herkese teşekkür ederim getzle 1 boy fark varken 2 boy geçilmiştir bu konu sadece denemeydi herkesin düşüncelerini öğrenmek istedim oy kullanan 48 kişinin araba hakkında bilgisi tekrar gözden geçirmesini dilerim
Printable View
herkese teşekkür ederim getzle 1 boy fark varken 2 boy geçilmiştir bu konu sadece denemeydi herkesin düşüncelerini öğrenmek istedim oy kullanan 48 kişinin araba hakkında bilgisi tekrar gözden geçirmesini dilerim
Drag'ta getz,uzunda leon alır
1.6 pancarlar yüksek deviri seviyorlar o yüzden rollde seat alır , dragda hafifliğinin avantajıyla getzz alabilir , ama yinede denemek lazım...
her denemede leon alır
Ramazan ayında yarışmıştım arkasından sellektör yaptım önünde araç vardı o araç sağa geçince ikimizde yapıştırdık ben leon un arkasındaydım 2 de 80 deydim o kaçıncı viteste kaç devirde bilmiyorum yol iki şeritli idi sağa çekildi ben 3 e atmıştım onunda vites değiştirdiğini arkasını vurduğundan anladım ben hafif hafif farkı kapatıyordum 4 e aldım arayı açmaya başladım ben getze fark ettiğim şey 3 ve 4 üncü viteslerde gücünü yola aktarıyor o aracın motor karekterini bilmiyorum inat edenler olacak fakat işin açığı böyle yorum yapanlara teşekkür ederim
drag getz diğerinde leon
hepsinde leyongeçer
getz forever :D
1.6 mpı ların alt devirleri iyidir üstler kötüdür.. bilmiyorum pilotajın iyi mi ama bence 130 140 lara kadar geçersin dragda.bi de getz kaç kilo? Selamlar:)
Varsa Ankara'da getz denerim pancarla :)
hocam sen 1.5 dizelin verisine bakmışsın sanırım 1187 kg.kaynak hyundai.com
Ruhsatı referans alarak söylemiştim arkadaşımın 2004 model 1.3 otomatik şanzıman getz'i 1190 kilogramdı.
Edit: bir ihtimal 1090 olabilir belki yanlış hatırlıyorum uzun zaman oldu
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=99836
Leon aır, dragda iyi kalkarsa 2 vites tutunabilir getz
her turlu leon alır tamm pancar motor da o kadarda yabana atmayın yanı
getz ne beaa:D
Almadan önce çok araştırmıştım herkes pancar motor alt devirleri ölü diyordu aynı motorlu golf 4 te kullandım o gerçekten ölüydü.. Leonun 2500 devire kadar ölü 2500 den sonra gayet istekli devir çeviriyor,şanzımanda aşırı kısa olduğu için hızlanması normal 1.6 larla aynı hemen hemen.
1.4 90hp Corsa sporttan sonra daha hızlı geldi hatta.
valla durum 1.4 corsa 90 hp ıle leon 1.6 derseız corsa cok rahat ezıyoo bızzat denedkD:
Pancar motor diye hitap ettiğimiz motor mpı 1.6 8v dir.8v old. için alt devirleri daha canlıdır üstleri pek iyi sayılmaz.bu motorun yakıt tüketimi ve performansı emsallerinden kötüdür.aslında performansı kötü değil de vasat desek daha uygun olur ama kesinlike yaktığı kadar gitmiyor.iyi yönü ise lpg ile olan uyumu ve sorunsuz bi motor olmasıdır.corsa 1.4 daha performanslı diye biliyorum.yanlışım varsa bu motor hakkında daha bilgili abilerim düzeltir.saygılar.
Bi deneyin merak ettim ben getz diyorum ufak şaka makinaları :D
ben de polo var 1.4 16v 100hp leona fark attım ama getz ın gececegını sanmam
polo 1.4 101 ps coğu 1.6 yı geçer 5 te kesiciye giren bi makina.getz çok hafif gelir polo ya.
valla pancardır yaktığı kadar gitmez asla kimseye tavsiye etmem o motorlu leonları herhangi bir devirde istekli oldugunu görmedim fakat 1.3 85hp getz de içindekine hafif oldugundan hızlıymıs gibi geliyor tek numarası bu. birazcık kafa çıkartıp tutunur sonra üzülür getz
Vala şaka gibi gelebilir ama 1.2 16V 80hp Albea'nın , nazi motorlu Leon'u 2-3 defa geçtiğini canlı olarak gördüm. :)
8 valf alt devirde canlıdır.
Müsait olduğunda deneyelim.Benim corsa d sporttu bu arada belki c lere göre daha ağır olduğu için leon daha seri gelmiş olabilir.
Çok kasınca 22 krş maxx. 26krş yakıyor ş.içi LPG'de.Ankara'da isteyen gazını atar test ettiririm :)
1.2 albea geçsin kasko yaptırır duvara vururum arabayı
benim arkadaşta golf 4 vardı öyle 1.2 palioluk filan gitmiyordu baya baya normal 1.6 lar kadar gidiyordu iyi bile gidiyordu ama motorda SR yazıyodu
1,5 dizel getz le denedim dizel getz leonu çok rahat geçiyor
sanılanların aksine arkadaşlar,
yok corsa gider, yok getz geçer denmiş fakat LEON ve Getz hatta corsanın ağırlıklarını yazında, rakamlardan bahsedelim :)
LEon tamam 8v araba ama o kadar da yabana atılcak araba degıldır bır de leon derken hangı kasa leon mk1 mı tam onu da soylememıs aslında guzel bı cekısme olur ama dedıgımız gıbı segmentler farklı getz kendıne baska ufak araba arasın mesela polo,ibiza,fiesta,corsa gıbı kı bunların hepsı de getz ı gecer
2 direk geçse yine her tarafı getz işte...