http://www.youtube.com/watch?v=y3DPye9tnJs
makas, gecici suur kaybı, gerizekali kanka, aptal kız, anlamsız cumleler, bayan bacagı:D hepsı burda...
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=y3DPye9tnJs
makas, gecici suur kaybı, gerizekali kanka, aptal kız, anlamsız cumleler, bayan bacagı:D hepsı burda...
Bu gelip benım arabama vursa dayaktan gebertirdim heralde ne diim yalan yok.
bunda bişe yokta yorumlar güzel
akli dengesi yerinde deil bnce:)yutubi dio ya bide keko heryerde keko:)
sanmıyorum baran başkalarına zarar verecek şekilde ve yerde yanlasın :)
ya şahitler varsaaaaaa :)
Çok iyi..Harbi çok iyi.. :D
auehuaheuhea EDS den çekilmiş şık pozların var elimde :)
bu video yu çeken arkadaşlar herhalde tiner cekip yola cıkmışlar :S kızda orda istemem yan cebime koy maşallah
bu adamların yüzünden bizler karalanılıyoruz yazıklar olsun adamlar cosuyor biz efendigibi gideriz ceza yeriz adaletbumudur
:mad:bunun gıbı adamlar profesyonel cavo oluyor bunlar yuzunden onca masum ınsan kazalarda ölüyor bunlara iyi devam denılmemesi lazım allah korusun bu serefsız bızlerden brının anasına babasına kardesıne zarar verebılır allahından bulsan salak
bmw oLmasaydı aracı cıft KasarLı tost
it bunlar...
eskiden (1-2 yıl önce) e5te bende gazlardım aptalca abukca.
ancak askerlik iş güç aile vs derken bi bilinç oluştu tatlı tatlı yolda şerit değiştirirken bile kimsenin önüne kırmamaya başladım. burda şunu düşünerek yapıyorum "yaa adama ayıp olur dan die önüne geçmek" vs bi efendilik bi mülayimlik geldi bana :)
kim lan bu salak huahuauhauhauhauhauhuha girdimi şimdi abartttııı OHHH FENaA DURRUDURRRR huauhahuauhauhauhuha biyere girmioki olm bu
1 kere makas öle atilmaz madem kafasını sokuosun gerisini getiricen sona çıkan sese dikkkat edelim oses biraz büzük olayı
Hap mı bilmemde konuşmalar ayık kafayla yapılmaz=)
ne lan senin gibi yeminmi etsinler sona :) binmem yürürüm indir beni laaa bira içmiştim ayıldım :)
ahaaaaaaaa apaçi özgün uhahahahahahahhaha
öleee de sen önde deilmiydin olm tolgamı öndeydi :)
tolga öndeydi oda bi ipnea sölemio ki pişmiş kelle gibi sırıto ben acı içinde kafamı tutarken olm 2 nizede bi ayar wericem intikamım pis olcak ! ( şaka deil ciddiym )
lan bı vıdeo cekmemısızkı zamanında :D
passatta fena gidio be:D