-
Beyaz Megane Rs'in Yapım aşamaları 34 saa 37
-
-
Fotoğraflar bende gözükmüyor.
Edit : Şimdi düzeldi.
-
cok hos olmus beyaz...masallah
-
Maşallah ozan abi eskiden siyah olduğunu şimdi öğrendim okadar Aman oldu :)
-
sağolun arkadaşlar, şenol bizde zamanında çok emek ve boşa para harcayanlardanız :)..ama neticede istediğim rs oldu ..detaylarda gelecek t19 dan milltek ekzoza kadar :)
-
maşallah beyaz hali güzel olmuş kazasız belasız
-
beyazla kırmızı arasında gidip gelmiştim sonunda beyazda karar kıldık ailece . kırmızısı var tr de ondan ..
-
Çok fazla emek ve zaman
Karşılığını almanın mutluluğu
Gerçekten arabasıylan ilgili sallamasyon iş yapmayan bir abimizsin
Maşallah nazar değmesin
-
Masallah gzl olmus fakat,stopları ve jantları acıl el atmanız lazım gibi..
-
Alıntı:
ChtArdARSL Nickli Üyeden Alıntı
Masallah gzl olmus fakat,stopları ve jantları acıl el atmanız lazım gibi..
teşekkür ederim..
güncel hali bu değil stoplar orjinalleri ile değişti ve orjinal jantları siyah olarak boyandı ama onlar kışlık oldu lenzo jantları aldığımdada fazla seçeneğim yoktu zor bir bijon aralığımız mevcut o yüzden bulabildiğim en iyi jant bunlardı ...zaten bu tarz şeyler hep görecelidir biri beğenir biri beğenmez o yüzden tamamen kendi zevkime göre yapıp görüşlerinize saygım var ( zaten genelde hep aynı görüşteyiz :) )
-
Ozan abi başkaları ne der sataraken nasıl olur diye değil kendi zevkine göre hareket ettin maşşallah RS çokta güzel oldu
-
Maşallah paylaşım için teşekkürler Beyaz araba gibisi yok lensolarda gayet başarılı bence iyi günlerde kullanın kazasz belasız.
-
maşallah Rs'e :)
Orj. jantlarının üstündeki hali ile resmi varsa görebilirmiyiz?
-
valla iyi cesaret komple renk değişimi fakat , araç bence rs kişiliğini yansıtmıyor hızlı durmuyor kanımca , mesela jant seçimi daha farklı olabilirdi yada orjinal jantlarla düşük cok daha kaliteli durur , ve ayrıca en acilinden beşiktaş baskı app lazım , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
paylaşılmıştı ama en son halinde sadece sticker mevcut fark olarak...
http://resimyukleyin.net/images/7373...4860_thumb.jpg
-
-
Elinize sağlıl beyaz ve siyah uyumu süper olmuş...
-
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
valla iyi cesaret komple renk değişimi fakat , araç bence rs kişiliğini yansıtmıyor hızlı durmuyor kanımca , mesela jant seçimi daha farklı olabilirdi yada orjinal jantlarla düşük cok daha kaliteli durur , ve ayrıca en acilinden beşiktaş baskı app lazım , kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
şuan orjinal jantları takılı. stopları filanda orjinale döndü. güzel renault sport stickerları geldi takıldı. v.s v.s baya güzelleşti. güncel halinin resimlerini pek koymamış. şuan gördüğünden çok daha güzel halde.
-
Aracın rengi gerçekten çok güzel olmuş. Maşallah. Malzemeleride kalite. Ama :)
Alıntı:
oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı
Ne yazmak istediysem aynısı yazmış arkadaş. :)
-
-
orj. jantlı hali çok güzel duruyor maşallah bence bu şekli karakteristik özelliğini daha da ortaya koymuş :) Allah kaza bela vermesin :)
-
Alıntı:
kip Nickli Üyeden Alıntı
orj. jantlı hali çok güzel duruyor maşallah bence bu şekli karakteristik özelliğini daha da ortaya koymuş :) Allah kaza bela vermesin :)
artık yaza 18 olarak ya lensoları siyah yapacağım yada başka jant bakacağım ...bende jant konusunda kararsızım
-
Güncel hali çok iyi olmuş. Maşallah.
-
orjinal jantlar gunmetal olsun hep üstünde kalsın :)
-
Alıntı:
VteC_MaNiaC Nickli Üyeden Alıntı
orjinal jantlar gunmetal olsun hep üstünde kalsın :)
lensoları ya siyah yada gunmetal düşünüyorum ama gun metalde şüpheliyim açıkcası ..
-
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
Güncel hali çok iyi olmuş. Maşallah.
teşekkür ederim ...kendimce birşeyler yapmaya çalıştım sıkıldıkça değişiyor araba 4 yıl oldu :) sürekli birşeyler yaptık ..
-
jant beyaz olmayaydı daha iyiydi maşallah
edit: son halini şimdi gördüm şimdi olmuş :)
-
Daha sonra amerikadan getirtiğim 70mm magnaflow katalizörümü milltek ekozuma monte ettirdim ve çok başarılı oldu ..
( konuya eklendi 1.sayfa )
http://resimyukleyin.net/images/7586...2398_thumb.jpg
-
Orjinal jantları ile çok güzel olmuş, Oğuzhan'a katılıyorum beşiktaş baskı APP ve biraz daha basıklık çok daha kaliteli gösterebilir
Maşallah :)
-
Rs ler çok hoşuma gidiyor özellikle de beyazı bi başka duruyormuş maşallah gerçekten
-
ne denilebilir ki buna herşey ortada maşallah abi Allah Kaza bela vermesin
-
Renk çok yakışmış ve cesaretten dolayı da ayrıca tebrik ederim. Fakat fotograflar cok kücük görünüyor, ayrıntılı göremiyorum.
-
herkese çok teşekkür ederim , cesaret işi falan olduğunu düşünmüyorum sadece millet ne der korkusu yok başkalarının zevkine göre değil kendi zevkime göre binerim satarkende 3 kuruş ucuza satarım benim gibi takıntısı olmayan birine olur biter ..
Alıntı:
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı
Renk çok yakışmış ve cesaretten dolayı da ayrıca tebrik ederim. Fakat fotograflar cok kücük görünüyor, ayrıntılı göremiyorum.
resimin üstüne tıklayınca büyümüyormu ?
-
Son hali çok güzel olmuş maşallah, sadece merak ettiğim neden kat koydunuz ? direk düz daha mantıklı değil mi hem performans hemde maddi yönden ?
-
Alıntı:
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı
Son hali çok güzel olmuş maşallah, sadece merak ettiğim neden kat koydunuz ? direk düz daha mantıklı değil mi hem performans hemde maddi yönden ?
performans olarak birşey farketmedi , benim amacım bir nebzede olsa sesini kesebilmekti ( polis açısından ) ondada pek fark olmadı ama en azından tüv zamanı iş görecek ..
-
Maşallah abi gördüğüm en temiz megane rs seninki. prof fotolarda nasıl çıkıyosa canlıdada öyle diğerleri gibi uzaktan cips yanına gidince bildiğin patates durumu olmuyor :)
-
-
-
jant füme olmalııııııı !!! :) maşallah kazasız belasız