Yaaa neyi tartışıyosunuz=)Yapılan haraketler fln geçtim hepsini herkesin saçmaladığı olur okadarda=)okunuşmalar için ekstra çaba lağzım yoksa trafiktekileri geçtim ben=)bari video çekiyosun sus dimi=)
Printable View
Yaaa neyi tartışıyosunuz=)Yapılan haraketler fln geçtim hepsini herkesin saçmaladığı olur okadarda=)okunuşmalar için ekstra çaba lağzım yoksa trafiktekileri geçtim ben=)bari video çekiyosun sus dimi=)
şimdi gelir birini yapın der aynısını ne gülerim ha :D
auhhau ole deme ozgun ii fren yapmiš cocuk ama:d cagdas ii bi konuya deyinmis:Ddemmeki neymiš egerki sačmaliyosanfrenlerin kuvvetli olcakmis hahahahaa:D
bu arada ben eminim yapsin bi kisi daha aynisi takdir ediiyim:D kolay diil;):D auhauhauhahau
herif yutubiyi içine etmiş zuhaha cıkarın bunun gibi mahocanları caddelerden
Özgün yanındaki kızın gazına gelmez doğuştan gaz zaten :) bu arada o gece arabadan serenceyle yiit sarhoş gibi indi passattan nedeni anlaşıldı ahahah
Bi an bunu izleyince aklıma sabah tw de izlediğim haber geldi bi bmw e-5 dolmuşa gibi bişiye patlamış arkadan bmw nin içindeki çocuk ve kız arkadaşı ölüydü.
Yazık bu arkadaşlara çok sakat şeyler yapıyorlar ya...
yutubi :hahaha:
guzl video begendım
bmw sanki elemandaki araçta e36 gbi geldi gözüme konsol.
araç banada e36 gibi geldi..videoda orjinal değil galiba bu kadar hızlısını hiç izlememiştim :D
ben hiç yapmadım bu makas olayını çünkü araba uygun deil ama yapılan aracın içinde bulunmuştum her dk yusufffff :D eğlencesi var dikkatli oldukça.:D
ankarada cok sert olmuyor bu makas olayları....ıstanbullular abartıyor resmen....
Araçın markası ne acaba? Çok iyiymiş frenleri.
e36 araç bana kalırsa.
bence frenden ziyade lastikleri iyi :) frenajda yanlıyor ztn fark ettiyseniz :D
Bi kaza yapsalar içindekilere deilde çarptıklarıa acırım böyle trafikte butarz şeylerin bi anlamı yok o kadar organizasyon var o kadar boş yol var okadar arabası olan adm var git onlarla kalksana be adam.
yorum yapmıyorum :D
bu şimdi gazlıyomu ?? 0 bir video bence.. bide yutubi yok tantuni
Ben 16 Ocak 2001'de yaptığım ölümcül kazadan beri arızalı derecede makas atmıorum. Çok sakat çoook. Herkese tavsiye ederim yerli yerinde gazlamayı.
O sol şerittekine vurucaktı ya arkadan ,80 ile gidiyo sol şeritten lavuk
arac e36 büyük ihtimal.. yaptığı hareket sakat.. hala yasıyosa kurban fln kestirsin..
kım bu mal ya salak mı ne yavaş giden arabaları gecmeyi ne zannedıo kımbilir.. işte muro baskan burda olsa burjuvalın verdiği rahatlığı göz onune almadan halkın orta direğine ezmeye calışan bu şahsın direkt oralarak devrimciLiğin vermiş olduğu cesaretLe anında kafasına sıkardı.
Yutubinin ağzına sıçtım ?
Korkudan altıma sıçtım demiyorda.. :hahaha:
Fren yaparken arabaya yusuf sessizliği hakim hahha :D
Cok önceden izlemistim :)
Vurmasına gerek yok, ben o yesil palionun sahibi olsam agzını burnunu kırardım :D
çok iyi çok iyi :hehe: :hehe: bende neyi aldığını merak ettim :D :D:hehe: mal yaa
:D:D ne ohhhladı:D adam gıbı surme taraftarıyım...ama madem yapıyon adam gıbı yapcan...herksın cahil oldugu zmnlar oldu boyle hareketler hepımız yaptık ama sola neden attı onu anlamadım:D tam emniyet seri musaitmis:D ben 80kmyı gecmıyorum huzur dolu yolculuk yapıyorum:icon_tup:
çığlık atan kızı ve yutubini ağzına şey ettik diyenleri tanıyorum
gereksiz ve komik şeyler bana göre '' yutubi'' ye koymak çok daha gereksiz olmuş
:D yutubi de diyebilir kimseyi ilgilendirmez;) o o arkadasın konusma tarzıdır;) arkadasınsa uyarmanı tawsiye ederim son pısmanlık bazen fayda etmez;) kız arkadasını alsın yawas yawas gezsın en guzelı:icon_tup: sonrada gıdıp beraber bi
go-cart yapsınlar ohhh tadından yenmez:icon_tup:
bu ara moda hortlatma moda oldu....soyle ıı bı hortlatayım...:D:D
Siz görmediniz , ben orda olayı gördüm....
Olayın üzerinden seneler geçti hala neyi gördüğünü anlamış değiliz...
itiraf ediyorum !
şöför : berkanokan
video ceken : QuQu onur K
arkada da yeter yeter diye bagıranda : sefa_vts !
:D
Ahahaha :D
makaslı manitalı kafadan kopmalı yeeehuuuuuu :D