çok hızlı denilen zx14 :) gerçi çok hızlı hakketten iyi tutunmuş
BMW S1000RR vs 2012 ZZR1400 ( HEP300 ) - YouTube
Printable View
çok hızlı denilen zx14 :) gerçi çok hızlı hakketten iyi tutunmuş
alet nalet hacı:)
270kg :):):)
Stock S1000RR
Egsozlu ZX14....
Bilmediğimden soruyorum, böyle rahat geçmesi normal mi?
gazlanmalık en guzel yok enka duzlugu :)
s1000RR zalim makına :)
arabadakiler söylediği söz ( o neydi kız ) :) :) :)
Kanka sende bu farka inandın ya bırakalım biz bu işi :)
Hakaretin böylesi bide Brocks egzozlu ..
Brocks egzoz ile o devasa egzozlarından attığı kg yu boşver şunlar sana biraz fikir verir bro :
http://images.motorcycle-usa.com/Pho...perbike_hp.jpg
http://images.motorcycle-usa.com/Pho...erbike_tor.jpg
Supra konusuna sadece reflashlı ZX14 ün hakkaten dolu ZX10 ile olan videosunu koymuştum ondan sonra bunu izlersen bu farkın normal olmadığını anlarsın kanka.
Zx14 burdan mehmet isimli arkadasin limitor duruyor s1000rr da stock deil bildigim kadariyla uzundada farkin acilma sebebi o
s1000rr stock değilmiş bak amdajokercım :D
Videodaki fark gercek bu arada
şeytan işi bunlar :) HD olsaymış keşke görüntü..
s1000rr iyiymiş :)
Çakal carlosum Bimmerciyiz tamamda öldürme sende :D
Bak bu abimizde Ankaradandi ayni kisimi bilmiyorum ama..
http://www.techturkey.com/forum/vide...-130612-a.html
s1000 RR zalım alet :)
s bin rr yolun sonu ya
zx14 uzunda gelir diye düşünüyodum ,s1000rr stocksa fark fazla
videodaki müzigin ismini bilen varmı pampalar ?
zx14 benim... s1000rr eyup abinin
eyup abi 60kg ben 105kg ım..
zx14 296km de kesiciye giriyor s1000rr orjinal lastik ölcüsünü kullanmıyor o yüzden 308km ye kadar cıkabiliyor videonun sonundaki ara da o yüzden.
yine de cok merak eden varsa zx14 nasıl yürüyor diye stock motorla 8.40 da kalkıyor 400 metrede varsa o sürede kalkan s1000rr koyun onun da videosunu izleyelim
jemcim daha fazla konusmazsın artık :D
kesiciyi iptal ettirsen bmw sana yetişemez.:)
yorumlara bakalım
BMW s1000rr vs Kawasaki zx 14 ninja
BMW s1000rr vs Kawasaki zx 14 ninja - YouTube
Bu vıdeo cok komık. Serkan gsxr1000 arkadas benım motorun k6 ıle denemesını gordukten sonra benımle denemedı gerek yok dedı. Sonra motorları takas yapalım dedı :) burda new busayı gecıyor. Benım motorda sadece egzost wardı. Hatta dıslı oldugunu beyın oldugunu bıle ıddıa etmıslerdı bazı arkadaslar.( Serkan deıl )
s1000rr bana bu kadar acmıyordu. Gercı ben zzr1400 u fena gecıodum ya neyse :)
Kesın benım motor farklıydı arkadas :) suraya bak 1000 lıge gecılmıs adam hahahaha
AHMET
Ben anlamadım kanka şimdi senin koyduğun videodaki ZX14 ile benim linkini verdiğim mehkor nickli kullanıcının ZX14 aynı ise o konuda şöyle bi yorumu var :
Bu video başındada S1000RR için stock, ZX14 için Brocks egzozlu yazıyor ve farka bak.
Ozaman burdan anlıyoruzki Stock S1000RR dolusundan hızlıymış.
Tüm yurtdışındakilerin draglarda tercih ettiği Brocks marka egzozda ZX14 e yaramamış gerimi götürmüş ?
Biryerde mantık hatası var yani..
bu terste bi işlik var ozaman kenkss :)
Knka senın anlamadıgın su ızah edıyım. Garth aynı sekılde zx14 e fark acıo bu vıdeodakı s1000rr gıbı fark edersen ama motor bıtıo garth ın dıslıden dolayı kadrana aldanma. E zx14 yetısıp gevıo flash var lımıtorlu.
Burda s1000rr da aynı fatkı yapıo zx14 lımıtore gırdıgı ıcın ara kapanıcakken acılıo. Hatta vıdeoyu ıyı ızle bı yerde zx yaklasmaya baslıo ama tekrar acılıo fark. Aradakı olay tamamen ecu flash farkı motorlar aynı.
ilk videodaki pilotlar değişik ve s1000rr modifiyeli
ikinci videodaki s1000rr standart fakat kesiciye gec giriyor
ve ayrıca kabul edersiniz ki biniyoruz bu motorla benzini kötü olabilir debriyajım bitebilir bakım zamanım gelmiş olabilir her gün aynı yürüyecek diye bir şart yok..
zx14 gecme konusuna gelince hayabusa ile.. gen1 zx14 mü gectiniz yoksa gen2 zx14r mı ? ben hic duymadım cünkü hayabusanın gectigi 14r
stock zzrnin şubatta 8.55 kalktıgı link burda ki sonradan düsürdü zamanını diye biliyorum ;)
smokin's zx14r goes 8.55 @ 160
valla bende gsxr gecen hayabusa bıle duymadım. ama hayabusa gectıgını ıddıa eden tum 1000lıkler benı Istanbul da ıyı tanır.
gen2 zzr1400 gectım eskı kasaları kaale almıodum. benımde gen2 hayabusa ıdı usa cıkıslı. yukarıya bır vıdeo koymuslar orda gsxr1000 yenı hayabusa gecıo. o gsxr1000 ı gecen k6 1000 bana kafa cıkaramadı yedıgı farkın hesabı yoktu.
ya benım motor farklıydı ya da bu yenı kasa busa kullanıcıları gercekten cafe motorcusu :)
benim motorun full stock videosu. sadece egzost var. cam bıle orjınaldı 2000km de ılk gazlamam.
08 Hayabusa in Istanbul (Turkey) - YouTube
Ahmet
eray abi pm attım bi bak :D
4:38 beni biraz ürpertti
song name pls beyler bilen yokmu hiç :)
bir de bunu izlemenizi rica edicem arkadaslar ;)
http://www.youtube.com/watch?v=Y1_-K52LN4M
Tebrikler siz cenkle denediniz mi ?
masallah
insan izlerken ürperiyor, Allah muhafaza çok dikkat edin ne olur
s1000RR sanki ilk iki kalkışta talihsizlikler yaşıyor
tam gelecek gibi olduğu anlarda birden olduğu yerde kaldı. (ikinci kalkışta araçtan dolayı oldu sanırım)
3 ve 4. denemelerde öne çıkıyor anlasılan
siz daha sonra geliyorsunuz
s1000RR için sizin görüşünüz nedir ?
(yanlış bir yorumum varsa affola. ilk kez bir motor konusuna yorum yapmaya çalıştım)
dogrudur ilk iki kalkıs saglıklı degil sonraki ikisinde de ben arkadan kalktım 1 metre kadar farka bakmak icin..
bu arada s1000rr sürücüsü 66kg ben 108kg im :)
s1000rr mükemel bir motor ve param olsa hic düsünmeden alır garajıma koyarım :)
estafurullah yanlış bisey yok ilginiz icin tesekkür ederim :)