Verildimi Bilmiyorm ama tebrik ettim cidden = ) Bu arada Arkadaş içimizden birimi...?
S2000 & Corvette İstanbul E-5 Kapışma - YouTube
Printable View
Verildimi Bilmiyorm ama tebrik ettim cidden = ) Bu arada Arkadaş içimizden birimi...?
S2000 & Corvette İstanbul E-5 Kapışma - YouTube
annesini yakından tanıyor arkadaşının heralde.
biraz az küfür etseydide adam gibi izleseydik keşke
böyle arkadaşlığın amk sporgazetesi..
bence videonun kahramanı ford transit, ne yan vermiş be , yakışmış yani öbür 2liye bence ford transit tamamlamış.
Sonra piyasadaki neden temiz s2000 yok sorusunun cevabi..
Arkadaşları örnek davranışlarından dolayı kutlamak lazım...
S2K dan çok küfür ön planda.
S2kdaki arkadas guzel kullanmis ama corvettedekilerin her lafi kufur.
Yanlız kemer yok ? Büyük cesaret güzel hareketler.
Güzel güzel ben beğendim, face paylaşmıştım birkaç gün önce facedede inceden bi atarlanma yarattı izleyiciler arasında :D
Valla ben s2000 hastası olduğum için özellikle sesine 12 dk mest oldum.. Küfürler tabiiki saçma sürekli küfür etmiş arkadaş :(
normal! yaaa
.......................
bu ne küfürdür arkadaş :mad:
Vsa'sını yediğim :D
yanlız video başlığı corvette & s2000 kapışması:D
Bu kadarda küfür olmazki ayıp ..arkadaş arkadaşa ana bacı bukadar basıtmi yazık vallahı.
Videoyu çeken arkadaş ufo gören masum köylü gibi maşallah.
Yakında foxta yayında kesin :D
Transit'i kullanan kesin percussionali :D
Harun ya kopmus yine:)
Başlık yanıltıcı omuş :)
Transit ve S2000 kapışması güzelmiş.
adamda ana avrat bacı kalmadı..
Adam normal konuşmayı ögrenememiş heralde mal spec
s2000 i kullan en fazla 20 yaşlarında galiba .. s2000 e ne kadar hakim öyle
s2000i kullanan tecrübeli bir arkadaş ;)
Arkadaş maşallah koya koya bitiremedi yaa,s*ki ağzında geziyor derler bizim burda böylesine :D Transite harbi helal olsun yakışanı yapmış :)
O ne kadar küfür etti arkadaşına öyle ya ayıptır be :ofk: ama transitçide s2k kadar iyiydi :D
Maşallah iyi kullanıyo güzel video
Aman Allah'ım.. 3.37'de jantlar duruyor göbek dönüyor :D :D :D
Şoförlüğü güzel arkadaşın maşallah. Corvette te ki arkadaşta günah combo yaptı mübarek
hepsını ızlemedımde transıt hangı sanıyelerde guzel?
Transitçi şansını fazla zorladı bence. Az daha s2000ni çevirecekti arkadan vurup ilk yaklaştığında. Corvetteyi sıkıştırdı geçmesin diye ben anlamadım neyin peşinde.
S2000 kullanan nasıl okdar hakim olabiliyor anlamadım.Yani o kadar hızlı dreksiyon kabiliyeti inanılmaz ...
Çok yanlış haraketler ve kullanım şekli esefle kınıyorum ama izlemekten de bi okadar keyf alıyorum :D