling yapıyoruz ama böyle makas şov filan nedir ya 90 larda kaldı bunlar..
Bu araclarin tek sucu TR'de olmasi ve plakalarini gizlememeleri.
Halil bu arada senin haber fenaymis :D :D
Video yu bulanlar özelden atabilirler mi ? :)
sabah sabah tekrar verdiler , savruluyor nerdeyse takla atacak diyor sunucu ... bu video şimdik uzun süre yine sıkıntı yaratır .
Akşam izledim savruluyor takla filan atıcak diyor :D Heralde kanalda çalışan biri s2000 alıcak fiyatları düşürmek için bunların hepsi :D
saçma sapan işler peşinde fox tv aksamdan berı mılyonlarca araç sevenler fox sevmişlerdır bı guzel :D :D
tv arşivi
konusu gecen haber ve vıdeo
Haberi arıyordum bende çok iyi oldu...:icon_tup:
Tamam haberciler haklılar, yapılan hareketler trafikte çok yanlış ama bu habercilerin olayları abartmalarına da kıl oluyorum...
Herhangi bir cinsteki köpek saldırmasını sırf reyting alıyor diye pitbull dehşeti diyerek yayınlamaları gibi...
araç savrulmuş takla atmaya ramak kalmış asfsfsdsdfs:D
solda 60 ile gidene bişey demezler, normal hareket onlar. şu habercilere öyle kıl oluyorum ki , abartmayı cok seviyorlar fener düşmanları
habere bak çay demle ama yahu :D
birde yeni olmuş gibi haber yapıyorlar,doru dürüst başka haber kalmadı sanki şimdide bunlara sardılar,neymiş az daha takla atacakmış ......
Başlığa bakın birde YOLDA TRAFİK CANAVARI
tv arşivi
Bu videodan sonra S2000 lerin piyasası arttı...
Çin?de tıklanma rekoru kıran Türk videosu
Bİ de şu meşhur video vardır. Çin de izlenme rekoru kırmış...
bu komnudan alakasız ama facede 3-4 kere şu videoya rastladım
Haber diye verdikleri şeye bak işsiz herifler 2 senelik video
Bİ HABERDE BURDA YAPMIŞLAR.. SHOW TV
... - YouTube
BURDA DA KAMYONUN ALTINA GİREN :(
http://www.youtube.com/watch?v=dtTizOpdQDc
Yunanlara kaktıralım dicem de adamlar iyi be :D
bencede öyle ki arkasına girdiği araçlara bi bakın tamponlarını nasıl aydıntlatıyo uzun farları da xenon geceyi gündüze çeviriyo zannetmiyorum ki 106 gti olsun yada 106 nın aydınlatması öyle olsun :) ayrıca 1:29 da brodwayın tamponun tozunu almış gitmiş arkadaş :D :D
yok abi bixenonlu 106 nerde var, mercekli farli olanlarina da 4300kelvin xenon takan yok zaten :D
videoda da gorunuyor hakkaten dar yerler de var ama videoda gorundugu gibi degil, yeni Mercedeslerin direksiyonlari cok basarili, her delige girip cikabiliyosun, E'yle bile boyle gidilebiliyor rahatca
O video kaç senelik ya :) yeni mi çıktı haber olarak :) video nin eklenme tarihine bakar insan bi
İzlerken keyif aldım :)
GAZ VEREREK ARABANIN EGSOZUNDAN MELODİ ÇIKARTAN ŞÖFÖR...:D | Facebook
bu videoya bayıldım arkadaşlar...
son 1 senedir şu s2k ler baya ayağa düştü ya o varexler filan egzoz sesinden soğuttular adamı e5 te sokak aralarında basmalar yanlamalar filan gereksiz hareketler
şuanda kanaltürkte haberi yapıldı aynı videonun..